Opublikowano 7 Czerwca 200719 l Norbi widze ze goscie nie dopisali jak ty o 21 na forum siedziales bylo dzwonic to ekipa by wpadla bo checi byly i to jakie Przecież pisałem żeby napierać dzięcioły ale Norbi to bylo o 2 w nocy Ja pitole nie pije więcej ..... Pamietasz co mowilem jak wyjezdzalismy od Ciebie
Opublikowano 7 Czerwca 200719 l Aaaaargh. Gumba, glegle, umps, prrrrrrrrrrrrr. [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2007, 11:06:44_________________________________________________Już był telefon od rodziny J, z pytaniem czy dojeżdżamy :polew: Kazałem jej kłamać, ale nie posłuchała Czas w drogę Ja też zostaję abstynentem. Przerzucam się na Pawełki
Opublikowano 7 Czerwca 200719 l oczywiście też się dołączam do życzeń całej ekipy [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2007, 11:32 _________________________________________________Norbi, działaj bracie działaj
Opublikowano 7 Czerwca 200719 l oczywiście też się dołączam do życzeń całej ekipy [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2007, 11:32 _________________________________________________Norbi, działaj bracie działaj A bede
Opublikowano 7 Czerwca 200719 l Bo on zawsze z rana placze ze go bania napiernicza tak profilaktycznie
Opublikowano 7 Czerwca 200719 l E już mi przeszło , czekam do jutra .... booo jutro walimy białą na Mazurach hyhyhy
Opublikowano 7 Czerwca 200719 l Zolwik no przepraszam ty tez do nich nalezysz a uzywasz takiego twardego slownictwa zwykli amatorzy spozywania napojow wyskokowych
Opublikowano 7 Czerwca 200719 l Wyjazd był planowany bladym świtem, a ruszyliśmy po 12. J była w takim stanie, że strach było puszczac za kierę. 1,75-to nie pojemność silnika I aj tu się dziwić, ze dynia napierdziela. Ja to drżączkę jeszcze teraz mam
Opublikowano 8 Czerwca 200719 l Wszystko sie lansuje po Polsce i do normy wroci w niedziele ja tez z oniakiem zaraz lece na mazury az sie boje co sie bedzie dzialo
Opublikowano 8 Czerwca 200719 l Wszystko sie lansuje po Polsce i do normy wroci w niedziele ja tez z oniakiem zaraz lece na mazury az sie boje co sie bedzie dzialo a niektórzy gnija w robocie .....
Opublikowano 8 Czerwca 200719 l Spanky ja tez bym siedzial w pracy ale zostalem zmuszony do wypisania urlopu
Opublikowano 8 Czerwca 200719 l Spanky ja tez bym siedzial w pracy ale zostalem zmuszony do wypisania urlopu podwyżki tez w Was wmuszaja .... ?
Opublikowano 8 Czerwca 200719 l ty sie nie smiej ostatnio zdzwoni ksiegowa zebym sie pojawil podpisac zmiane umowy patrze a tam podwyzka