spanky Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 ło matko ... co to za jakis integracyjny spot ... ????
lukaszr Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 ło matko ... co to za jakis integracyjny spot ... ???? Przyjechałbyś leszczu, bo w tym roku to chyba tylko raz byłeś. Bierz tego swojego srebrnego rupiecia i przyjeżdżaj - będzie poziek więc przy okazji dostaniesz małe wp ..., że tyle Ciebie nie było
boberek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 no na takiego mega spota tez przyjade kolor włosów proponuje różowy ;P jak jak nasze niektóre nicki a z ta ropą to chybajakies żarty jak nie to jade tankowac w cysterne dolar juz 2.88 zł <wow>
Flyer Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 CHF, sprzedaz 2.63 ;( Wszyscy, ktorzy maja kredyty, łączmy się w bólu i cierpieniu
krzyniek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 dolar juz 2.88 zł <wow> ma być 3.05 co do mega spota czy będzie parkowanie autek jakoś zorganizowane np po jednej stronie a3 a a4 po drugiej czy jak popadnie
boberek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 no to ja ide tańczyć bo nie mam
Flyer Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 co do mega spota czy będzie parkowanie autek jakoś zorganizowane np po jednej stronie a3 a a4 po drugiej czy jak popadnie Tak, i jeszcze ustawienie w/g koloru, wieku i przebiegu
Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Mógłby ktoś podrzucić nr. tel . do Przemka Kaśki ? Mam ten numer, ale prościej będzie Ci zadzwonić do Kaśki i zapytać.. Trzeba mieć numer do Kaśki :gwizdanie: Luz mam juz .. znaczy do Przemka nie do Kaśki Ragg nie idź na łatwizne - weź od Przemka numer do Kaśki i dopiero załatwiaj sprawę ...ech ta dzisiejsza młodzież [br]Dopisany: 23 Październik 2008, 09:12_________________________________________________ co do mega spota czy będzie parkowanie autek jakoś zorganizowane np po jednej stronie a3 a a4 po drugiej czy jak popadnie Tak, i jeszcze ustawienie w/g koloru, wieku i przebiegu ponieważ mam najnowsze sprzęglo i 2-masa w klubie - bedę stał na samym początku ... musimy się czymś pochwalić, nie..
krzyniek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 co do mega spota czy będzie parkowanie autek jakoś zorganizowane np po jednej stronie a3 a a4 po drugiej czy jak popadnie Tak, i jeszcze ustawienie w/g koloru, wieku i przebiegu tak tylko pytam bo byśmy jakąś fotę zrobili dla potomności
Flyer Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 ponieważ mam najnowsze sprzęglo i 2-masa w klubie - bedę stał na samym początku ... musimy się czymś pochwalić, nie.. ...ale rozumiem, ze wyjmiesz je na pokaz?
tomaszu Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 a z ta ropą to chybajakies żarty jak nie to jade tankowac w cysterne Jak cena wzrośnie to ukradną Ci te cysterne. :>[br]Dopisany: 23 Październik 2008, 09:18_________________________________________________ ponieważ mam najnowsze sprzęglo i 2-masa w klubie - bedę stał na samym początku ... musimy się czymś pochwalić, nie.. ...ale rozumiem, ze wyjmiesz je na pokaz? Będą zawody w paleniu sprzędła..?
Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 co do mega spota czy będzie parkowanie autek jakoś zorganizowane np po jednej stronie a3 a a4 po drugiej czy jak popadnie Tak, i jeszcze ustawienie w/g koloru, wieku i przebiegu tak tylko pytam bo byśmy jakąś fotę zrobili dla potomności Malik pisał, że weźmie wszystkie aparaty jakie ma, więc fota będzie - pomysł fajny ...no i Honda się może czegoś od nas nauczy
tomaszu Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 no i Honda się może czegoś od nas nauczy Czeka ich bezsenna noc.
Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 ...ale rozumiem, ze wyjmiesz je na pokaz? :polew: j**any 1:0 dla Ciebie
krzyniek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 ...no i Honda się może czegoś od nas nauczy honda to będzie musiała zrobić miejsce dla :gwizdanie:
spanky Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 ło matko ... co to za jakis integracyjny spot ... ???? Przyjechałbyś leszczu, bo w tym roku to chyba tylko raz byłeś. Bierz tego swojego srebrnego rupiecia i przyjeżdżaj - będzie poziek więc przy okazji dostaniesz małe wp ..., że tyle Ciebie nie było no wlasnie ... tak jakos ostatnio mnie naszlo ze dawno mnie nie bylo ... kto ... ??? Poziek ... a to ten maly piskliwy siusiumajtek ....
Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 a z ta ropą to chybajakies żarty jak nie to jade tankowac w cysterne Jak cena wzrośnie to ukradną Ci te cysterne. :>[br]Dopisany: 23 Październik 2008, 09:18_________________________________________________ ponieważ mam najnowsze sprzęglo i 2-masa w klubie - bedę stał na samym początku ... musimy się czymś pochwalić, nie.. ...ale rozumiem, ze wyjmiesz je na pokaz? Będą zawody w paleniu sprzędła..? jako democar jestem poza konkurencją ale chętnie spaliłbym tego Hondziarza z tłumikiem rodem z Kamaza ... BTW..ten to musi mieć kompleksy
Flyer Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Pusc mu zaslone dymna, zalej V-Powera na spota W temacie wspolnego spota z A3 Clubem - zdeklarowalo sie kolo 30 osob jak na razie i codziennie dopisuja sie nowe, wiec bedzie ostro Wiecej info: http://forum.a3-club.net/showthread.php?t=15852
spetsnaz Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 jak mawiał Lech Roch Pawlak.. "to je dobre" można jakieś fotki okolicznościowe porobić.. na naszą klasę
boberek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 może kupimy jakas Calibre i zrobimy sobie ognisko
Rekomendowane odpowiedzi