T-żółw Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 Najnowszy fotos od zblakanej naszej owieczki ONO przecież to fotomontaż :mrgreen: [ Dodano: 01-11-2006, 22:09 ] Zima - się zaczęło... sandałki trzeba do szafy schować :razz: i quattro kupować :!:
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 sandałki trzeba do szafy schować no tomboy slyszales koniec spotowania w trzewiczkach :mrgreen:
poziek Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 Ja czekam tylko na pierwszy śnieg... też jeszcze letnie :twisted: :mrgreen:
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 wy to se mozecie przy quattro ja juz od 2 tyg na zimoweczkach :twisted:
Gość Murzyn Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 ja tez pomyslalem ze niema co czekac(szczegolnie ze letnie to bidne bardzo byly) i tydzien smigam...ehhh ja chce quattro
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 ehhh ja chce quattro to witamy w klubie :mrgreen: Murzyn kup to quattro do lutego bo nie bede mial czym smigac i was wozic :twisted:
T-żółw Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 he he spoko na razie u nas quattro to maja tylko ono, poziek i hhacek
Gość Murzyn Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 to mi znajdz ladna B6 1.9 TDI 130KM Quattro...jeszcze w dobrej cenie i nie bita, nie malowana. to jest zadanie prawie niemozliwe! zastanawiam sie nawet czy nie kupic benzyniaka z duzym silnikiem
Gość Murzyn Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 no moze byc ....ale naprawde jest ciezko, bardzo ciezko znalesc cos takeigo...Łonowozem bedziesz jezdzil
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 tylko musze go pierwej dobrze spic bo na trzezwego to nie chce mi dawac bo mu dwumase zjade znowu
Gość Murzyn Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 :twisted: :twisted: :twisted: a co nie jest na gwarancji??
Gość Murzyn Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 hehe, nie martw nic, bo gadalem z ono i stwierdzil ze jak bedzie 3 raz tosamo to maja mu wymienic auto na nowe, wiec dostaniesz je bankowo
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 to maja mu wymienic auto na nowe tak albo wymienia kierowce
ono Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 Luz panowie lukas moze latać :)Coś mi sie wydaje że mam inne koło , może teraz nie padnie , zobaczymy Ale ten śnieg wczoraj to mnie zaskoczył na maxa wszystko było super za***iście do czasu hamowania , strzeliłem karpia ze jezuuuu , tak dlugo hamowałem przed tym rondem ze mialem czas na strzelenie fotki heheh , ale zabawa jest malina . ESP mi dos pozno łapie więc fajny bok sie robi i ładnie wyciąga, z babcią na pokładzie w sam raz Panowie mam słaby kontakt ze światem bo jestem w totalnym zadupiu gdzieś w lasach koło Zielonej Góry.
Lukas Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 Luz panowie lukas moze latać czuje sie zaszczycony Panowie mam słaby kontakt ze światem bo jestem w totalnym zadupiu gdzieś w lasach koło Zielonej Góry. wazne ze mmsy dochodza bo fotos to zrobil taka furore na forum ze hoho :mrgreen: a i najwazniejsze do wtorku masz wrocic tak mamusia mowi :mrgreen:
adamooo Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 łobosze..ale ŚNIEG pada :mrgreen: [ Dodano: 02-11-2006, 11:40 ] łobosze..ale ŚNIEG pada :mrgreen: chłopaki ZIMAaaaaaaaaaa..
Rekomendowane odpowiedzi