platiniumm Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 wiecie co moze trzeba te zdjecia przelozyc na wiosne chyba ze prognoza naszych meterologow sie sprawdzi i bedzie cieplo w przyszlym tygodniu to mozna cos zdzialac
Lukas Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 panowie raz dwa mi ogladac polsat i uczyc sie strzelac przyda sie we wtorek :twisted:
Gość Tomboy Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 dzisiaj w tym watku cisza wiec sie odezwalem - W-wka - co jest???????Zima was ostudziła??????
Lukas Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 No własnie ja nie wiem co sie dzieje rozumiem Zółwik tego to zobaczymy na wiosne ale reszta kto bedzie jutro na kulkach bo jak tam pojedziemy w 5 to bedzie smiech na sali
adamooo Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 eeeeeeeeeeeeno chłopy piśta cuś bo kurna nudy jak cholera..i statystyki "spocików warszawskich" spadają..E obudźta się i zacznijcie walić tu jakieś konkretne rzeczy bo wpadne w szau :mrgreen: ====>mnie tudej nie ma na kuleczkach :arrow: work :arrow: a po worku ustawiamy się z Poziem :arrow: na :arrow: zdjęcia nocne na mostach, i pod mostami, na ulicach.. :arrow: kto chętny niech daje info.. :arrow: i zabierać porządne aparaty a nie jakieś kliszowce jak u Lukasa zdjęcia mają być git :razz: :mrgreen:
poziek Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 mam ładny statyw i 2 miejscówki jedna pod trasą łazienkowską na przeciwko legii druga pod trasą siekierkowską trzeba tylko zobaczyć gdzie ładniej są mosty podświetlone sugeruje pstrykać fotki dzisiaj bo jest w miare ciepło i nie pada kto się pisze?
Lukas Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 kliszowce jak u Lukasa No bo zaraz bedzie lisc na nowy rok bedzie nowy aparat :razz: sugeruje pstrykać fotki dzisiaj bo jest w miare ciepło i nie pada tylko kto dzisaij bedzie bo niebardzo to widze adamooo dal ciala i wogole :razz: to panowie dzisiaj STRZELAMY :twisted:
platiniumm Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 no ja wlasnie czekam na kuriera z kulkami wiec amunicja bedzie
Lukas Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 tylko ciekawe czy da sie wsypac bo tam sa jakies oddzielnie szatnie te sprawy ale damy rade moze
Lukas Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 To panowie tak robimy o 18:45 pod torwarkiem i odrazu jedziem na miejsce no chyba ze ktos prosto tam to bardzo prosze
T-żółw Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 kto się pisze? dajcie znać gdzie sie spotykacie z adamooo to wpadnę popatrzyć i rozruszać się...moja furka brudna siekierkowski blisko mam :razz:
Lukas Opublikowano 8 Listopada 2006 Opublikowano 8 Listopada 2006 no to po spotkaniu byly kulki a pozniej foty ekstremalne na moscie siekierkowskim :twisted: jak dla mnie miodzio tylko wiało
Lukas Opublikowano 8 Listopada 2006 Opublikowano 8 Listopada 2006 a mnie tam jak narazie nic nie boli nie dostalem chyba z bliska takze mniejsze szkody niz po ostatnim razie
ono Opublikowano 8 Listopada 2006 Opublikowano 8 Listopada 2006 A ja mam zajebistego siniora na nodze bo mi fiut przywalil z 2 metrów No i na szyi ... oj bolało poziek dawaj jakas fotke tu
poziek Opublikowano 8 Listopada 2006 Opublikowano 8 Listopada 2006 Panowie fotki ekstra........ jutro :P :twisted: Lukasz poproś Hugo o trochę miejsca
Lukas Opublikowano 8 Listopada 2006 Opublikowano 8 Listopada 2006 No fotki musza byc ekstra przeciez to ja je robilem w pelnym stresie na moscie zaraz załatwie zakladeczke
Gość Tomboy Opublikowano 8 Listopada 2006 Opublikowano 8 Listopada 2006 ...muszą być ekstra....skromnośc bije od Ciebie lukas:)
Lukas Opublikowano 8 Listopada 2006 Opublikowano 8 Listopada 2006 jakbys wiedzial ile serca w to wlozylem to bys inaczej mowil nawet nie wiesz jak wialo na tym moscie
Rekomendowane odpowiedzi