Hugo Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Bardzo ładnie proszę o relację z upalania w Lublinie No ja się upaliłem i wyglądam jakbym ze 2 tygodnie na Malediwach siedział
Aydaho Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Czy A4 B6 avant przewiozę 600 kg glazury? Za jednym razem? :gwizdanie: uważaj przy hamowaniu - jadąc takim TIRem droga hamowania będzie za***ista - przerabiałem to kiedyś w Astrze ..również z glazurą
SebMis Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 może mi ktoś zweryfikować tą informację cyt " ekspert z serwisu twierdzi że kontrolka co jakiś czas się zapala po to żeby vagiem przeskanować system czy nie ma czasami błędów szczególnie związanych z poduszkami. Facet mówi że od 2000 roku audi tak mają ....." :polew: znam takich fachoffcoofff, możesz iść z nim na browar to Ci poopowiada jeszcze sporo fajnych historyjek, lecz auta mu nie oddawaj w łapska
krzyniek Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 może mi ktoś zweryfikować tą informację cyt " ekspert z serwisu twierdzi że kontrolka co jakiś czas się zapala po to żeby vagiem przeskanować system czy nie ma czasami błędów szczególnie związanych z poduszkami. Facet mówi że od 2000 roku audi tak mają ....." :polew: znam takich fachoffcoofff, możesz iść z nim na browar to Ci poopowiada jeszcze sporo fajnych historyjek, lecz auta mu nie oddawaj w łapska znalazłem to info w necie, jednak ludzie w PL są jeszcze bardzo naiwni.... co do historyjki to jest całkiem niezła [br]Dopisany: 20 Lipiec 2008, 11:55 _________________________________________________Malik zdjęcia Twojego audi widziałem na gronie
Nosfer Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Pany - podejdą te szare silniczki ? http://moto.allegro.pl/item402254871_silniczki_regulacju_swiatel_vw_seat_skoda_audi.html Chce w przyszły weekend założyć zepolone lampy i zbieram klamoty..
AndyN Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Czy A4 B6 avant przewiozę 600 kg glazury? Za jednym razem? :gwizdanie: uważaj przy hamowaniu - jadąc takim TIRem droga hamowania będzie za***ista - przerabiałem to kiedyś w Astrze ..również z glazurą He he, domyślam się Chyba przyczepkę wypożyczę, będzie okazja hak wypróbować Nie będę jednak wszystkie ładować do auta, nie chcę zawieszenia zarwać
krzyniek Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Nosfer pogadaj z Tosikiem z tego co pamiętam to on montował silniczki od punto
Reggi Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Pany - podejdą te szare silniczki ? http://moto.allegro.pl/item402254871_silniczki_regulacju_swiatel_vw_seat_skoda_audi.html Chce w przyszły weekend założyć zepolone lampy i zbieram klamoty.. Przemo ..wysłałem Ci linka wczoraj jakie silniczki mają być . :bicz3: Szukaj od Punta II ..
Nosfer Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Nosfer pogadaj z Tosikiem z tego co pamiętam to on montował silniczki od punto Wiem, że od Punto II pasuja, ale na dzień dzisiejszy na allegro jest lipa, sa jakies po 30 zł + 13 zł przesyłka, czyli 75zł za silniczki od punto To już prawie ori audi w tej cenie mogę kupić.. Dobra, no jak mus to mus.. A ma ktoś po drodze do ASO ? Bo ode mnie to jest tysiące kilometrów i nie mam za bardzo po drodze, może ktoś mógłby mi kupić dwie wtyczki (te owalne) do lamp zespolonych - pieniążki oddam we wtorek na spocie.. byłbym baardzo wdzięczny :notworthy: Wiem RAGGA, wiem Ale 15zł sztuka a 30 zł sztuka to jest różnica 15-stu złoty Akurat na dwóch sztukach to 30zł
angela Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Nosfer pogadaj z Tosikiem z tego co pamiętam to on montował silniczki od punto Wiem, że od Punto II pasuja, ale na dzień dzisiejszy na allegro jest lipa, sa jakies po 30 zł + 13 zł przesyłka, czyli 75zł za silniczki od punto To już prawie ori audi w tej cenie mogę kupić.. Dobra, no jak mus to mus.. A ma ktoś po drodze do ASO ? Bo ode mnie to jest tysiące kilometrów i nie mam za bardzo po drodze, może ktoś mógłby mi kupić dwie wtyczki (te owalne) do lamp zespolonych - pieniążki oddam we wtorek na spocie.. byłbym baardzo wdzięczny :notworthy: Nie ma sprawy......do Aso na Polczynskiej mam blisko...wiec moge podjechac...... Najlepiej by bylo jakbys podal mi numer czesci
Reggi Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Nosfer Targuj sie z kolesiem . Ja w ten sposób kupiłem silniki za 60 zł z przesyłką
Nosfer Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Nosfer pogadaj z Tosikiem z tego co pamiętam to on montował silniczki od punto Wiem, że od Punto II pasuja, ale na dzień dzisiejszy na allegro jest lipa, sa jakies po 30 zł + 13 zł przesyłka, czyli 75zł za silniczki od punto To już prawie ori audi w tej cenie mogę kupić.. Dobra, no jak mus to mus.. A ma ktoś po drodze do ASO ? Bo ode mnie to jest tysiące kilometrów i nie mam za bardzo po drodze, może ktoś mógłby mi kupić dwie wtyczki (te owalne) do lamp zespolonych - pieniążki oddam we wtorek na spocie.. byłbym baardzo wdzięczny :notworthy: _________________________________________________ Nie ma sprawy......do Aso na Polczynskiej mam blisko...wiec moge podjechac...... Najlepiej by bylo jakbys podal mi numer czesci Numer wtyczki : 8D0 973 734 .. Dzieki Angela ! _________________________________________________ Nosfer Targuj sie z kolesiem . Ja w ten sposób kupiłem silniki za 60 zł z przesyłką Dzwonie do niego od rana, nie odbiera frajer..
Reggi Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Dzwonie do niego od rana, nie odbiera frajer.. hyhy ...ja tez napisałem Ci sms rano a odpowiedziałęś popołudniu Niedziela...wakacje
Nosfer Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Chłopaku wczoraj wywaliłem tyle wódy, że jeszcze ledwo siedzę.. Jakoś tak cięzko mi się myśli zbiera.. Rzeź.. Ale grilowanie udane _________________________________________________ http://www.joemonster.org/filmy/9985/Rozmowa-panny-z-mamuska
Reggi Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Chłopaku wczoraj wywaliłem tyle wódy, że jeszcze ledwo siedzę.. Jakoś tak cięzko mi się myśli zbiera.. Rzeź.. Ale grilowanie udane A zrobiłeś tą Danzkę ode mnie ? Smakowało ?
Nosfer Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Chłopaku wczoraj wywaliłem tyle wódy, że jeszcze ledwo siedzę.. Jakoś tak cięzko mi się myśli zbiera.. Rzeź.. Ale grilowanie udane A zrobiłeś tą Danzkę ode mnie ? Smakowało ? Też poszła Całkiem niezła musze przyznać
tomaszu Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Coś na rozluźnienie w sam raz na niedzielne popołudnie po udanych imprezach: <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=6S-_5ZjLHKc&hl=pl&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=6S-_5ZjLHKc&hl=pl&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Reggi Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Też poszła Całkiem niezła musze przyznać No to widze że mix był mam nadzieje ze smakowała [br]Dopisany: Lipiec 20, 2008, 03:03:00 _________________________________________________http://moto.allegro.pl/item403326136_dodge_charger_r_t_daytona.html http://moto.allegro.pl/item397038838_dla_znawcow_tematu_ariel_atom_3_nowy_.html fajny rower
krzyniek Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Lukas upalałem dziś suzuki gsx 750 `05 powiem Ci że fajna maszynka tylko jak dla mnie trochę mała śmiga fajnie jechałem jakieś 160, patrzę a licznik w milach jest do sprzedania jakby ktoś chciał za 20tyś
tomaszu Opublikowano 20 Lipca 2008 Opublikowano 20 Lipca 2008 Krzyniek, Ty dawco! Rozumiem, że do tego było ciemno, padał deszcz i jechałeś wąskimi drogami.
Rekomendowane odpowiedzi