Flyer Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 A co one maja do sniegu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 A co one maja do sniegu? nic ale do uslizgu (sztywnosci ) auta powinny miec duzo z tego co mowiliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Szpecu, a jednak żyjesz masakratorze browarów Żyję Norbiasty i to jak Nawet dziś udało się wyrezać nowe lustra we moim aucie Dziekuję wszystkim za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Dzieki wszystkim za spota, mam nadzieje ze szybko nadrobie moje totalne niekojarzenie Was. Wybaczcie, że sie witałem po kilka razy. W przyszłym tygodniu postaram sie bardziej z Wami integrowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 W przyszłym tygodniu postaram sie bardziej z Wami integrowac Rozumiem, że stawiasz w Bierhalle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 po dzisiejszym spocie chyba porzucę samodzielną wymianę żarówek masakra ale liczy się efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Dzieki wszystkim za spota, mam nadzieje ze szybko nadrobie moje totalne niekojarzenie Was. Wybaczcie, że sie witałem po kilka razy. W przyszłym tygodniu postaram sie bardziej z Wami integrowac Nooo... byscie sie otworzyli bardziej, a nie 3-osobowy spot a3clubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 raggaman hehe pomyslimy pomyslimy... Jak zmienie auto na diesla Flyer otworzymy sie bardziej next time. obiecuje... Dzisiaj tez tak wyszlo bo chciałem obejrzec eSe Pincziego, nie mialem wczesniej okazji. Przyszły wtorek bedzie lepszy. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 :shocked: Tak myślałem ,że Poziek długo nie wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 ELO OGRY A co tam frekwencja.. Zmieści się jeszcze 10 paździochów.. Tylko prosimy , nie przyjeżdzajcie gnojowozami co masz na mysli moskal ?? gnojowóz = diesel gnój = olej napędowy tylko nie bierzcie tego do siebie , ja żartuje. zapraszamy serdecznie do nas Ja pierd..le , ale sniegu naebao wczoraj , nie mogłem w hotelu pod podjazd podjechać , ochrona mnie wpychała :kox: :kox: Paulina sie dzis zabije jak bedzie do Grodziska jechać :kox: [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 06:46_________________________________________________ [/size]_________________________________________________pany jak tam gość przy kasie w KFC może to ten <ja> kupuje cos w kfc <ja> i typowi się kasa coś ro***bała <ja> naprawia naprawia i do mnie z tekstem 'proszę się nie stresować ja jestem po politechnice zaraz sobie z tym poradzę' Krzyniu , ten w "naszym BK" napewno nie jest po polibudzie :polew: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 To se karwa pojechałem do Radomia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Co za pogoda... oc**jeć można :wallbash: :wallbash: :evil: :evil: :evil: :disgust: :disgust: :angry: :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 c**jnia z kut.sówą pól na pół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Quattro fajne, ale wyjeżdżając z osiedla mało co nie pier....... dzieciaka ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 no tą pogode to juz popier.... chyba z BT przywieźliśmy ze sobą snieg joł ogry i od rana 1000 bitów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 joł ogry i od rana 1000 bitów :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzyfx Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Dzisiaj na skrzyżowaniu Łukasza Drewny i Przekornej ktoś w Audi miał mniej szczęścia... Puknęły się minimum trzy samochody i nie wyglądało to dobrze:( W sumie Audi oberwało najmniej, ale panowie z najbliższego ASO (jakieś 200-300 metrów) od miejsca wypadku i tak będą mieli co robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Dzieki wszystkim za spota, mam nadzieje ze szybko nadrobie moje totalne niekojarzenie Was. Wybaczcie, że sie witałem po kilka razy. W przyszłym tygodniu postaram sie bardziej z Wami integrowac smiley a to Twoja ta eseczka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 a jak wczoraj dojechaliście ze spota ?? bo ja miałem prawie trzy "parkowaniawdupie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi