Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy poszukuje czesci do mojego kolegi B5 kombi 2000-2001rok...pare prawych kompletnych drzwi oraz czarna listwe ktora biegnie nad szybami(mogla byc tez srebrna)

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
lukas23 napisał/a:

Ja Dziewczynki nie dam rady jutro

No, to mamy przerąbane.

mnie i hhacka tez niestety nie bedzie..sily wyzsze :cry:

milej zabawy :exclaim: :a4fan:

Opublikowano

Mam propozycje nie do odrzucenia. Jak sie wyprowadze w niedalekiej przyszłości to chce zrobić Spota z prawdziwego zdarzenia, no wiecie: szampan koks dziwki na maskach, tyle że bez koksu i dziwek :] bo mam takiego Ch**a sąsiada i jak sie wyprowadze to chce go zniszczyć. postaram sie załatwić obstawe policji, i by muza leciała dłużej niż do 22 :twisted: a nich ma skurw*el :lol: i chciałbym żeby każdy miał wtedy wolne i sie pokazał. Błagam , do ogródka wjedzie spokojnie 50 samochodów. wiem że tyle nie będzie ale im więcej tym lepiej, i jak najwięcej ludzi :exclaim: jest mały domek to można zostać spać chociaż zmieści sie do niego z 20 osób ale jest :lol: no to jak ? date spotu podam jak będe wiedział kiedy sie przeprowadzam. ALE MA BYć JAAAAZDA, załatwie grill, siedziska, i wku*wione*o sąsiada :rotfl:

Byłbym wdzięczny :wink:

Opublikowano

Keżor widze , że koleś dał Ci ognia :biggrin:

Opublikowano

No stary jak bedzie pasowal termin to trochu ludzi pewnie sciagnie ale sie biedny zdziwi :rotfl:

Opublikowano
Mam propozycje nie do odrzucenia. Jak sie wyprowadze w niedalekiej przyszłości to chce zrobić Spota z prawdziwego zdarzenia, no wiecie: szampan koks dziwki na maskach, tyle że bez koksu i dziwek :] bo mam takiego Ch**a sąsiada i jak sie wyprowadze to chce go zniszczyć. postaram sie załatwić obstawe policji, i by muza leciała dłużej niż do 22 :twisted: a nich ma skurw*el :lol: i chciałbym żeby każdy miał wtedy wolne i sie pokazał. Błagam , do ogródka wjedzie spokojnie 50 samochodów. wiem że tyle nie będzie ale im więcej tym lepiej, i jak najwięcej ludzi :exclaim: jest mały domek to można zostać spać chociaż zmieści sie do niego z 20 osób ale jest :lol: no to jak ? date spotu podam jak będe wiedział kiedy sie przeprowadzam. ALE MA BYć JAAAAZDA, załatwie grill, siedziska, i wku*wione*o sąsiada :rotfl:

Byłbym wdzięczny :wink:

ja bez koksu i dziwek nie wpadam :twisted: :bicz:

Jak będa to w każdej chwili :rotfl:

Opublikowano

Poz Kezor mowil ze ma byc ta laska z kolobrzegu takze mysle ze warto :rotfl:

Opublikowano

Luki dla jednej panny nie bede się spinał - niech Keżor załatwi 5 takich jak ona to będe na bank :wink::rotfl::bicz:

Opublikowano

Kezor luz . zrobimy mu 'dobrze' , jego życie sie zmieni po tej imprezie hyhy

Opublikowano

no dziadki, ja jadę i moja żona też chce dołączyć jest na etapie sprzedawania dzieci a ja organizuje transport, coś mi sie widzi że jutro będzie massakra :twisted:

[ Dodano: 12-04-2007, 21:28 ]

Jutro będę po was bracia dzwonił czy mnie i żonę któryś z was zabierze, może macie gdzieś pochowane Subaru bo żona mi d*pę zawraca że by chciała takim polatać.

Opublikowano
mnie i hhacka tez niestety nie bedzie..sily wyzsze

FCUK

szampan koks dziwki na maskach
Będziemy. Howgh. Daj tylko znać tak wcześnie jak się da.
Kezor luz . zrobimy mu 'dobrze' , jego życie sie zmieni po tej imprezie hyhy
Mądrego, to aż przyjemnie posłuchać :twisted:

No soczysty plaster karku na jutro już się w wódeczce marynuje :biggrin:

Słuchajta-jadę jutro z hornetem ok 18,00 -jakby jakaś 1-na sztuka miała ochotę się zebrać z nami (hornet mam nadzieję, że nie masz nic przeciw temu że handluję miejscem w Twoim aucie) to dać głos.

Opublikowano

sorry ze to tutaj wwaliłem ale musiałem się z wami tym podzielić.....http://www.hcfr.pl/download/final.swf

otwierajcie ta stronę i śmiejcie się

Opublikowano

dzięki panowie :) i to może być 2-3 dniowa impreza z noclegiem w dużej ciasnocie i nie dla wszystkich starczy, lub możecie wziąć namioty, i 3 dni głośnej muzy non stop :twisted: i sądze że to jest kwesta 3 tygodni lub miesiąca. bo musi sie wyremontować nowy dom :lol:

służe nawet olejem do palenia gum :twisted:

Opublikowano

Panowie i Panie - zabierać polarki bo 1:45 w nocy a piździ dosyć :wink:

Opublikowano
w nocy a piździ dosyć
Dziś będzie ciepło :twisted: .

A tak by the way. Noż cisza dzisiaj u nas jakby wszyscy już pierwsze driny popijali. qr**, ja dziś w robocie mam taki młyn, że zaraz qrwicy dostanę - wszechobecna głupota rządzi :evil:

Opublikowano

A no spokoj bo kazdy sie wycisza zeby mozna bylo sie wyszumiec :rotfl:

Opublikowano

Adamoo też dzisiaj się wycisza w el-tecu... :wink::rotfl:

Opublikowano
Adamoo też dzisiaj się wycisza w el-tecu... :wink::rotfl:

a co ... :question: robi przelotówke w swoim tdi-ku ... :question: ... :twisted:

Opublikowano

nie mogę powiedzieć :bicz::bicz::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Opublikowano
nie mogę powiedzieć
A Ty nie miałeś sprzątać :question: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :biggrin:

Czy jakieś naczynia to Ty oferujesz, czy należy się zaopatrzyć w jakieś plastiki :question: