tomaszu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Krzyniu, powiem Ci szczerze, że rzucam palenie m.in. ze strachu przed zanikiem erekcji...
krzyniek Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Krzyniu, powiem Ci szczerze, że rzucam palenie m.in. ze strachu przed zanikiem erekcji... a czy A.. nie ma nic z tym wspólnego.....? :gwizdanie:
poziek Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Krzyniu, powiem Ci szczerze, że rzucam palenie m.in. ze strachu przed zanikiem erekcji... :polew: :polew: :polew: :polew:
tomaszu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 a czy A.. nie ma nic z tym wspólnego.....? :gwizdanie: Częściowo ma. To ona jest główną motywacją. Wraca właśnie 26go...
poziek Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 a czy A.. nie ma nic z tym wspólnego.....? :gwizdanie: Częściowo ma. To ona jest główną motywacją. Wraca właśnie 26go... rzucisz palenie bedzie ciachanie...gorzej jak nie będzie ciachania i nie będzie palenia :polew:
ykk Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 lukaszr vel czukundur vel vaginator http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/ibede-bral-cie-w-auciei,1165939
tomaszu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 rzucisz palenie bedzie ciachanie...gorzej jak nie będzie ciachania i nie będzie palenia :polew: Ogarnij się. :bicz3:
lukaszr Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 lukaszr vel czukundur vel vaginator http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/ibede-bral-cie-w-auciei,1165939 Co ja co ja ? I tak najlepsze są sady owocowe do takich rzeczy ... wjeżdżasz autem i masz spokój
Norbi Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 lukaszr vel czukundur vel vaginator http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/ibede-bral-cie-w-auciei,1165939 Co ja co ja ? I tak najlepsze są sady owocowe do takich rzeczy ... wjeżdżasz autem i masz spokój :polew: A nie tłuką sie tam np; miejscowi po jabłuszka czukundur ich też wyhacza :>
poziek Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 czukundur trafił na kiepskie jabłko powiedział bym robaczywe
lukaszr Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 czukundur trafił na kiepskie jabłko powiedział bym robaczywe Buhahahahaha przepraszam Buhahahahaha Nie wiem z czego tu się śmiać, naprawdę nie wiem. Buahahahahahahahahaha ... przepraszam ... :nabijasie: Pozieczku, Ty to czasami idealnie trafiasz Jabłko niestety kiepskie, bo nawet robak nie chciał wejść i go skonsumować ... :polew: P.S. Żaden czukundur, na razie zostaje tak jak jest :bicz3:
poziek Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Jabłko niestety kiepskie, bo nawet robak nie chciał wejść i go skonsumować ... :polew: znaczy się kwaśne było i pomarszczone
lukaszr Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 znaczy się kwaśne było i pomarszczone :naughty Na początku było słodkie i smaczne - takie słodziutkie jabłuszko wśród innych jabłuszek w sadzie, potem niestety przyszła zima, powiało chłodem i przymroziło, na wiosnę zakwitło znowu, ale szybko skwaśniało, a jak wiadomo robaki nie lubią zepsutych owoców ...
Suli Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 znaczy się kwaśne było i pomarszczone :naughty Na początku było słodkie i smaczne - takie słodziutkie jabłuszko wśród innych jabłuszek w sadzie, potem niestety przyszła zima, powiało chłodem i przymroziło, na wiosnę zakwitło znowu, ale szybko skwaśniało, a jak wiadomo robaki nie lubią zepsutych owoców ... Witaj w klubie Z tą różnicą, że ja miałem na tyle rozumu, że się nie ożeniłem :polew: [br]Dopisany: 21 Sierpień 2008, 22:58 _________________________________________________ Łukasz dostałeś ostanią wiadomość na PW? Da radę?
lukaszr Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Z tą różnicą, że ja miałem na tyle rozumu, że się nie ożeniłem Z moją żoną jest jak najbardziej wszystko ok Łukasz dostałeś ostanią wiadomość na PW? Da radę? PW poszło
Suli Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Z moją żoną jest jak najbardziej wszystko ok To pozazdrościć i pogratulować Łukasz dostałeś ostanią wiadomość na PW? Da radę? PW poszło Super! Wielkie dzięki :>
wit.s Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 znaczy się kwaśne było i pomarszczone :naughty Na początku było słodkie i smaczne - takie słodziutkie jabłuszko wśród innych jabłuszek w sadzie, potem niestety przyszła zima, powiało chłodem i przymroziło, na wiosnę zakwitło znowu, ale szybko skwaśniało, a jak wiadomo robaki nie lubią zepsutych owoców ... Moją pierwszą myślą było, że uwielbiam jak inni gadają, a ja nie kumam o czym Na szczęście nie jestem osamotniony
hornet Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ale nie martw się jabłka podobno najlepiej smakują wczesną jesienią Tak tak, bo później to same spady i na nic się już nie nadają :polew:
Flyer Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 POZIEK NIE WPLACIL KASY ZA ZLOT. i wszyscy razem.... BUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Rekomendowane odpowiedzi