kokos Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Moskal kiedy idziemy z Kokosem złoić ryje na Pruszkowskich rewirach ?? Jak się remont posuwa ? Remont do przodu , myśle ze w najbliższy łikend+pon/wtor. zakończe robote i zaczne przewozić graty. najgorsza jest chyba kuchnia do złożenia. Przywieżli mi z Black Red.... pól traffica paczek i weź sie w tym połap a co ?? chcesz wpaść na vodke ??? żaden problem , jak tylko sie urządze to cuś zrobim No to za***iście.. Zobaczysz jak fajnie się jedzie po 16 z Pruszkowa do Grodziska _________________________________________________ mozemy w sumie w najblizszym czasie zaznaczyc w Pruszkowie naszą obecność :polew: Przejdziemy przez wszystkie knajpy Pruszkowa, aż dojdziemy do Piastowa tam będziemy wydzierać się przed domem Norbiego :polew: A za tydzień w drugą stronę - pod dom Poźka :polew: jak taki plan to ja sie pisze
Reggi Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=cbx5hDeIBt8
Kolkov Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 <dodo> stary, ja pier***e... <?> Mmm? <dodo> jaki dzis dzien... <?> Poniedziałek. <dodo> znowu wyszedlem z domu w sobote, a budze sie w poniedzialek <dodo> na kacu -.- <?> Przykre... <dodo> a jeszcze jakiś j**any test z chemii! <dodo> pier***e, chyba zostaje w domu <?> To rzeczywiście smutne, dzień uciekł z życia, kac, sprawdzian, szlaban na komputer i telewizję do końca 18 roku życia i jeszcze rodzice zabiorą Ci komórki... <dodo> jaki znowu pierdolowny szlaban?! <?> Bo zamiast do "starego", zagadałeś do "starej". <?> Syneczku. <dodo> O.o <?> A z Twoim fartem, to jeszcze na bashu będziesz. :polew: _________________________________________________ Co oznacza skrót FIAT 126p?? Fatalna Imitacja Auta Turystycznego, jednoosobowego, dwudrzwiowego. sześciokrotnie przepłaconego
Norbi Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Moskal kiedy idziemy z Kokosem złoić ryje na Pruszkowskich rewirach ?? Jak się remont posuwa ? Remont do przodu , myśle ze w najbliższy łikend+pon/wtor. zakończe robote i zaczne przewozić graty. najgorsza jest chyba kuchnia do złożenia. Przywieżli mi z Black Red.... pól traffica paczek i weź sie w tym połap a co ?? chcesz wpaść na vodke ??? żaden problem , jak tylko sie urządze to cuś zrobim No to za***iście.. Zobaczysz jak fajnie się jedzie po 16 z Pruszkowa do Grodziska _________________________________________________ mozemy w sumie w najblizszym czasie zaznaczyc w Pruszkowie naszą obecność :polew: Przejdziemy przez wszystkie knajpy Pruszkowa, aż dojdziemy do Piastowa tam będziemy wydzierać się przed domem Norbiego :polew: A za tydzień w drugą stronę - pod dom Poźka :polew: Jestem za, u mnie barek zawsze rad jak się do niego zajrzy
krzyniek Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 to tylko plotki :decayed Zdecydowanie byłem, widziałem możecie mi zaufać Ty nie pisz takich rzeczy bo ci jeszcze ktoś uwierzy to dobrze
Flyer Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 nieźle , ja ma szafki na dwóch ścianach , niepołączone, wiec nie powinno byc problemów (mam nadzieje). W sumie to też nieduz bo ponad 4,5mb góra +dół. myśle ze w dwóch chłopa jeden dzień mi zejdzie Szczerze watpie. Licz raczej weekend od rana do wieczora zeby zrobic doslownie wszystko. Ja robilem wszystko bardzo dokladnie, co do milimetra wrecz i troche sie zeszlo. W dodatku blaty, ciecie dziur w blacie. Masz szafke cargo?
Norbi Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 U mnie Black red end coś tam na dwie ściany dwóch montarzystów tylko tym się zajmujących składało od rana do wieczora w jeden dzionek.
Reggi Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 k**wa...Poźka siwy to kozak na maxa Szkoda , że nie wygrałem w lotka ..pozbawiłbym go kłopot ze sprzedaża siwego
slaweq Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Szkoda , że nie wygrałem w lotka ..pozbawiłbym go kłopot ze sprzedaża siwego Gdybym miał kasiorke to pewnie bym Cie uprzedził i pierwszy go kupił Angel sprzedajemy nasze pazdziochy i kupujemy siwego? :kox:
Reggi Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Może kiedyś bedzie mnie stać ..na skok na benzynkę...i to taką :kox: :kox: Sławek ..w sumie ..auto rodzinne..sedan ..wizytowy
angela Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Angel sprzedajemy nasze pazdziochy i kupujemy siwego? :kox: Mozemy kupic........ale pod warunkiem, ze Poziu przemaluje go na czarno
slaweq Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 ehhh kobiety... kolor najwazniejszy
angela Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 ehhh kobiety... kolor najwazniejszy
Kolkov Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 Kufa siwek Nowy właściciel będzie się musiał nauczyć nim jeździć
Reggi Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Nowy właściciel będzie się musiał nauczyć nim jeździć Trza mieć jaja jak dwa poniemieckie hełmy
Aydaho Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Coż ,. powiem tak, Siwy jest jak Rocco w swoim fachu Pozioo, spasiba - było zacnie
poziek Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Siwy jest jak Rocco w swoim fachu i to jest komplement :kox: :>
tomaszu Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Kufa, jak tak gadacie to ja chcę, żeby już była niedziela..
poziek Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Kufa, jak tak gadacie to ja chcę, żeby już była niedziela.. z takimi fajnymi oponakami co masz co kurde ADRem mi wklepiesz
Rekomendowane odpowiedzi