Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie kur** dzisiaj przerysowalem furke o slupek pomalowany czerwona farba.

Sorry ze fotka moze niezbyt widoczna ale zawsze cos widac:

Mozecie doradzic jak najlepiej teraz uzdrowić niuńkę?

Czy sprobowac najpierw zmyc farbe benzyna fluorescencyjną? Bo gdzie jest cienka warstwa farby na lakierze to i palcem jak potre to schodzi no ale jak juz gdzies jest grubsza warstwa farby to nie da rady..

I co potem - czym najlepiej zamalowac porysowania? Lakier, pasty, jakieś kredki?

I czy koniecznie muszę malować cały element czy tylko wystarczy uszkodzone miejsce?

Tak się wkurwilem ze szkoda gadac..

Takze please, help! jak macie jakies warsztaty do polecenia w wawce to piszcie please.

thx.

PS. Ide zrobic nowa fotke wyrazniejsza to bedzie lepiej widac.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy sprobowac najpierw zmyc farbe benzyna fluorescencyjną?

A co to takiego ? :wink4:

Słuchaj, te zdjęcie jest totalnie do niczego i nic nie widać.

Może jest tak, że farba ze słupka została i nie uszkodziła bazy lakieru, bo jeżeli tak to każdy lakiernik to spoleruje.

Jeżeli uszkodziła to niestety nic z tym nie zrobisz i lakiernik będzie musiał to zrobić po swojemu.

Podjedź gdzieś i niech to ocenią fachowym okiem.

Opublikowano

Mam podobne, tylko troszkę wyżej, dużo mniejsze i było żółte. Farbę zmyłem chusteczkami do czyszczenia komputera (takie akurat miałem pod ręką), w zagłębieniach po lakierze zostało troszkę żółtej farby, ale nie chciałem mocniej tego szorować aby bardziej nie zniszczyć. Sąsiad który jest lakiernikiem w Toyocie pooglądał to i stwierdził że aby to dobrze zrobić trzeba pomalować cały element, że każda miejscowa naprawa nie będzie dobrze wyglądała. Zadrapanie jest niewielkie, więc na razie sobie jest, a jak będę musiał malować coś innego to przy okazji to się naprawi.

Na początek zmyj farbę i pewnie tak źle nie będzie to wyglądało.

Opublikowano

dlatego nie lubbbie promenady :)

Opublikowano

Przeciez nie w promce przerysowal... tam trzeba byc naprawde zdolnym zeby gdzies zawadzic :tongue4:

Opublikowano

dlatego nie lubbbie promenady :)

:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good::notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :naughty:

Opublikowano
tam trzeba byc naprawde zdolnym zeby gdzies zawadzic

za dawnych czasow tylko stara grupa pamieta spoty w Media na ostrobramskiej, dwie panie tak parkowaly ze 2 pary drzwi do klepania były także da rade wszedzie zawadzic :tongue4:

Opublikowano

stara grupa

piękne czasy :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

spoty w Media na ostrobramskiej,

tam byl moj pierwszy spot ... :decayed:

Opublikowano

Mietek byłeś raptem na trzech :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Mietek byłeś raptem na trzech :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

na pieciu ... :naughty:

pierwszy w Media

drugi w Promce

trzeci w FW

czwarty w Arkadi

piaty Torwar

wymyslcie nowe miejsce bo sie szybko nudze ... :polew:

Opublikowano

stara grupa

piękne czasy :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

czasy kiedy Poziek był jeszcze lubiany przez może dwie osoby.. :polew:

..czasy wielkich przyjazni.. rozmów do późna... :polew:

widzę wspomina to ze łzą w oku.. :rolleyes::naughty::wink4:

Opublikowano

Mina tych pań jak nas mijały i komentarz oniaka :polew:

Opublikowano

czasy kiedy Poziek był jeszcze lubiany przez może dwie osoby..

Lubiłem się z Lookierem i Tombojem :naughty::decayed:

Opublikowano

Ok...zrobilem 3 fotki...sorry za zasmiecenie ale please looknijcie i dajcie feedback jak zadzialac zeby pozbyc sie defektu w miare jak najlepiej:

qudpvr10ltxpqutkwsdx.jpg

sdfz95nowsdorub6p42.jpg

kwn8ct5nubdetkvpcuj5.jpg

Opublikowano

sprzedaj auto :gwizdanie:

Opublikowano

sprzedaj auto :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ja bym próbował wypolerowac :)

[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 14:33_________________________________________________Dzwoni facet do firmy reklamujacej odchudzanie i po krotkiej rozmowie zamawia pakiet o nazwie "5 kilo w 5 dni". Nastepnego dnia dzwonek do drzwi. Przed drzwiami stoi cudowna blondyneczka, okolo 20 lat i oprocz sportowego obuwia i tabliczki zawieszonej na szyi nie ma nic na sobie. Dziewczyna przedstawila sie jako pracownica wspomnianej firmy i programu "5 kilo w 5 dni". Na tabliczce napis: "Mam na imie Kasia. Jak mnie zlapiesz bede Twoja!". Facet rzuca sie bez namyslu w poscig za blondynka. Po paru kilometrach i pewnych poczatkowych trudnosciach, w koncu lapie swoja nagrode. Sytuacja powtarza sie przez kolejne 4 dni. Facio staje na wadze i zadowoleniem stwierdza, ze rzeczywiscie schudl 5 kilo! W takim razie znow dzwoni do firmy i zamawia program - tym razem "10 kilo w 5 dni". Nastepnego dnia: w drzwiach staje zapierajaca dech w piersiach kobieta, najpiekniejsza, najbardziej seksowna, jaka widzial w zyciu. Na sobie nie ma nic oprocz butow sportowych i tabliczki na szyi: "Mow mi Ewa. Jak mnie zlapiesz, bede Twoja!" Ta kobieta ma jednak taka super kondycje, ze faciowi nielatwo jest ja zlapac od razu i gonitwa trwa znacznie dluzej. W koncu jednak okazuje sie ze nagroda warta jest nadludzkiego wysilku. Historia powtarza sie przez nastepne 4 dni i w koncu facet staje na wadze i jest calkowicie zadowolony: schudl obiecane 10 kilo! W takim razie postanawia pojsc na calosc i dzwoni do firmy trzeci raz. Zamawia pakiet "25 kilo w 7 dni". Pani przez telefon pyta: - Jest Pan absolutnie pewien? To jest nasz najtrudniejszy program! Facet jest jednak gleboko przekonany, ze tego wlasnie chce. - Cale lata nie czulem sie tak wspaniale! Nastepnego dnia dzwonek do drzwi. Przed drzwiami stoi potezny, muskularnie zbudowany, intensywnie opalony dwumetrowy facet. Na sobie ma tylko rozowe buty sportowe i tabliczke: "Jestem Franek. Jak Cie zlapie, bedziesz moj!

[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 14:40_________________________________________________Na pytanie żony o nową sekretarkę, mąż odpowiada z entuzjazmem: - Wiesz, ona jest bardzo pracowita, błyskotliwa i doskonale zorganizowana. - Mam nadzieję, że nie taka lalka jak poprzednia? - pyta z przekąsem żona. Na co, bawiąca się nieopodal pięcioletnia córka zareagowała usłyszawszy słowo "lalka": - Tato, a czy jak kładziesz ją na plecach, to zamyka oczy?[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 14:40_________________________________________________idzie Ewa po raju i spotyka bociana. Bocian pyta: czemu jesteś taka smutna? E; bo nie mam dziurki i Adam mnie nie chce:( B; to rozchyl nogi ja Cię dziugnę i będziesz miała dziurkę. ( i od tamtej pory bociany mają czerwone dzioby) Następnego dnia idzie smutna Ewa po raju, spotyka pawiana. Pawian pyta: dlaczego jesteś smutna? E; bo mam już dziurkę ale Adam woli owłosioną. Pawian wyrwał sobie kępkę włosów z d*py i dał ją Ewie. (i od tamtej pory pawiany mają gołą czerwoną d*pę) I znowu smutna Ewa siada nad brzegiem morza i podpływa śledź. Ś; czemu jesteś smutna? E: bo mam już dziurkę, do tego owłosioną ale Adam mnie nie chce bo jest za ciasna:( Ś: to wejdź po pas do wody a ja Ci wpłynę i ci ją rozwiercę (i od tamtej pory nie wiadomo czy śledź wali pi...da czy pi....da śledziem)

Opublikowano

"wpadnij dzis na spot AKP pod biblioteke narodowa o 19.00"

Pytanie do kolegow z Wawy: co to za spot AKP? od czego jest ten skrot AKP? Pod Biblioteka Narodowa mam rozumiec przy Aleji Niepodleglosci?

Opublikowano

"wpadnij dzis na spot AKP pod biblioteke narodowa o 19.00"

Pytanie do kolegow z Wawy: co to za spot AKP? od czego jest ten skrot AKP? Pod Biblioteka Narodowa mam rozumiec przy Aleji Niepodleglosci?

http://www.audiklub.org/phpBB2/viewforum.php?f=20