T-żółw Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Ale pojechałes po bandzie - jestem skromnym normalnym użytkownikiem polskich dróg - nawet w gierkach (samochodówkach) przestrzegam przepisów i nie przekraczam 3000 obrotów :mrgreen: :razz: to masz rację brachu...tylko czasami po jeżdzie czuć sprzęgiełko :roll: ....nawet w grach PC i PS2 :mrgreen: :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Ale pojechałes po bandzie - jestem skromnym normalnym użytkownikiem polskich dróg - nawet w gierkach (samochodówkach) przestrzegam przepisów i nie przekraczam 3000 obrotów :mrgreen: :razz: to masz rację brachu...tylko czasami po jeżdzie czuć sprzęgiełko :roll: ....nawet w grach PC i PS2 :mrgreen: :razz: dokładnie tak jak mówisz-ale znam goscia , ktory jak gra przy uzyciu kierownicy to jak skreca to całym ciałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 O tomboy a jednak zyjesz juz mialem slac list gonczy bo nie bylo cie z dobe :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Tomboyu już latałeś swoją nową porywaczką?? Ma wypierdnięcie jak sie należy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Norbi jakby nie miala to by nie dal zaliczki mysle Norbi a ty na kulki jutro sie nie piszesz z nami kazde rece sie przydadza bo nas wykoncza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Ma wypierdnięcie jak sie należy? jedzie jedzie - z pozkiem polatalismy chwilke [ Dodano: 15-10-2006, 14:13 ] O tomboy a jednak zyjesz juz mialem slac list gonczy bo nie bylo cie z dobe :mrgreen: Zyje - nie mam na nic sil - jutro rano tez do wydziału komunikacji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Raczej słabo to widze Lukasiku, ale we wtorkownie powinienem sie stawic. "Trzymcie sie ramy" jutro :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 no to niewiadomo czy wtorkowy dojdzie do skutku bo wiesz ja jak sie przykleje do sciany to moze jeszcze mnie nikt nie ustrzeli ale reszta oprocz grubasa to moze byc niewesolo a z martwymi spota nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 bedzie, bedzie - SPOT MUSI PRZECIEZ BYC!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platiniumm Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 panowie wracalem do domu a patrze stoi trojkat ostrzegawczy jade dalej a tam A4 rozwalone i to calkiem niezle zrobilem na szybko z samochodu zdjecie z tylu ale to nic co z przodem bylo silnik raczej 2.6 sadzac po tym jak bylo widac rozrzad caly przod wyrwany o drzewo ladnie musial przylozyc a ze dzis popadalo to sie chlopak przeliczyl zdjecie kiepskiej jakosci ale widac co nieco bo jechalem i tak wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Może to nikt z naszych.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platiniumm Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 poczatek rejestracji FZG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 jakbym nie wiedzial ze moja fura stoi na parkingu to powiedzial bym ze to LZA czyli moj no ale chyba nikt z naszych tylko szkoda A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platiniumm Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 no moze i na koncu jest A ale pierwsza litera to F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 a ja dzisiaj widziałem piekną a4 w garwolinie ale miala jedna wadę - mianowicie brak tyłu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 A tak dla przypomnienia to jak forum nie dziala to nie oznacza ze nie ma spotow :razz: wczoraj obecni to : tomboy ono platinummm sebmis poziek adamooo no i ja :mrgreen: a żółw ma z liscia bo budzi z rana smsami o spocie a nie przyjezdza :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 A tak dla przypomnienia to jak forum nie dziala to nie oznacza ze nie ma spotow :razz: wczoraj obecni to : tomboy ono platinummm sebmis poziek adamooo no i ja :mrgreen: a żółw ma z liscia bo budzi z rana smsami o spocie a nie przyjezdza :!: dzwonie do niego o 20,30 PM a on ziewając mowi ze lezy z Carolline... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 no ale mam nadzieje ze nie "NA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 no ale mam nadzieje ze nie "NA" nie smiałbym przeszkadzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 kto jest zainteresowany felgami rs4? http://www.audizine.com/forum/showthread.php?s=&threadid=97120&highlight=velocity teraz sa pre-orders wiec mozna powili wplacac kase www.przyciemnianie.pl to do szybek no i ta skora pozostaje, tomwuj sprawdziłeś te srone Adamoo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi