Norbi Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Karwa spać nie mogą no, a do wyra marsz ogry :!:
lukaszr Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Łukaszr - wrzucaj fotostory Wklejam
krzyniek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 boberek ma ... najmniejszego :polew:
Aydaho Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 nie robiliśmy zdjęc każdej rybie a narypaliśmy tyle, że był pełen SZACUN na łowisku
lukaszr Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 I tak najlepszy to był tekst Adama - podchodzi do nas gość, akurat jak holowałem jednego i pyta co robimy, że ciągle coś wyciągamy. Adam: chce Pan jednego pstrąga, bo kolega akurat wyciąga jednego ? Facet: dobra, mogę wziąć. Adam wyciągnął go z wody, ale wyślizgnął mu się i wpadł z powrotem i popłynął: Facet: kurcze, no szkoda ... Adam: ale Pan poczeka chwileczkę, kolega zaraz złowi następnego ... Facet walnął taką minę i zapienił się z wściekłości, że aż się czerwony zrobił, a my z Bobrem tak ryknęliśmy śmiechem, że nas słyszeli po drugiej stronie jeziora i pokładaliśmy się następne 20 minut :polew: Drugą minę walnął jak za 5 minut przyniosłem mu następnego, a potem kolejnego
moskal Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 to ostro było , a gdzie łapaliście ????
Aydaho Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 dokładnie - lekki wkurw złapał ... podszedł i zapytał " na co Wy k..rwa łowicie, że nonstop wyciągacie a my tam z kolegą nawet brania nie mamy"
krzyniek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 dokładnie - lekki wkurw złapał ... podszedł i zapytał " na co Wy k..rwa łowicie, że nonstop wyciągacie a my tam z kolegą nawet brania nie mamy" no właśnie na co ??? przyznać się kto siedział w wodzie i wam te rybki na haczyk zaczepiał [z tego co wiem to Malik ma kurs nurkowania, może on ]ps. prądem łowiliście czy jak? :gwizdanie:
Korzeń Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Gratulacje za strategię BMW kujwa ! JE...AŁ pies to BMW Ja im za grosz nie wierzę, specjanie Robertowi tak auto przygotowali Zientarski na poszmacie właśnie powiedział że BMW odpuściło ten sezon O tym że odpuścili sezon było wiadomo już w Budapeszcie. Niby KERS Tutaj zagrali politycznie, nie mogą promować Polaka
Reggi Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Bober Twoja fota jest najlepsza Wyglądasz jakbyś stał na targu i mruczał pod nosem " spirjitus ..papierosy..coś na pleja dvd " :polew: Karwa ..ale mam kaca ..
Aydaho Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 dokładnie - lekki wkurw złapał ... podszedł i zapytał " na co Wy k..rwa łowicie, że nonstop wyciągacie a my tam z kolegą nawet brania nie mamy" no właśnie na co ??? przyznać się kto siedział w wodzie i wam te rybki na haczyk zaczepiał [z tego co wiem to Malik ma kurs nurkowania, może on ]ps. prądem łowiliście czy jak? :gwizdanie: dwa pierwsze poszły na woblera (pomarańczowo-zółty) - potem w słońcu na blache- obrotówke, jedynke
moskal Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Karwa ..ale mam kaca .. ognia dałeś ????
krzyniek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 adaho a wracając do tematu spotu 11lis to jeśli go nie będzie z jakiegoś tam powodu to może następny tj 18lis zrobimy wspólny z a3
boberek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 ta ja wtedy miałem kaca dlatego tak wyglądałem ;P :polew:
Italiano Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Gdzie wy byliście na tych rybach? :shocked: Ładne ilości... Będzie co jeść na święta :>
boberek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Majek 9:26:53 0.1 litra - demo version 0.25 litra - trial version 0.5 litra - personal edition 0.7 litra - professional edition 1.0 litr - network edition 1.75 litra - enterprise edition 3 litry - small business edition 5 litrów - corporate edition Wiadro - home edition Polmos - Software House Monopolowy - Authorised Distributor Pub - System Integrator Popijawa - System Installation Popitka - Support Pack Klin - Service Pack Rosól - Recovery tool Zakaska - plugin Alkohol metylowy - wirus, adaware Palec w gardle - kon trojanski Kac moralniak - postimplementation analysis Piwo - kompilator Bigos - debugger Bimber - open source license Poprawiny - upgrade Toast - end user license Izba Wytrzezwien - Crash Analysis Toolpack Paw - stack overflow
Korzeń Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 A, Gdyby kobieta była serwerem WWW 400 Bad Request - a gdzie bukiet kwiatów? 401 Unauthorized - mężatka 402 Payment Required - kolacja przy swiecach 403 Forbidden - łapy precz! 404 Not Found - dzisiaj jestem za zakupach z koleżankami 405 Method Not Allowed - Nie, tylko nie anal! 406 Method Not Acceptable - ...tylko nie oral! 407 Proxy Auth. Required - musze zapytać mamy 408 Request Timeout - Czy wiesz, ile czasu do mnie nie dzwoniłeś? 409 Conflict - kim była ta wczorajsza blondynka? 410 Document Removed - Chce rozwodu 411 Lenght Required - Co? I ty go uważasz za długiego ? 412 Precondition Failed - Co? Nie masz prezerwatywy? 413 Request Entity Too Large - TAKI nie wejdzie! 415 Unsupported Media Type - Eeee, seks grupowy jest nieciekawy 500 Internal Server Error - miesiączka 501 Not Implemented - Jeszcze nigdy tak nie próbowałam 502 Bad Gateway - Bleee, jaki słony! 503 Service Unavailable - Boli mnie głowa 504 Gateway Timeout - Już skonczyłeś?
Rekomendowane odpowiedzi