Flyer Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Ja tez mam 200m do lasu ...i kilometr do metra
DarkMind Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 jak by nie to ze mi szkoda nerwow na robienie prawka na motor to chetnie bym zrobil i smigal tym po miescie. a tak to nawet autkiem nie mgoe do pracy bo pracuje w strefie parkomatow i szkoda mi kilkua stow miesiecznie na parkowanie, nie tyle szkoda co po prostu nie mam. ale mam do Was pytanie, jako ze w tym temacie jest maly ruch, to moze powiedzie (ci co nie trzymaja kol w domach i garazach) gdzie wymieniacie i przechowujecie oponki? bo szukam jakiegos zakladu gdzie moglbym zmieniac na zimowki/letnie i przechowywac te drugie...
Flyer Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Kto wie, ktory Saturn i EURORTV sa najwieksze w Wawie?
Aydaho Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Kto wie jakie tam jest ograniczenie? 500 pln i 10 points
Reggi Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Kto wie jakie tam jest ograniczenie? 500 pln i 10 points
Flyer Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Kto wie jakie tam jest ograniczenie? 500 pln i 10 points Zycie chloszcze... Moze uda sie z sadem grodzkim.
Aydaho Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Zycie chloszcze... Moze uda sie z sadem grodzkim. ano ... trzymam kciuki ..
krzyniek Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Jak sie mieszka na peryferiach, to tak niestety jest He he Za to mam 200 m to prawdziwego lasu i nie mieszkam w jakiejś "Ostoi", "Marinie" która bardziej przypomina obóz koncentracyjny, z blokami tak upakowanymi, że przez okno widzę co sąsiad z bloku obok robi w kuchni. Albo sypialni ... I w okolicy mam wszystko: sklep, lecznicę, pocztę, urzędy, przystanki, wsio pamiętaj tylko że jeśli Ty widzisz sąsiada to on Ciebie też :gwizdanie:
moskal Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Kto wie, ktory Saturn i EURORTV sa najwieksze w Wawie? Saturn to chyba w Jankach
Aydaho Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Jak sie mieszka na peryferiach, to tak niestety jest He he Za to mam 200 m to prawdziwego lasu i nie mieszkam w jakiejś "Ostoi", "Marinie" która bardziej przypomina obóz koncentracyjny, z blokami tak upakowanymi, że przez okno widzę co sąsiad z bloku obok robi w kuchni. Albo sypialni ... I w okolicy mam wszystko: sklep, lecznicę, pocztę, urzędy, przystanki, wsio pamiętaj tylko że jeśli Ty widzisz sąsiada to on Ciebie też :gwizdanie: niekoniecznie - możesz zgasić światło ... wykluczam obecnośc noktowizora na wyposażeniu sąsiada
AndyN Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 niekoniecznie - możesz zgasić światło ... wykluczam obecnośc noktowizora na wyposażeniu sąsiada Tak trochę na inny temat: znalazłem kiedyś wątek o fotografii - filtry podczerwieni(?) nakręcane na obiektyw. Fajne efekty można uzyskać :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 niekoniecznie - możesz zgasić światło ... wykluczam obecnośc noktowizora na wyposażeniu sąsiada Tak trochę na inny temat: znalazłem kiedyś wątek o fotografii - filtry podczerwieni(?) nakręcane na obiektyw. Fajne efekty można uzyskać :gwizdanie: sąsiad widoczny z gorąca parówką ?? ... a nie, to chyba byłaby termowizja
AndyN Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 sąsiad widoczny z gorąca parówką ?? ... a nie, to chyba byłaby termowizja No własnie coś takiego Tylko "sąsiadki" były na zdjęciach ...
Lukas Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 AndyN widzialem Cie dzisiaj z rana jak skrecales w klasyków. Raga tak to ja byłem wracałem do Stolicy
AndyN Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 AndyN widzialem Cie dzisiaj z rana jak skrecales w klasyków. A zaraz po skręcie zaczął się KOREK :wallbash:
Aydaho Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 sąsiad widoczny z gorąca parówką ?? ... a nie, to chyba byłaby termowizja No własnie coś takiego Tylko "sąsiadki" były na zdjęciach ... a tak w temacie korków ... o której wylatujesz z Tacho ? bezpieczny wyjazd to najpóżniej 6:40 .. potem już jest kibel. Więc jak nie chcesz 18 km jechac przez 2h to zacznij wcześniej wstawać - kto rano wstaje .....
AndyN Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 a tak w temacie korków ... o której wylatujesz z Tacho ? bezpieczny wyjazd to najpóżniej 6:40 .. potem już jest kibel. Więc jak nie chcesz 18 km jechac przez 2h to zacznij wcześniej wstawać - kto rano wstaje ..... Nie Tarcho a L-wo Wyjechałem o 7.15 Przecież to jakiś kosmos jest!! "MZA krócej" ===== A jeszcze po 17.00 będę się przebijał z okolic Galerii Mokotów do Promenady :laghing2:
Aydaho Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 dobiłem właśnie do 500 postów Andrew - 7:15 to tak jakby siodłać słonia z Legionowa musisz najpóżniej 6:30 startowac przykład - jak wyjade do roboty 6:30 - 6:40 ( jakieś 16-17 km do BluePoint'a mam ) jade 20 min. Wyjeżdzając 6:45 6:50 - jade już ok 40 min 7:15 = 2h w korku ... bez TT mozna zdrowo lewą noge przetrenować
Reggi Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Raga tak to ja byłem wracałem do Stolicy Tak myślałem , że to Ty .. poznałem po kolorze , szybkach i tej płetwie na dachu Coś ty robił z przyczepką ? Usłyszałem tylko "raggaman ..czasszzzaasaaaaa " .. i po łączności Radio przewala mi kanałami Trochę relaxu dla oczu http://pl.youtube.com/watch?v=jZeRda38JgQ&feature=related
AndyN Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 (...) z Legionowa musisz najpóżniej 6:30 startowac (..) Ale ja zaczynam pracę o 9.00 Jeszcze mnie nie pop*** żeby w takim przypadku wyjeżdżać do pracy o 6.30 Zazwyczaj korzystam z bydłowozów* MZA * moja osobista nazwa tych wehikułów
Rekomendowane odpowiedzi