malik Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 dzisiaj byla kreska poziu vs s3 nowe ..szli leb poziu na stalówkach i bez foteli no to szli łeb w łeb
A3 Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Po całym dniu pracy na lotnisku razem z całym teamem SSS stwierdzam że lotnisko jest gotowe na jutrzejsze zawody. Zapraszam :>
Reggi Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Po całym dniu pracy na lotnisku razem z całym teamem SSS stwierdzam że lotnisko jest gotowe na jutrzejsze zawody. Zapraszam :> kurna ..nie wiedziałem , że ty tak wysoko stoisz ..to może jakieś ulgi na bilety będa ?
A3 Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Nie narzekam na to jak ,,stoje"... :gwizdanie: Nie mam żadnych specjalnych ulg zawsz za free wchodzi mój brat cioteczny i dziewczyna i na tym koniec. Kiedyś zabrałem jednego kumpla to inni zaczeli mi wypominać że czemu mi za darmo nie załatwiłem. Sprawa jest prosta trzeba wstąpić do stowarzyszenia pomagać w przygotowaniu imprez i po całym dniu na lotnisku gdzie naprawe może się zmęczyć człowiek zasługuje na to że ma za darmo wejście i jest zaledwie 30zł do przodu a zmęczenia było owiele więcej...ale ja to robie bo chce aby ta dyscyplina sportu się rozwijała a nie dlatego żeby mieć wejście za darmo
franio Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 raga jak utoczysz 450 ml krwi to Ci zwrócą 35 zł, bo tyle wjazd, autobusik czeka na miejscu
Reggi Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 raga jak utoczysz 450 ml krwi to Ci zwrócą 35 zł, bo tyle wjazd, autobusik czeka na miejscu Z wielką przyjemnością oddał bym krew za free..tylko nigdy tego nie robiłem i mam co do tego pewne obawy .. a niestety ..zawsze jak sa zawody ..to albo mam wykłady ..albo trza było do roboty iść
A3 Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 No ja krwi nie moge oddawać przez moje rysunki na ciele To jak ragar będziesz jutro na Modlinie?
Reggi Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 To jak ragar będziesz jutro na Modlinie? Niestety kolego ..jutro mam wykłady Zawsze wszystko koliguje z zawodami SSS.. dlatego jeszcze nigdy nie byłem na zawodach ..a zawsze chciałem No nic ..może następnym razem
A3 Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Nie możesz olać szkoły? każdemu się należy odpoczynek
Reggi Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Nie możesz olać szkoły? każdemu się należy odpoczynek No niestety .. obecny weekend to pierwsze moje zajęcia ... po 2 letniej przerwie Wiec pałam energią do wiedzy Inaczej napewno był olał jeden dzień
m@riucha Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Jaki zasięg ma flesz fotoradaru? Bo wczoraj na Pileckiego ok 19 miałem sesję, byłem jakieś 15m od fotoradaru. Chyba na moje szczęście bliżej był gość w dostawczaku.
krzyniek Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Jaki zasięg ma flesz fotoradaru? Bo wczoraj na Pileckiego ok 19 miałem sesję, byłem jakieś 15m od fotoradaru. Chyba na moje szczęście bliżej był gość w dostawczaku. bądź dobrej myśli :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 12:38_________________________________________________ Sprawa jest prosta trzeba wstąpić do stowarzyszenia pomagać w przygotowaniu imprez i po całym dniu na lotnisku gdzie naprawę może się zmęczyć człowiek to co Wy tam asfalt kładliście
franio Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 bądź dobrej myśli wszyscy macie fote i dostawczak i Ty
m@riucha Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 bądź dobrej myśli wszyscy macie fote i dostawczak i Ty jak są dwa samochody na zdjęciu to mogą mi naskoczyć
wit.s Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 bądź dobrej myśli wszyscy macie fote i dostawczak i Ty jak są dwa samochody na zdjęciu to mogą mi naskoczyć Obawiam się, ze każdy z Was ma fotę osobno
Reggi Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 bądź dobrej myśli wszyscy macie fote i dostawczak i Ty Fotografie grupowa
wit.s Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 No, wreszcie po wakacjach się ogoliłem. Wygląda na to, że ten image zostanie na dłużej ...
krzyniek Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 wiciu możesz dostać kropka :gwizdanie: można to podciągnąć pod treści faszystowskie a tym samym pkt 8 regulaminu
Rekomendowane odpowiedzi