Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kowal widzę, że to jakaś plaga z tymi akumulatorami. Ja też miałem akcję z aku w ten weekend - poszło się rypać 400 plnów i na szczęście wszystko już gra... :good:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

drodzy koledzy mam coś dla Was na żywo bez photoshopa prosto z Gdyni.. najgorsze jest to ze aparat mi sie rozadował.. :wallbash:

ale foczki , mniam :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

widać , ze bez photoshopa :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew:

widać bo na drugiej fotce swoich butów nie wymazał :naughty::polew:

a tak poza tym to jak ja q***wa nie lubię nad ranem jeździć :wallbash: 200pln/6pkt dobrze że pani policjantka miała dobry humor i negocjacje przyniosły skutek :wink4:

Krzyniu to bya relacja online, niebylo czasu dla photoshopa..[br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 10:51_________________________________________________

należy Ci sie 3-sekundowa nagana wzrokowa. masz szczęście że Cie teraz nie widze

Przyjmuje rozgrzeszenie :polew: :polew:

Opublikowano

nie jest tak źle, wieczorkiem na Beach Party, a teraz to lece sie lansować po miescie i na plaży. Pozdr dla wszystkich z Gdyni - jeszcze na trzeźwo :kox:

ok , powodzenia w łapaniu "foczek" :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

drodzy koledzy mam coś dla Was na żywo bez photoshopa prosto z Gdyni.. najgorsze jest to ze aparat mi sie rozadował.. :wallbash:

dsc6665z.jpg

dsc6666v.jpg

MoorPH - nie wkurzaj mnie takimi fotami jak siedze w weekend w pracy :wallbash:

A tak serio - to baw sie dobrze i znajdz jakas porzadna sucz do :sex::sexinbed: - wtedy tez porob fotki :>

Zapomnialem dodac wczesniej ale w drodze na zlot spotkalismy B7 po za***istym tuningu

img0345o.jpg

Opublikowano

słaby ten spojler po maksie;)

ja właśnie od Wróbla wróciłem - pytał się kiedy na Ułęży robimy jakąś imprezkę;)

Opublikowano

mniej więcej tak urocza pani policjantka raczyła wpisać :wink4: było troszku więcej :gwizdanie:

taryfikator to ja mam w małym paluszku :kox: :kox: :polew: :polew: :polew:

dobrze ze Ci sie trafiła miła Pani , choć gdyby była milsza to mogła Ci dać za pasy 100pln/2pkt :good:

Przyjmuje rozgrzeszenie :polew: :polew:

wyjścia nie masz :naughty: :naughty: :kox::polew:[br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 13:23_________________________________________________

:wtf:

Opublikowano

siema panowie. powiedzcie mi w którym miejscu jest w b6 aku przykrecony do ramy. chce wyjąć zeby naładowac przez noc ale cos go trzyma. :confused4:

Opublikowano

siema panowie. powiedzcie mi w którym miejscu jest w b6 aku przykrecony do ramy. chce wyjąć zeby naładowac przez noc ale cos go trzyma. :confused4:

Mhhh - mi ta wiadomosc tez by sie przydala - pisz priva do Aydaho on wyjmowal jakis czas temu :decayed: z kiepskim skutkiem :kox:

Opublikowano

dałem spokój z wyciąganiem :) 3 przedłużacze przez okno i ładowanie na świeżym powietrzu :decayed:

Opublikowano

dałem spokój z wyciąganiem :) 3 przedłużacze przez okno i ładowanie na świeżym powietrzu :decayed:

a jednak można zakombinować , tak ???? a nie , całe życie iść na łatwizne :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

można a nawet trzeba :D no a jutro niunia niestety do doktora :(

Opublikowano

powodzenia w badaniu i niskiego rachunku :good:

Opublikowano

powodzenia w badaniu i niskiego rachunku :good:

To ostanie najważniejsze, za wszystko inne zaplacisz kartą mastercard[br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 23:06_________________________________________________

Widzę ze PARAF ma troche inny gust niż MY :naughty:

tego driver'a to skądś zman...

http://img207.imageshack.us/img207/2234/img9702n.jpg

Error [br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 23:12_________________________________________________tak wogole to yrB juz z Warszawy.. Niestety.. Wszystko co dobre szybko sie konczy :wallbash:

Ale bylo :good:

Opublikowano

kurna, zaczeło padac i musiałem skonczyc ładowanie. te kilka godzin nic nie dało. poza tym ze po podłączeniu aku nie mogłem zazmknąć drzwi z pilota :(

musze jutro znalezc jakis serwis który przyjedzie do mnie uruchomi auto a pozniej wymieni mi aku u siebie :wallbash: wszelie propozycje mile widziane :hi:

Opublikowano

weź go zaciągnij na spota, znajdzie się jakaś dobra dusza co go naprawi ;d

Opublikowano

HEHE, ale akcja, właśnie koledze kodowałem sterowniki. I też mu padł aku...

Też musi wymienić. Jak by ktoś chciał to w Wawrze znalazłem coś takiego

http://allegro.pl/item695330013_akumulator_centra_futura_72ah_warszawa_wawer.html

Opublikowano

o, dzięki. zadzwonie zapytam czy nie mają bosha albo molla i czy nie podjechaliby do mnie :naughty:

a tak wogole to bry :hi:

Opublikowano

DZIEŃ DOBRY

weź go zaciągnij na spota, znajdzie się jakaś dobra dusza co go naprawi ;d

jak bedzie Tosik to bedzie temat załatwiony

Opublikowano

MoorPH - nie wkurzaj mnie takimi fotami jak siedze w weekend w pracy :wallbash:

A tak serio - to baw sie dobrze i znajdz jakas porzadna sucz do :sex::sexinbed: - wtedy tez porob fotki :>

Bawiłem się super.. Juz niestety wróciłem, ale może i dobrze, bo jak widzę co sie dzieje za oknem to masakra.

A ciesz się że padła mi ta bateria, bo tak to chyba musiałbyś za potrzebą wyjść z biura. [br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 09:14_________________________________________________

DZIEŃ DOBRY

moskal większych się nie dało? yrB :hi:

Opublikowano

Siema :hi:

Jak jeszcze raz w tym wątku napotkam "yrB" to polecą kropki :bicz: :bicz: :bicz: _________________________________________________ A w ogóle to tez mi padł aku, jakis debil zajebał mi z kopa w końcówkę wydechu, efektem ukręciłem Ją do końca i wsadziłem do bagażnika. Zaczęło mi napierdzielać zawieszenie, piszczy mi prawe przednie koło, a przy hamowaniu słyszę odgłos jakby coś dłutowało mi tarcze :) Ekstra.