boberek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=cJOZp2ZftCw
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 GOŁE BABY - KLIKNIJ ! Tomasz zastawił na mnie zasadzkę z rana czy co O...szaka ładna kropusia racja - jak nic zacząłbym się w nocy moczyć Ja to bym ocipiał z radości Szczęściu trza dopomóc :> Prrroszę Cie stary ... ja to powoli zaczynam twierdzić , że jestem życiowym pechowcem ..praca chjowa, auto sie rozłazi ..kasy brak , kiepsko w życiu prywatnym ....Poźka siotra wyemigrowała Nic tylko pochlastać sie szarym mydłem marki " Biały Jeleń " [br]Dopisany: Listopad 07, 2008, 10:45:20 _________________________________________________ tomaszust za co otrzymałeś wyróżnienie w postaci kropka Nie chce rozsiewać plotek ..ale podobno uszczypnął w pośladek naszego Admina
Italiano Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Nie chce rozsiewać plotek ..ale podobno uszczypnął w pośladek nadzego Admina Nagiego Admina?
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Nie chce rozsiewać plotek ..ale podobno uszczypnął w pośladek nadzego Admina Nagiego Admina? :polew: :polew: Naszego ...miało być
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Przeca to ładna kropa jest... Pasuje Ci Zastanawiałeś sie jak bardzi twarzowa będzie ta koloru żółtego ?
tomaszu Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Pasuje Ci Zastanawiałeś sie jak bardzi twarzowa będzie ta koloru żółtego ? W tym roku wystarczy mi tylko ta.
krzyniek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 my to w totka gramy, chcemy trafić sześć lub chociaż trzy (co niektórzy) a Tomek cichaczem wyrywa kropka, nie no
tomaszu Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 my to w totka gramy, chcemy trafić sześć lub chociaż trzy (co niektórzy) a Tomek cichaczem wyrywa kropka, nie no Trza umić. EDIT: Ale za to jakie poruszenie - mój profil pęka w szwach od gości.
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Wszyscy patrzą za co wytargałeś "korone"
boberek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 PEWNIE nie za darmo zeszta nie ma nic za darmo chyba ze Ragga za darmo mozna wziąśc ale nie wiadomo czy ktos go będzie wogule chciął :kox: :kox:
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 chyba ze Ragga za darmo mozna wziąśc ale nie wiadomo czy ktos go będzie wogule chciął :kox: :kox: Mnie mogą brać szczupłe..blondyneczki o kształtach gruszeczki :drool:
Flyer Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Ktos chce krope? Moge dac... od kazdej mam prowizje na koniec miesiaca
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Za darmo... Juz wiadomo kto naświetlił Tomkowi kropka [br]Dopisany: Listopad 07, 2008, 11:45:05 _________________________________________________ Ktos chce krope? Moge dac... od kazdej mam prowizje na koniec miesiaca Daj mnie ..tylko taką , żeby zamiast " ostrzeżenie " było coś ciekawszego.. :polew: "Siostrojebca" odpada
boberek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 ja wiem kto chce kropke Ragga pewnie ty tylko trzeba dac powód o mam "jak masz kropke to masz 19 d*p w tygodniu" wiec Ragga nie krempuj sie
Italiano Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Jadąc na ryby czasami można trafić na "L" http://www.maxior.pl/film/115693/Straznicy_lasu
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 jak masz kropke to masz 19 d*p w tygodniu" Co ja bym z taką ilością zrobił .. Można by było zrobić dobry skład do kosza
Italiano Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Facet wczoraj nie wygrał w totka i chciał się utopić :polew: :polew: http://pl.youtube.com/watch?v=uNrCR1hn6Nk&feature=related
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Znowu pracujecie A nabijać to nie ma kto
Rekomendowane odpowiedzi