Opublikowano 1 Marca 200917 l slonce jak skur... a ja mam dzisiaj za***isty światłowstret. ;( Ja też Mojego weekendu i tak nikt z Was nie przebije.. :!: Jeszcze mnie dłoń piecze od Gazu pieprzowego.. dobrze, że dopisałeś że od gazu pieprzowego
Opublikowano 1 Marca 200917 l Mojego weekendu i tak nikt z Was nie przebije.. :!: Jeszcze mnie dłoń piecze od Gazu pieprzowego.. A o co chodzi Przybliż nam jakieś szczegóły
Opublikowano 1 Marca 200917 l Nosferski pewnie testował nowe udziwnienia z kobietą Jak nie pejcze to gazem po workach ..pod oczami
Opublikowano 1 Marca 200917 l http://www.youtube.com/watch?v=sogbfWjpaM0&feature=related .... Heh... nie ma to jak napęd Oktattro.. :polew:
Opublikowano 2 Marca 200917 l Mojego weekendu i tak nikt z Was nie przebije.. :!: Jeszcze mnie dłoń piecze od Gazu pieprzowego.. A o co chodzi Przybliż nam jakieś szczegóły Szkoda gadać Suli zauważam taką prawidłowość - jak gdzieś się pojawiam, to robi się gorąco Nie wiem dlaczego Przecież do najszerszych w barach nie należę .. (choć pracuję nad tym ) Ale spoko, już jest luz - ryja w szpitalu okulistycznym już mi naprawili :kox: W sensie też od gazu... mcm - a gdybym nie dopisał od czego mnie piecze ? Że niby po klapsach ? :bicz3:
Opublikowano 2 Marca 200917 l Mozna sobie driftować , nawet jak źle "obliczysz" i przychaczysz drzewo to śladu na karoserii nie ma Bry panom Tomek bry
Opublikowano 2 Marca 200917 l Bry panom Zaraz się jakaś kobieta odezwie :doh1:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 07:38_________________________________________________ Tomek bry :polew:
Opublikowano 2 Marca 200917 l mcm - a gdybym nie dopisał od czego mnie piecze ? Że niby po klapsach ? :bicz3: no też nie to [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 08:04_________________________________________________Bry Brynia :>
Opublikowano 2 Marca 200917 l Tomek bry Spier*alaj ch*ju złamany, spier*alaj! Mom twój numer tutaj wyświetluny, ja sie tobum ch*ju zajme...
Opublikowano 2 Marca 200917 l no dobra..... przepraszam Tomek.... nu nu nu nu nu Bo będzie aty aty ...
Opublikowano 2 Marca 200917 l Sorry za OT Panowie, ale ... ... czy ktoś byłby chętny jutro zrobić logi w moim paździochu? Ostatnio słabnie momentami i trzeba by go osłuchać. PS Ceny znam