moro99 Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Ja bede mial zapewne i aparat i lapa i VAG'a
Nosfer Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Ja bede mial zapewne i aparat i lapa i VAG'a To powiedz czy będziesz - bo w sumie do domu to mi sie średnio chce jechac..
Reggi Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Widziałem ją live :drool tutaj akurat widać jej tylko buty Hhehe ..dobre http://www.e-cyfrowe.pl/aparaty/sony-cybershot-t100-p-5467.html - sony t100 powinien podołać Sie zobaczy co to potrafi [br]Dopisany: Lipiec 15, 2008, 10:48:57 _________________________________________________ Ja bede mial zapewne i aparat i lapa i VAG'a a krówkę ?
poziek Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Charlize...i wszystko jasne śniła mi się....
Reggi Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Charlize...i wszystko jasne :kox: śniła mi się.... Czego mi sie takie d*py nie śnią Mnie to tylko moja była w śnie odwiedziła Kurfa
Nosfer Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Charlize...i wszystko jasne :kox: śniła mi się.... Tylko się w domu nie wygadaj To nic dobrego nie przynosi.. Biliwmi :doh1: Ragga to się Ciebie też tyczy..
Reggi Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Tylko się w domu nie wygadaj To nic dobrego nie przynosi.. Biliwmi :doh1: Ragga to się Ciebie też tyczy.. Powiem wszystkim ..ze masz fetysz na buty sławnych aktorek
Nosfer Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Powiem wszystkim ..ze masz fetysz na buty sławnych aktorek Dobra, dobra.. Jakbyś widział to też byś miał Co do tego aparatu to jak ktoś ma lepszy to może niech weźmie, bo nie wiem jak tam zdjęcia w trybie nocnym, długo przetwarza zdjęcia, więc z ręki prawdopodobnie będą rozmazane, a statywu raczej to nie będę targał
poziek Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Powiem wszystkim ..ze masz fetysz na buty sławnych aktorek pierdolłem :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 15 Lipiec 2008, 11:03 _________________________________________________ Dobra, dobra.. Jakbyś widział to też byś miał :decayed stary ja bym do niej wtedy podszedł i zapodał: "Cześć, jestem Michał...oo widzę że schudłaś! " gwarantowane cięcie wieczorem po zdjęciach filmowych
AndyN Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 stary ja bym do niej wtedy podszedł i zapodał: "Cześć, jestem Michał...oo widzę że schudłaś! " gwarantowane cięcie wieczorem po zdjęciach filmowych He he, o ile Brad Pitt nie przypomniałby sobie roli z "Wichrów namiętności" i pokazał Poźkowi czyja jest Angelina ...
Nosfer Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Powiem wszystkim ..ze masz fetysz na buty sławnych aktorek pierdolłem :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 15 Lipiec 2008, 11:03 _________________________________________________ Dobra, dobra.. Jakbyś widział to też byś miał :decayed stary ja bym do niej wtedy podszedł i zapodał: "Cześć, jestem Michał...oo widzę że schudłaś! " gwarantowane cięcie wieczorem po zdjęciach filmowych hahaha.. Gdyby rzuciła Ci spojrzenie spod okularów to byś zapomniał po co podszedłeś :polew: A wtedy to napewno bys coś mocnego wymyślił..
Reggi Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 A wtedy to napewno bys coś mocnego wymyślił.. No np.... Jestem Michał co bedzie Ciebie od tylca popychał Rzuciła by sie na Ciebie jak gruby dzieciak na kawałek tortu stary ja bym do niej wtedy podszedł i zapodał: "Cześć, jestem Michał...oo widzę że schudłaś! " gwarantowane cięcie wieczorem po zdjęciach filmowych hahha Nieźle byś sie poobijał o ta miednice Ale miałbyś co opowiadać wnukom
Nosfer Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 tylko najpierw Teddy i jego kumple i już można zaczynać gadkę..
moskal Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 hahha Nieźle byś sie poobijał o ta miednice Ale miałbyś co opowiadać wnukom Ja tam bym sie chetnie poobijał , to spojrzenie.....
AndyN Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 KTOOOOO MNNIIEEE POOOODDDWIEEEZIIIE NAAA SPOOOOTTAAAA?? Ostatni już wtorek bez samochodu
Reggi Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 KTOOOOO MNNIIEEE POOOODDDWIEEEZIIIE NAAA SPOOOOTTAAAA?? Ostatni już wtorek bez samochodu Sasiad z Tarchomina
AndyN Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 KTOOOOO MNNIIEEE POOOODDDWIEEEZIIIE NAAA SPOOOOTTAAAA?? Ostatni już wtorek bez samochodu Sasiad z Tarchomina No nie, pracuję w okolicach Silverscreen na Puławskiej ...
moskal Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 KTOOOOO MNNIIEEE POOOODDDWIEEEZIIIE NAAA SPOOOOTTAAAA?? Skund ??????
Reggi Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 KTOOOOO MNNIIEEE POOOODDDWIEEEZIIIE NAAA SPOOOOTTAAAA?? Ostatni już wtorek bez samochodu Sasiad z Tarchomina No nie, pracuję w okolicach Silverscreen na Puławskiej ... Hm..czyli ja odpadam bo nie moje rejony [br]Dopisany: Lipiec 15, 2008, 11:34:27 _________________________________________________moskal 79 Panie ...oczyszczaj Pan skrzynke bo wysłalem Ci PW a tu cicho i cicho
Nosfer Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Moskal A masz już w ogóle te naklejki 3D ? Bo w zeszły wtorek jakoś nie wyłapałem tematu, a mi się przypomniało właśnie..
Rekomendowane odpowiedzi