Reggi Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Na Targówku reklamuje sie nowy Superb ..a jest taka hostessa zę mózg wysiada Ide co by mnie pokazała jak sie bagażnik otwiera . . .
letallec Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Ja ostatnio mialem bibliotekarza do pracy w helpdesku IT. Korzystaja ludziska z koniunktury, nie ma co
SebMis Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 właśnie dzwonili do mnie z head-hunter, biorą 25% rocznego wynagrodzenia jak znajdą dobrego kandydata
Reggi Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 właśnie dzwonili do mnie z head-hunter, biorą 25% rocznego wynagrodzenia jak znajdą dobrego kandydata Bierz mnie ..ja sie naucze
letallec Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 właśnie dzwonili do mnie z head-hunter, biorą 25% rocznego wynagrodzenia jak znajdą dobrego kandydata To za dużo. Mogę podesłać Ci firme HH co bierze dużo mniej za projekt(selekcje 10 kandydatów z co najmniej 100 zgloszen). Wal na PW po szczegóły, jeśli nadal jesteś zainteresowany
spanky Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Na Targówku reklamuje sie nowy Superb ..a jest taka hostessa zę mózg wysiada Ide co by mnie pokazała jak sie bagażnik otwiera . . . zrob zdjecia ......... hostessy ...
Aydaho Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 zasmucacie mnie, CV jakie ludzie przysyłają to załamka, serwisant pomp, sprzedawca z mediamarketu to trzeba stawkę podnieść :decayed:
poziek Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 zrob zdjecia ......... hostessy ... daj spokój bo się jeszcze "uniesiesz" oglądając :naughty:
spanky Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 zrob zdjecia ......... hostessy ... daj spokój bo się jeszcze "uniesiesz" oglądając :naughty: Tobie sie to nie zdarza ... przykro mi ....
poziek Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 zrob zdjecia ......... hostessy ... daj spokój bo się jeszcze "uniesiesz" oglądając :naughty: Tobie sie to nie zdarza ... przykro mi .... W sumie masz rację Jak tobie się zdarzy to no problem bo i tak nie będzie widać :gwizdanie: A ja do pracy chodzę w luźnych ciuchach
spanky Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 A ja do pracy chodzę w luźnych ciuchach jak Ci sie to nie zdarza to nie ma znaczenia ... spokojnie mozesz zaczac chodzic w :polew:
poziek Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Słuchaj nie musisz już cierpieć z powodu używania sterydziaków Zakup sobie: :polew: :tongue4:
Aydaho Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 no no ... panowie, dyskusja na poziomie - nic tylko ogolić jajka i do przedszkola
Flyer Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 nic tylko ogolić jajka i do przedszkola :polew:
spanky Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Słuchaj nie musisz już cierpieć z powodu używania sterydziaków :polew: :tongue4: cierpie ale czytając Twoje posty ... p.s fajne masz biurko ... no no ... panowie, dyskusja na poziomie - nic tylko ogolić jajka i do przedszkola niektorym nie ma co golic ...
poziek Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 niektorym nie ma co golic ... :naughty powiedział łysy
Aydaho Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 no koniec roboty na dzisiaj - spiżdzam do doma milego weekendu życzę Wam nygusy
tomaszu Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Widzieli takie..? http://pl.youtube.com/watch?v=Sp6m6ydV9_k&feature=related
AndyN Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Widzieli takie..? http://pl.youtube.com/watch?v=Sp6m6ydV9_k&feature=related MM i Saturn to ten sam właściciel ....
Rekomendowane odpowiedzi