bienio Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 :mrgreen: mi tam ta padaka bardzo sie podoba :twisted: ono moze chcesz sie zamienic na furki :?: pozio jak on mi pokazal jak tam panienki mozna obracac to od razu pomyslalem,ze zrobilem blad,ze wzialem sedana :razz:
poziek Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Bienio ty się zastanów co ty piszesz i podaj mi rozmiar IC od twojego kumpla bo musze w eltecu podać, żeby okreslił cene dla Ciebie i Adamoo.
Gość Tomboy Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Bienio ty się zastanów co ty piszesz sprawdzi Cie Twoja i po tobie:)
poziek Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Jak sie zamienisz stary na auta to póxniej będzie, że o widziałem to auto tu a to tam a to siam Tu 100 tam 200 siam 150 Niech nam Wisła płynie
Lukas Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Oniaka to najwiękasz padaka z forum... nawet serii nie trzyma:p ale to ze jak ze jakby mial 2,0 to by musial juz pchac no patrz jak to audi schodzi z poziomu pomyslalem,ze zrobilem blad,ze wzialem sedana jakby to bylo B7 w sedanie to fakt zrobilbys blad :razz:
bienio Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Oniaka to najwiękasz padaka z forum... nawet serii nie trzyma:p ale to ze jak ze jakby mial 2,0 to by musial juz pchac no patrz jak to audi schodzi z poziomu pomyslalem,ze zrobilem blad,ze wzialem sedana jakby to bylo B7 w sedanie to fakt zrobilbys blad :razz: no lukas gadalismy o tym wczoraj,ze ten projektant sedana b7 to musial byc jakis ostro nawalony podczas szkicowania tylu :mrgreen:
bienio Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 poziek ty to lepiej uwazaj na ta swoja dupeczke,bo jak ktos za toba jedzie i co gorsza ma xenony to moze bardzo latwo oslepnac od twojego wydechu :mrgreen: a wtedy dupcia moze ucierpiec,jak gosc sie nie wyrobi
poziek Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 tak sie wszyscy zachwycają tym świeceniem, że dzisiaj je wypucuje:)
bienio Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 zebys na czwartkek mial czysciutka
Lukas Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 ale Poz jak zawias zglebujesz to juz nie bedzie widac tak ladnie swiecacego sie wydechu takze moze tylko przod do dolu :mrgreen:
bienio Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 kiedy wrzucisz foty na forum :?:
Lukas Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 bieniu dzisiaj beda tylko w pracy nie mam kabla do telu no chyba ze mnie CARBON tak wciagnie i nie dam rady :mrgreen:
ono Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Ja wam dam padaka , nie wq mnie bo pojade na program 7 s to na oleju słonecznikowym zrobie hihi A ćwiare robiliście ?
Lukas Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 nie wq mnie bo pojade na program i o to wlasnie chodzi zebys sie wkoncu przelamal :mrgreen:
adamooo Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Ja wam dam padaka , nie wq mnie bo pojade na program 7 s to na oleju słonecznikowym zrobie hihiA ćwiare robiliście ? Oniak od początku każdy z nas chciał Ci to powiedzieć że masz lipną fure..kurna tramwajem byśmy Cie machli..musisz się przełamać i zrobić program bo źle to wygląda jak silniki 1.2pandy Cie robią jak chcą.. eh..zastanów się..wszyszcy będą z Ciebie dumni..rodzina, koledzy..wszyszcy mają program więc i Ty MUSISZ GO MIEć..zobaczysz Twoje życie się zmieni po programie.. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...RÓB TEN PGOGRAM ! ! ! !
Kunio Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 tak się przyglądam tym Waszym wypocinom i stwierdzam ze straszne głupoty pier....
adamooo Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Kuniak hehe to ta praca nas niszczy..a Ty nie pracujesz to nie kminisz Co z furą ? Będzie redi na jutro wieczór na sesje ?
Lukas Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Co z furą ? Będzie redi na jutro wieczór na sesje ? a potrzebujecie fotografa czy macie wynajetego :mrgreen: i gdzie odbedzie sie sesja
Rekomendowane odpowiedzi