Suli Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Panowie mam wielką prośbe ..może ktoś jutro zabrać na spota pilni/czek do metalu ? Trza mi bedzie do spiłowania śrubek od przejścia do turbiny...a nie posiadam czegoś takiego w swoim garage A te śrubki to od sedana czy oryginalne :?: :polew:[br]Dopisany: 27 Październik 2008, 20:14_________________________________________________ Rajmund, to brać te linkie? A tak serio to nic się nie martw, bedziem tam stać do oporu - aż odpalisz auto.. :th: Taaa... całą nockę w Bierhalle i jeszcze zdążymy wytrzeźwieć czekając na ten moment
tomaszu Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Taaa... całą nockę w Bierhalle i jeszcze zdążymy wytrzeźwieć czekając na ten moment Hmm W sumie to nie jest złe.
Reggi Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 A te śrubki to od sedana czy oryginalne :?: A co mają śrubki od przejściówki turbo do sedana ? :doh1:
tomaszu Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Pany, ale siara - mój paździoch popuszcza olej, chyba ze skrzyni biegów. Nie dość, że przyjadę z oberwanym zderzakiem to jeszcze zostawię plamę oleju. PS. Sprzedam auto - funkiel nówka, nie śmigany.
kokos Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Koledzy moskal i kokos, jutro będę na spocie, więc od moskala poproszę smycz, którą zamawiałem, a od kokosa naklejki pod magnes. :> A oprócz tego: Czy ma ktoś dwie czarne, płaskie naklejki klubowe na zbyciu? Chętnie odkupię. W tym sajgonie żeby być zauważonym to już trzeba zmieniać kolor czcionki... ok.naklejki jak znajde to tez wezme(klubowe) bo pod antene mam pod reka
Aydaho Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Pany, ale siara - mój paździoch popuszcza olej, chyba ze skrzyni biegów. Nie dość, że przyjadę z oberwanym zderzakiem to jeszcze zostawię plamę oleju. PS. Sprzedam auto - funkiel nówka, nie śmigany. nasypiemy piaseczku wcześniej - A3 się nie zorientują
agent005 Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Witam To ja tez poprosze jakas smycz lub cos do klucza na pierwszy mój spot pozdr Darek
Aydaho Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Witam To ja tez poprosze jakas smycz lub cos do klucza na pierwszy mój spot pozdr Darek na to były zapisy ale może ktoś ma zapas żeby odsprzedać koledze
Flyer Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 raggaman, oddaj fure do warsztatu... moge Ci dac namiar na parking strzezony na chomiczowce gdzie chlopaki maja kanal i mozesz sobie z niego napewno skorzystac za pare browcow
Suli Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 raggaman, oddaj fure do warsztatu... moge Ci dac namiar na parking strzezony na chomiczowce gdzie chlopaki maja kanal i mozesz sobie z niego napewno skorzystac za pare browcow Tylko, że wtedy Ragga starci pretekst do ukazania swego lsniącego od smaru torsu koleżankom z A3 Clubu :gwizdanie: :polew:
Flyer Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 hah, kox. niezla sesja, ragga zmieniajacy turbinke (w samych gaciach, usmarowany, z narzedziami w lapach) i obok niego laski z A3 Clubu :gwizdanie: rozwod murowany
Suli Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 hah, kox. niezla sesja, ragga zmieniajacy turbinke (w samych gaciach, usmarowany, z narzedziami w lapach) i obok niego laski z A3 Clubu :gwizdanie: rozwod murowany :nabijasie: Flyer - no wiesz, z szacunkiem proszę o koleżankach :gwizdanie: One też mogą zaglądać do na nasze forum
Burt Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Witam, prosilbym warszaswskich wielbicieli Audi A4 o namiar na dobry warsztat najlepiej na Mokotowie, gdzie mozna by bylo oddac swoje dziecko A4 Avant 1.9TDI na przeglad. Interesuje mnie tez jakas miejscowka gdzie moge kupic podzespoly typu filtry,swiece itp. Jestem od ponad tygodnia wlascicielem pieknego Audika i nie jestem obeznany w tej dziedzinie. Do zobaczenia na spociku za tydzien.Moze wtedy cos jeszcze bardziej doradzicie ( czekam na blachy z urzedu)
Aydaho Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 hah, kox. niezla sesja, ragga zmieniajacy turbinke (w samych gaciach, usmarowany, z narzedziami w lapach) i obok niego laski z A3 Clubu :gwizdanie: rozwod murowany oj taak szczególnie o ten tłum lasek z A3 jestem spokojny
Burt Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Czyzby w Wawie byl podzial ze panienki A3 a panowie A4? :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Czyzby w Wawie byl podzial ze panienki A3 a panowie A4? :gwizdanie: to dopiero jutro sprawdzimy ...znaczy blue-balls'i będą sprawdzać ..ja nie ma złudzeń
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 moge Ci dac namiar na parking strzezony na chomiczowce gdzie chlopaki maja kanal i mozesz sobie z niego napewno skorzystac za pare browcow :tongue4 Próbujemy na spocie .. jak nie wyjdzie ..to podjade gdzieś na kanał jakiś Tylko, że wtedy Ragga starci pretekst do ukazania swego lsniącego od smaru torsu koleżankom z A3 Clubu :gwizdanie: :polew: Dokładnie ..i rumakowania nie będzie rozwod murowany :gwizdanie: [br]Dopisany: Październik 28, 2008, 06:43:22 _________________________________________________Poźmisz ... bedzie Ty dzisiaj na spoocie? Karnety ino przyjdo do Ciebie
krzyniek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Raga jak chcesz to wezmę gumówkę bo widziałem że jest gdzie się podłączyć, co się będziesz pilnikiem męczył
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Raga jak chcesz to wezmę gumówkę bo widziałem że jest gdzie się podłączyć, co się będziesz pilnikiem męczył Krzyń ..pilnik w zupełności wystarczy
Hugo Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Poźmisz... bedzie Ty dzisiaj na spoocie? Karnety ino przyjdo do Ciebie Będzie.Rozmawiałem z nim wczoraj i powiedział , że na takim za***istym spocie , nie może zabraknąć "kręcenia śmigłem"
Rekomendowane odpowiedzi