Lukas Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 konkrety to 650$ plus wysylka :razz: te a moze jeszcze na jednej ze szprych wygrawerujemy A4-KLUB :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 dzwonie do niego o 20,30 PM a on ziewając mowi ze lezy z Carolline... hamować bajerę cyce i nie świnuszyc na forum publicznym :razz: he he 5 minutówkę łapałem...chłopaki jeszcze napowietrzne spot są :?: nie ma wybranego lokalu :?: do cyca malinowego na kartofle mozna sie zwalić...rabat klubowy przecież 90% obowiązuję + zniżka za udział w spotach poziek te ciemniejsze fele ładniejsze..jak ono pisłał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 z tymi felami to bym sie tak nie spieszyl, moze sie okazac ze na naszych drogach dlugo takie ladne nie beda. Jednak co oryginal to oryginal. Moje RH nie raz zaliczyly glebe i jakos nie skrzywily sie. Wydaje mi sie ze takie noname by tego nie zniosly tak dobrze... Ale wiadomo, lans musi byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 właśnie mnie coś tak na nie bierze powoli... :twisted: fotki niestety tylko b6 trnasport morską paczką za 4 felgi okolo 150$ [ Dodano: 25-10-2006, 23:56 ] skład chemiczny tych felg jest wręcz lepszy niz orginałów...są twardsze i lżejsze - wszystko jest na audizine.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 znalazlem i B5, nawet kolor mi odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 nie ma tragedi..jak wyrobię się troche z kasiorą to BIORE :mrgreen: kuniak teraz laski będą się biły która wsiądzie do Ciebie do fury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 kuniak teraz laski będą się biły która wsiądzie do Ciebie do fury e tam wydaje Ci sie. Jeszcze mi sie tak nie zdażyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 kuniak teraz laski będą się biły która wsiądzie do Ciebie do fury e tam wydaje Ci sie. Jeszcze mi sie tak nie zdażyło bo nie miałeś felg od rs'a tylko jakieś paździochy..Kunio kupuj Towje życie się zmieni..wszyscy będą z Ciebie dumni :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Kunio a tak na serio to pierwszego wyrwiesz Adamoo na te felunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 hehe no Kunio bierz a ja je od Ciebie kupie..oczywiście z rabatem 20% :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 mówie wam nie będzie tragedii jeszcze grupowo kup;imy oponki do nich i też będzie zniżka Adamoo - namiary na tanie części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Adamoo - namiary na tanie części i na wszystko co najtaniej w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Tomboy ksenie... bierzesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 no cos tam wyrezamy razem - najpierw odbiorę furę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 No ja pie#@$%$%@ co wejde to 150 postow nowych , Fele za***iste , trzeba kaske kręcić Dzisiaj wlasnie ogladalem te fele na tym czarnym B7 Speed , fajnie wygladaja Wymieniali mu katalizatory w Audi hmmm szybko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Wymieniali mu katalizatory w Audi hmmm szybko ... no a co, taki klient to sie chlopki staraja Ciekawe po co wymieniali, czyzby juz sie skonczyly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 No podobno tak .... mi k**wa światła trzeci raz będą naprawiać , dzisiaj im powiedzialem ze jak sobie nie poradzą tym razem to przyjade ze swoim elektronikiem i sprzętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 chyba katy sie zapchaly polską benzynką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Tomboy wykonaj dzisiaj ten telefon bo za 2 tyg pasowalo by kogos zabic :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 wykonam wykonam - dzis dzien klubowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi