Reggi Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Widzialem przedwczoraj nowe A3, z nowymi lampami, calkie fajne, ale diody nie umywaja sie do tych z A4/A5. Ja tysz ..białe cabrio z bordowym dachem [br]Dopisany: Październik 17, 2008, 10:11:12 am_________________________________________________Kurna co dzień to brzydsze te hostessy na stanowisku Skody
moskal Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 codziennie zaglądasz ???? :naughty:
Aydaho Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 A mnie ciekawi czy oni mają świadomość, że nie można odholowywać aut ze stałym napędem 4x4, m.in. quattro ... Czy oni w ogóle to sprawdzają ... wtedy zamawiają inna lawetę i meczą się podwójnie ...więc i płacisz podwójnie
Reggi Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 codziennie zaglądasz ???? :naughty: ..daleko nie mam ..jakieś 10 metrów
moskal Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 sie dziwisz , jakie auto takie hostessy
wit.s Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 A mnie ciekawi czy oni mają świadomość, że nie można odholowywać aut ze stałym napędem 4x4, m.in. quattro ... Czy oni w ogóle to sprawdzają ... Problem można rozpatrzyć dwojako, ba! Trojako! Jednocześnie Czytałem na ten temat mnóstwo publikacji w periodykach branżowych. I prasa branżowa nie jest już tak jednoznaczna, a wręcz sugeruje przedyskutowanie tego problemu w szerszym gronie, równiez z udziałem niezależnych ekspertów.
Kaśka Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 A mnie ciekawi czy oni mają świadomość, że nie można odholowywać aut ze stałym napędem 4x4, m.in. quattro ... Czy oni w ogóle to sprawdzają ... Problem można rozpatrzyć dwojako, ba! Trojako! Jednocześnie Czytałem na ten temat mnóstwo publikacji w periodykach branżowych. I prasa branżowa nie jest już tak jednoznaczna, a wręcz sugeruje przedyskutowanie tego problemu w szerszym gronie, równiez z udziałem niezależnych ekspertów. Jak zwykle wyczerpałeś temat i rozwiałeś wątpliwości :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 sie dziwisz , jakie auto takie hostessy Wzieli nowego Superba ..totalny golas EDIT . Przybyła nowa hostessa ... to ta lepsza z większym bufetem i innymi atutami .. kurna troszke tak nie wypada zza krzaka SPY Photo robić
Flyer Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Dzieci w Szwecji ucza sie mowic "dzien dobry" w innych jezykach.
Reggi Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Ten mały gruby pewnie to napisał
Aydaho Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Ten mały gruby pewnie to napisał dokładnie - jako jedyny wygląda na rosłe, polskie dziecko z doskonałym poczuciem humoru
Reggi Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Ten mały gruby pewnie to napisał dokładnie - jako jedyny wygląda na rosłe, polskie dziecko z doskonałym poczuciem humoru I nie jest biały ..widać po jego wyrazie twarzy , że równy z niego odpierdalacz .. podciągnąć komuś gacie pod głowe , przytopić w miejscowym pisuarze , wsadzić palca w oko , gume we włosy wlepić .. jest nasz
Aydaho Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 i co mi mówi, że w momencie zdjęcia podszczypuje blondynkę stojąca przed nim zobacz na jej minę ..... jest naaasz - zdecydowanie
Reggi Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Ma ktoś ochotę jutro ( or spot) pośmigać niebieskim padluchem w celu zrobienia logów ? Dzwięczny bym był
Flyer Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Z kapciem? A teraz powaznie pytanie - lece jutro rano do Kielc. Jako, ze miedzy Grojcem, a Bialobrzegami nie da sie ponoc jechac (korek), to zastanawiam sie jak wyglada trasa Wawa > Piaseczno > Gora Kalwaria > Warka > Bialobrzegi > Radom? Zna ktos? Czy lepiej jednak leciec na Magdalenke z Ursynowa i pozniej prosto E7?
AndyN Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Ma ktoś ochotę jutro ( or spot) pośmigać niebieskim padluchem w celu zrobienia logów ? Dzwięczny bym był Możesz mieć lapka ze sobą? I gdzie tam jest wystarczająca prosta do 'testów'?
Reggi Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Z kapciem? Jii Z kapciem z kapciem :doh1: Mam piętnasteczke w przepięknym czarnym kolorze , troszkęsie jej podparciało ..ale to nic [br]Dopisany: Październik 17, 2008, 02:21:07 pm_________________________________________________ Ma ktoś ochotę jutro ( or spot) pośmigać niebieskim padluchem w celu zrobienia logów ? Dzwięczny bym był Możesz mieć lapka ze sobą? I gdzie tam jest wystarczająca prosta do 'testów'? Mam lapka ..ale bateria to totalna padaka Nie mam tez Vaga i kabla ... :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Mam lapka ..ale bateria to totalna padaka Nie mam tez Vaga i kabla ... :gwizdanie: Kabel i Vag by się znalazł jakby co
Aydaho Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Zna ktos? Czy lepiej jednak leciec na Magdalenke z Ursynowa i pozniej prosto E7? jutro rano ? po co kombinować E7 i lej z wtrysku ile wlezie
Reggi Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Mam lapka ..ale bateria to totalna padaka Nie mam tez Vaga i kabla ... :gwizdanie: Kabel i Vag by się znalazł jakby co Dobra .. w weekend odpuszcze sobie . Wpadne tyhm skuknsem na spot .. i ładnie poprosze Przypomnij mi o tych kluczykach ..bo ja dziś pamiętałem ..ale wątpie bym przypomniał sobie po raz drugi we wtorek
Rekomendowane odpowiedzi