poziek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Mówimy Poźkowi , że idziemy do kina ..a śmigamy do mnie na chate ma wszytego GPSa pod skórę
Pietro3 Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 nie no nie bylo mnie na forum z 3 dni a tu juz tyle zapisane Co wy nie pracujecie?? [br]Dopisany: 21 Październik 2008, 14:12_________________________________________________Poziek jak mogłeś siostrze GPS-a wszyć
Aydaho Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Mówimy Poźkowi , że idziemy do kina ..a śmigamy do mnie na chate ma wszytego GPSa pod skórę Ragg odpuść - najpierw te spodnie, teraz sie okazuje że Poziek GPS założył .... a Łukaszr pewnie kalibruje ją na VAGu poszukamy Ci dzisiaj czegoś w Arkadii
Reggi Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Ta odpowiedź od razu Ciebie dyskwalifikuje Dlaczego ..przeca Poziek nie bedzie o niczym wiedział Mówimy Poźkowi , że idziemy do kina ..a śmigamy do mnie na chate ma wszytego GPSa pod skórę Zmienie tapicerke Która w końcu z pytań testowych ? Zapewne każda odpowiedz bedzie miała haha .. ale odp. 2 No chyba , że M dzwignie Poziowi porfel i kluczyki od siwego
Aydaho Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Co wy nie pracujecie?? pracujemy - taka praca Poziek no jak mogłeś
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 odp. 2 no to jeszcze są normalni faceci na świecie
lukaszr Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Zapewne każda odpowiedz bedzie miała haha .. ale odp. 2 No chyba , że M dzwignie Poziowi porfel i kluczyki od siwego Masz szczęście chłopie - przeszedłeś do drugiego etapu Niestety znam takich co wybierają odpowiedź 4
Reggi Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 przeszedłeś do drugiego etapu Sparing z Poźkiem .. Panowie ..my tu gadu gadu ..a tu ani namiarów ..ani wymiarów ..ni foty
lukaszr Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Panowie ..my tu gadu gadu ..a tu ani namiarów ..ani wymiarów ..ni foty :decayed Zanim dowiesz się tych rzeczy to jeszcze czeka Ciebie parę etapów po drodze - coś tak iw gorącej wodzie kąpany ? Na wszystko przyjdzie czas
Aydaho Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 coś taki w gorącej wodzie kąpany ? to nie woda go parzy na niebieskim doładowaniu by Q chodzi
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 na niebieskim doładowaniu by Q chodzi :decayed coś mi to wygląda, że sam byś chciał kilka pastylek :gwizdanie: :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 na niebieskim doładowaniu by Q chodzi :decayed coś mi to wygląda, że sam byś chciał kilka pastylek :gwizdanie: :gwizdanie: a skąd ten wniosek drogi Watsonie ale jak masz dojście aptekarskie to wezme po klubowej cenie
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 ale jak masz dojście aptekarskie to wezme po klubowej cenie a jednak :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Zanim dowiesz się tych rzeczy to jeszcze czeka Ciebie parę etapów po drodze Rozumiem ,że skontaktuje sie ze mną człowiek małpa z ochrony ? coś tak iw gorącej wodzie kąpany ? Na wszystko przyjdzie czas Juz wiem wiem ..widziałem [br]Dopisany: Październik 21, 2008, 02:34:37 pm_________________________________________________Co jak co ..ale dziś to tryskacie humorem ..
Aydaho Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 ale jak masz dojście aptekarskie to wezme po klubowej cenie a jednak :polew: :polew: kupując psa nie musisz go używać ...więc izi
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 [br]Dopisany: Październik 21, 2008, 02:34:37 pm_________________________________________________Co jak co ..ale dziś to tryskacie humorem .. Znowu widzę ukłon w stronę Wicia :naughty:
Reggi Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 ...więc izi Znaczy sie , że czekasz na specjalną okazję .. żonka zaprosi koleżanki ect .
lukaszr Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Rozumiem ,że skontaktuje sie ze mną człowiek małpa z ochrony ? Mniej wiecej Juz wiem wiem ..widziałem Co widziałeś ? żonka zaprosi koleżanki ect . Chciałbym to zobaczyć
Aydaho Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 ...więc izi Znaczy sie , że czekasz na specjalną okazję .. żonka zaprosi koleżanki ect . mysłałem, że dorobię się wielkich pieniędzy sprzedając drożej na allegro :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Co widziałeś ? "Martke" Chciałbym to zobaczyć Lubisz podglądać ? To ma nawet swoją nazwe [br]Dopisany: Październik 21, 2008, 02:47:58 pm_________________________________________________ ...więc izi Znaczy sie , że czekasz na specjalną okazję .. żonka zaprosi koleżanki ect . mysłałem, że dorobię się wielkich pieniędzy sprzedając drożej na allegro :gwizdanie: Po co odrazu na allegro ... w kręgu klobowym by sie rozeszło
Rekomendowane odpowiedzi