Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale kox pogoda mi się wczoraj trafiła na trasie do Radomia. Uwielbiam takie warunki. :kox:

Nie ma to jak jechać w ścianie śniegu:

4b699f4e218c83ba.jpg

48e075c6f73e6f61.jpg

Za Grójcem było już spokojniej:

3b9d14a024df9b08.jpg

4b3c3453e9700989.jpg

Na wysokości Tarczyna TIRy zablokowały drogę w kierunku Wawy - nie było przejazdu. Czy ktoś może wie jak dziś wygląda trasa? Czy jest przejezdna?

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak tam na letnich się jeździ :decayed:

ja też już się dziś ślizgam ...

Opublikowano

za***iście :good: Warszawa jak zawsze posolona - zimówki przyjada mi się tylko żeby z miejsca parkingowego wyjechać :decayed:

Opublikowano

Corsą :decayed:

@Boberek dzięki za wczorajsze mikrorezanko. :good:

Ja tu się pucuje jak to owinąć śrubokręt co by nie porysować błotnika wyjmując kierunki, a Boberek podchodzi, zakłada "Chwyt Rezacza" i wyrwal lampki z korzeniami :polew: :polew:

Opublikowano

Powoli, ale do przodu. :decayed:

Niech już ten śnieg się skończy.. :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 09:54_________________________________________________

Ja tu się pucuje jak to owinąć śrubokręt co by nie porysować błotnika wyjmując kierunki, a Boberek podchodzi, zakłada "Chwyt Rezacza" i wyrwal lampki z korzeniami :polew: :polew:

To Korzen mu pomagał? :mysli:

Opublikowano

ja też już się dziś ślizgam ...

bosko :polew:

Opublikowano

Corsą :decayed:

@Boberek dzięki za wczorajsze mikrorezanko. :good:

szpoko sztary :)

Opublikowano

No przeca pisze w liczbie mnogiej. Całą rodziną :polew:

Rzepka-i-inne-wiersze_Julian-Tuwim,images_big,15,978-83-7632-005-2.jpg

Opublikowano

a to Twoja ta eseczka...

tak wyszło :)

Śnieg wczoraj zupełnie niepotrzebnie. Kupiłem auto na letnich i gdyby nie Q to byłoby nieciekawie. Ale nie ważne jaki napęd, ważne, żeby nie zapomnieć, że letnie plus snieg to taniec goliata na drodze ;) [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 10:33_________________________________________________powiedzcie mi jak ustawic sobie avatar i podpis? bo niby wpisuje do podpisu [i m g][/ i m g] (bez spacji oczywiście) i nie działa a do avatara skopiowałem linka i też lipa...

Opublikowano

powiedzcie mi jak ustawic sobie avatar i podpis? bo niby wpisuje do podpisu [i m g][/ i m g] (bez spacji oczywiście) i nie działa a do avatara skopiowałem linka i też lipa...

Trzeba zasilić konto niejakiego ŁukaszaRR..i po chwili masz dostęp do wszystkich działów..łącznie z tym gdzie są dupeczki :decayed::polew:

Opublikowano

gdybym miał diesla...

w obecnej sytuacji zasilam ale zbiornik paliwa. ;)

Opublikowano

Powoli, ale do przodu. :decayed:

Niech już ten śnieg się skończy.. :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 09:54_________________________________________________

Mnie nie było :gwizdanie:

Opublikowano

pamiętacie to ? no to teraz już wszystko jasne co się stało :decayed:

23kw4.gif

Opublikowano

Ja wczoraj byłem pozytywnie nastawiony do świata, zakupiłem felgi chciałem jeszcze zdążyć je założyć aby się pochwalić na spocie ale niestety wczoraj nie dojechałem :> miałem stłuczkę pod Arkadia :kwasny: z autobusem.

Opublikowano

gdybym miał diesla...

w obecnej sytuacji zasilam ale zbiornik paliwa. ;)

Uważasz, że zbiornik paliwa jest bardziej istotny niż temat z dupeczkami ? :blink::shocked::evil:

:D

Opublikowano

Ja wczoraj byłem pozytywnie nastawiony do świata, zakupiłem felgi chciałem jeszcze zdążyć je założyć aby się pochwalić na spocie ale niestety wczoraj nie dojechałem :> miałem stłuczkę pod Arkadia :kwasny: z autobusem.

coś poważnego?

Opublikowano

no i spot zakończył się pozytywnym ślizgiem :) Nie ma to jak zacznie sypać i jeszcze nie zdażą posolić :) napatrzyłem się na te eski i jeszcze ta ereska żółta mnie zabiła, to się chociaż powściekałem na parkingu moim klekotem hehe

Opublikowano

Uważasz, że zbiornik paliwa jest bardziej istotny niż temat z dupeczkami ?

Jeśli tak jest ,to skończy sie to Banem :decayed: nie widze innego wyjścia

Opublikowano

Tragedii nie ma no ale przedni błotnik, prawy błotnik, maska i reflektor prawy wymiana.i żona ma nogę w gipsie(zerwany mięsień łydki) :kwasny:[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 11:50_________________________________________________

no i spot zakończył się pozytywnym ślizgiem :) Nie ma to jak zacznie sypać i jeszcze nie zdażą posolić :) napatrzyłem się na te eski i jeszcze ta ereska żółta mnie zabiła, to się chociaż powściekałem na parkingu moim klekotem hehe

Tę żółta ereske widziałem wczoraj na rondzie wiatraczna:) furka Kot:)zaparło mi dech w piersi a moja żonka kazała mi sie przestac ślinić bo obciach robię:)

Opublikowano

Prawy blotnik, czyli co? Zjezdzales z ronda i bus Ci wjechal?