Gość Murzyn Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 www.tomboy.pl, bidulka, nic sie nie martw krowka Cie rozgrzeje....a tak wogole to kupiles Auto: A4 B6 Silnik: 2.0 TFSI 200 KM :?: :?: :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 www.tomboy.pl, bidulka, nic sie nie martw krowka Cie rozgrzeje....a tak wogole to kupilesAuto: A4 B6 Silnik: 2.0 TFSI 200 KM na razie nie rozmawiajmy na temat mojego auta i zakupu bo to naprawdę irytujący mnie temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 zmieńmy temat na: d*py :twisted: mam świetne miejsce, klub go-go Na 12 panien 7 jest naprawde spoko może tam spocik ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platiniumm Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 zawsze mozna podjechac do media markt i nakleic plaster na fotokomurke wiec co z tym paint balem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 tomboy pewnie nic nie zalatwil :razz: bo sie nie odzywa mam świetne miejsce, klub go-go no tak jak bby sie moja panna dowiedziala to juz by nie bylo LUKASA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 a ja powiem : Poziek - kiedy i gdzie?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Ty lepiej powiedz co z kuleczkami bo mi po wyplacie juz duzo kasy nie zostalo a do 30 daleko jeszcze :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platiniumm Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Tomboy jak tam moja legitymacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Lukas ale jak ma się dowiedzieć ? czyta forum??? sprawdza cie?? jest zazdrosna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 a jak wkradnie sie w nasze szeregi jakis OBCY no dobra namowiliscie mnie :mrgreen: ide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Tomboy jak tam moja legitymacja? czekam na pajaca ktoremu pożyczyłem pieczatke i sie doczekac nie moge - ale jak Ci zalatwie to skasuje Cie na finkę czerwoną [ Dodano: 31-10-2006, 10:43 ] Panowie z WARSAW A4 TEAM i nie tylko - dnia 7 listopada o 19,00 organizujemy paintballa - dzielnica WŁOCHY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 pasi kiedy kubicowanie na imoli?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 chola chola nie wszystko na raz no chyba ze sie sponsor znajdzie to jak dzisiaj na rakowieckiej sie widzimy bo juz sam nie wiem :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czupurny Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 kurcze podskoczyl bym sie z Wami dzis przywitac i zapoznac ale... akurat dzis nie moge moze za tydzien jak bedzie cos organizowane... od razu usmiechne sie o zVAGowanie autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 od razu usmiechne sie o zVAGowanie autka jak masz interfejs do B5 to czemu nie :razz: za tydzien to idzemy sie pozabijac :twisted: [ Dodano: 31-10-2006, 16:56 ] SPOTA DZISIAJ NIE MA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cygann Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 CZY MOZNA WPASC NIE AUDI A4 lecz Innym MODELEM??????? [ Dodano: 31-10-2006, 17:01 ] CHYBA ZE BRAT Z KOŁOBRZEGU MNIE Zabierze,...... [ Dodano: 31-10-2006, 17:06 ] DAJCIE KOLEDZY ZNAC..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 ale na co na spota czy na kulki ?? na to i na to mozna przyjechac nawet rowerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platiniumm Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 pożyczyłem pieczatke i sie doczekac nie moge - ale jak Ci zalatwie to skasuje Cie na finkę czerwoną tomboy ale jak nie bedzie na 7 na kulki to ja place jak ze znizka a ty doplacasz oki ) czyli mam ekipe montowac na 7 tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 tak Plati mozesz montowac oby nas mnogo bylo :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platiniumm Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 lukas zmien podpis w postach bo w takim razie troszte nieaktualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi