bienio Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 chlopaki mam pomysl.mozemy podjechc do kolesi ktorzy montowali mi navi-oni sa profesjonalistami.rozlozyli mi cala deske w 10min.mozna do nich podjechac i sie zapytac albo poprosic zeby zrobili takie cos w jednym aucie.co wy na to :?:
Lukas Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 A Ty Luk zapisz się już na prostowanie nosa bo jak Cie dorwe to ƒ¥€¾¾«° a wiesz adamooo ze jak do tej pory to mi sie dobrze oddychalo przez prosty nos ale widocznie to sie zmieni :mrgreen: A oniak to ostatnio jakoś zbladł on to slabo wygalada jeszcze troche to wcale nie bedzie go widac w tym B7
adamooo Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 BIenio ja rozbierałem tapicere z milion razy więc spoko damy rade (w b5)..no ale jeśli się boisz można podjechać niech robią w b6 może się troche różnić
bienio Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 no wlasnie w b6 moze byc to bardziej skomplikowane
adamooo Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 Bienio masz może nową mape na dx ? http://moto.allegro.pl/item141961484_czesci_wnetrza_do_audi_a4_01_05.html
bienio Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 chlopaki znalzlem kolesia na allegro(z jakiegos kaniowa)ktory rozlowyl nasza b6 i ma takie przyciski (2)od strony kierowcy z tym plastikiem wokol za 100zl.jest w moim kolorze czarnym.stan widze ze dobry.niezla okazja,ale poczekam ile wam krzykna w czwartek [ Dodano: 15-11-2006, 00:43 ] Bienio masz może nową mape na dx ? wlasnie nie mam i bardzo mnie to denerwuje
poziek Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 ja biore nowe salonowe :twisted: :mrgreen:
adamooo Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 wlasnie nie mam i bardzo mnie to denerwuje w takim razie musimy molestować Norbiego..on ma nówke funke..06/07 [ Dodano: 15-11-2006, 00:52 ] ja biore nowe salonowe :twisted: :mrgreen: ja też..taniej mnie to wyjdzie i w dodatku będzie nowe :mrgreen: Ja i Poź stawiamy na nowe częsci..jak nie to nie warto się bawić..
adamooo Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 gdzie ja kupil :?: nie wiem..chyba na stadionie..On tylko tam chadza na zakupy.. :mrgreen:
bienio Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 to ladnie :mrgreen: tez sie przejde w takim razie
T-żółw Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 zolw jeszcze kilka razy sie nie pojawisz i oficjalnie cie z WARSAW TEAM WYKLUCZYMY :mrgreen: na razie to nie mam takiego opisu jak A4 WARSAW TEAM u siebie :mrgreen: widzę, że ładnie sie bawicie..prawie wszyscy bo niektórzy nie dojeżdzają...tomboy, Norbi, Kichol, adamooo a w MM byłem ok 18 zmianiałem na podziemnym żarówkę tak ni z gruszki ni z pietruszki...dzisiaj z hhackiem i znajomymi zamaist spota lansowaliśmy się w Championie :razz:
adamooo Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 tak ni z gruszki ni z pietruszki...dzisiaj z hhackiem i znajomymi zamaist spota lansowaliśmy się w Championie hamuj bajere jak chcesz mieć spokojne życie..jeszcze raz dojdzie do mnie info że Żółw nie przyjechał na spota to kręcenie wora będzie..oj będzie..next tajm masz być..a w czwartek rusz śmierdzącą pupke na zdjęcia nocne.. Bienio Ty też się szykuj..po wale albo przed na foty z dzikami a teraz żegnam Panów spylam do domu bo już skończyłem robote..ciaos bananos :mrgreen:
bienio Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 gdzie planujecie foty :?: czekam na konkrety :mrgreen:
Lukas Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 znowu foty jeszcze jednych nie wrzucilem :mrgreen:
Gość Tomboy Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Panowie, jeden spot ominiety a taaka strata... lukas23 \cycu pieroński przecież moglem być na 21
ono Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Bienio ,Norbi ma mape DX a my musimy mieć DVD Nie słuchaj adamoo bo on tylko kotlety umie robić , zresztą nie dobre Ja dopiero przyleciałem .... oj sie działo Panowie co to za czasy , 7 to z lukasem robiliśmy pod górke hihi
Lukas Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 cycu pieroński przecież moglem być na 21 a o 21:30 polecialem na domek :razz: Panowie co to za czasy , 7 to z lukasem robiliśmy pod górke hihi i to z odlaczonym tylem i w bagazniku z Tomboyem i Murzynem
bienio Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Bienio ,Norbi ma mape DX a my musimy mieć DVD Nie słuchaj adamoo bo on tylko kotlety umie robić , zresztą nie dobre Ja dopiero przyleciałem .... oj sie działo Panowie co to za czasy , 7 to z lukasem robiliśmy pod górke hihi ciekawe kiedy w koncu ta mape zrobia..miec navi a nie moc z niej korzystac :!: masakra ono ty masz ''troszeczke''mocniejsza fure,wiec i pod gorke 45st bys np.mnie wyprzedzil :mrgreen:
poziek Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 co ty Bienio piszesz?? Oniaka to najwiękasz padaka z forum... nawet serii nie trzyma:P
Rekomendowane odpowiedzi