Lukas Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Plati cos koło po obiedzie 14-15 Cos naszego Tomboya nie ma dzisiaj pewnie znowu jakies A4 szuka :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Naprawili mi światła , partia żarówek Philips z przetwornicami była wadliwa i we wszystkich brykach sie srało , wymieniają na osram Mam nadzieje że osram sie nie sra Jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 lono kolorowy sie zrobiles :mrgreen: a gdzie nasz wodz Tomboy dzisiaj sie podziewa :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 dopiero wrócil i idzie sie wykąpać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Panowie chcialbym przypomniec ze ekipa "A4 WARSAW TEAM" musi :!: pod kara lisciowania zrobic przelew Hugowi :!: jak narazie tylko 5 to zrobilo a reszta :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 a reszta .....reszta jest milczeniem.... ono jaki różowiutki teraz jesteś :razz: jak malinowy cyc :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Noo teraz jak nie jesteś to jak trendowaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 dajcie mi jakąs stronę z danymi silników B6 - dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 dajcie mi jakąs stronę z danymi silników B6 - dziekuje http://cichy.100tka.net/akp/dane.php to może byc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Panowie kiedy te fotki cykamy na moście?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 no jak beda juz wszystkie niunie no i musimy zebrac towarzystwo zeby bylo nas z 14 aut a moja niunia dzisiaj dostala nowe klocuszki i swieczki Platiniumm odwalil kawał dobrej roboty za co bardzo mu dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 tomboy po kiego ch...a taki motór Silnik: 2.0 TFSI 200 KM masz wpisany :roll: Panowie kiedy te fotki cykamy na moście?? pierwszy słyszę :shock: nie w temacie jestem :neutral: jak ktoś może to poprosze o fona do platiniumm na PW lub SMSem dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 tomboy po kiego ch...a taki motór Silnik: 2.0 TFSI 200 KM masz wpisany jakby sie bylo na spocie to by sie wiedzialo :razz: pierwszy słyszę nie w temacie jestem nie bede sie powtarzał dwie linijki wyzej :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 he he przerwę spotową sobie zrobiłem :mrgreen: a do trzeciej linijku Łukaszku nie odniosłeś się ...nieładnie :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełAn Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Czy na zlocie 7-ego będzie ktoś z 1,9 TDi automat? Chciałbym zobaczyć jak śmiga inny egzemplarz i poznać mocne i słabe strony mojego. Mam pare rzeczy które mnie zastanawiają, np. mało delikatne przełączanie z 1 na 2 bieg, duża głośność powyżej 140 km/h... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Czy na zlocie 7-ego na spocie :razz: 1,9 TDi automat? no jesli juz to 2,5 automat 1,9 automat jeszcze nie mamy takze twoj jest pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Czy ktoś ze "sponsorów" wie kiedy będą działały adresy email? [email protected] wygląda kozacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 pewnie juz niedlugo Poziek zmien tytuł uzytkownika z duzych liter musi byc "A4 WARSAW TEAM" :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 z duzych liter musi byc "A4 WARSAW TEAM" Lukas23 rządzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 :twisted: jak dziki to dziki :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi