AndyN Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 wiesz auto Andrzeja jest cięższe od twojego :gwizdanie: a moje felgi są lżejsze od twoich 19" :gwizdanie: Więc zostaniemy przy moim mikrusowatych 17''
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 I zamiast zajmować się pierdołami typu montaż IC do 2.5 to weź najpierw napraw ten silnik Przyjedź sprawnym BDH to porównamy z moim i zobaczymy czy mojemu coś dolega spoczko Andrzej , tylko zakładasz poźka felgi 19 calowe coby była równa walka wiesz auto Andrzeja jest cięższe od twojego :gwizdanie: a moje felgi są lżejsze od twoich 19" :gwizdanie: Poziek o czym Ty mówisz? moja waży 1680kg AndyN naruchaj sobie 19 :gwizdanie:
poziek Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 AndyN ma avanta moje sa 19" sa lżejsze od jego 17" :gwizdanie: o wagę się rozchodzi a ni średnicę :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 dobra , niech wam będzie Andy , o 1k ? czy jesteś miękka rura ze stolicy?
poziek Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 dobra , niech wam będzie Andy , o 1k ? czy jesteś miękka rura ze stolicy? ja to chciałbym zobaczyc twoją mietką rułę jak będziesz wypłacał
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 dobra , niech wam będzie Andy , o 1k ? czy jesteś miękka rura ze stolicy? ja to chciałbym zobaczyc twoją mietką rułę jak będziesz wypłacał zawsze możesz Ty postawić , no chyba że też wymiękasz? :naughty:
lukaszr Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Rormalnie powiadomienia banglają Admini się czasem do czegoś przydają co ?
Aydaho Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 zawsze możesz Ty postawić , no chyba że też wymiękasz? coś cichutko się zrobiło :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 zawsze możesz Ty postawić , no chyba że też wymiękasz? coś cichutko się zrobiło :gwizdanie: jaka wypucha :polew: pewnie poziek pojechał z andym do rogala na dodatkowego czipa :naughty: albo już targają środek :decayed:
poziek Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 zawsze możesz Ty postawić , no chyba że też wymiękasz? coś cichutko się zrobiło :gwizdanie: odszedłem od komputera :tongue4: mogę postawić ale ja muszę zasiąść w tym gnojowozie za sterami :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 zawsze możesz Ty postawić , no chyba że też wymiękasz? coś cichutko się zrobiło :gwizdanie: odszedłem od komputera :tongue4: mogę postawić ale ja muszę zasiąść w tym gnojowozie za sterami :gwizdanie: Twierdzisz że AndyN nie umie jechać na wprost? a gdzie zaufanie do kumpla?
AndyN Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Poziek o czym Ty mówisz? moja waży 1680kg To rzekłbym, filigranowa jest, wręcz puszek kolibra Moja w papierach ma 1725 kg coś cichutko się zrobiło :gwizdanie: Się cicho zrobiło bo 2 godziny z okolic Galerii Mokotów do Legionowa wracałem autem kolegi To miasto to jakaś megaporażka komunikacyjna jaka wypucha :polew: pewnie poziek pojechał z andym do rogala na dodatkowego czipa :naughty: albo już targają środek :decayed: No baa. Już foteliki (szt. 2) z auta wytargałem. No i ICka zapodaję
SebMis Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 mogę postawić ale ja muszę zasiąść w tym gnojowozie za sterami :gwizdanie: jeszcze byś popsuł
Hołk Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Witam Widzę że jutro zapowiada się niezły spocik. Akurat jutro będę w stolicy i z chęcią bym podjechał? Jakieś wkupne mam przywieść :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Wpadaj smialo Moze i ja sie zjawie jak sie wyrobie z kupowaniem AGD :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Widzę że jutro zapowiada się niezły spocik. Jeśli dobrze zrozumiałem to Krakus może wpadnie ale za tydzień ...
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 jutro jestem , Fly wpadniesz po mnie?
Korzeń Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 jutro jestem , Fly wpadniesz po mnie? A co Ty miesięcznego nie masz ?
Flyer Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 jutro jestem , Fly wpadniesz po mnie? Postaram sie
Rekomendowane odpowiedzi