Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Nieletnich nie wpuszczają, wiec pare osob nie wejdzie. To Ty popilnujesz kurtek
Korzeń Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Nieletnich nie wpuszczają, wiec pare osob nie wejdzie. To Ty popilnujesz kurtek Co najwyżej Audików Poziek na bank będzie więc chetnie zaopiekuje się siwkiem.
Pietro3 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Siemano Pytanko jak z wtorkiem 11.11.2008r. jest spocik?? Podobno we wtorek spot jest w Sofii tomaszust :polew: ???????
krzyniek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 ??????? Sofia to taki inny parking dla wtajemniczonych
adamooo Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 ??????? Sofia to taki inny parking dla wtajemniczonych gdzie można złapać virusa
AndyN Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Sofia to taki inny parking dla wtajemniczonych Zdradzę tę tajemnicę Sofia to slangowa nazwa parkingu przy NBP
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 ??????? Sofia to taki inny parking dla wtajemniczonych gdzie można złapać virusa :polew: Panowie nie walcie skwarków tylko brać margaryne co by łatwiej i z pośłizgiem obrączki z palców schodziły
AndyN Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Panowie nie walcie skwarków tylko brać margaryne co by łatwiej i z pośłizgiem obrączki z palców schodziły Nie mam z tym problemów Ciągle to trenuję :gwizdanie:
ono Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Andyn ,margaryna jest nie zdrowa , jest taki specjalny smar o nazwie Intymel .
AndyN Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Andyn ,margaryna jest nie zdrowa , jest taki specjalny smar o nazwie Intymel . Karwa, umarłem Panowie nie walcie skwarków tylko brać margaryne co by łatwiej i z pośłizgiem obrączki z palców schodziły Ja o tym wyboldowanym pisałem
ono Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Intymel jest dla cieniasów ,prawdziwy fan motoryzacji robi to na towot . A dziewczęta z Sofi powinny mieć seryjnie zamontowane kalamitki na podbrzuszu
kokos Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Panowie nie walcie skwarków tylko brać margaryne co by łatwiej i z pośłizgiem obrączki z palców schodziły Nie mam z tym problemów Ciągle to trenuję :gwizdanie: jak mam co chwila zdejmowac to poprostu nie zakladam wcale :> Ragga jak jeszcze raz napiszesz cos w stylu-`mam chojowa prace` to osobiscie cie udusze golymi recami,caly dziem spamujesz na forum i jeszcze kase za to bierzesz
Aydaho Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 uuu Sofia... jednak ktos przywalił wczoraj szóstaka
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Ragga jak jeszcze raz napiszesz cos w stylu-`mam chojowa prace` to osobiscie cie udusze golymi recami,caly dziem spamujesz na forum i jeszcze kase za to bierzesz 15 grudnia ta sielana sie skończy Intymel jest dla cieniasów ,prawdziwy fan motoryzacji robi to na towot . Poślizg murowany uuu Sofia... jednak ktos przywalił wczoraj szóstaka No...
Italiano Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 jak by komuś się nudziło, to zapraszam http://www.a4-klub.pl/smf/wolfenstein_enemy_territory-t52186.0.html
Korzeń Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 tomaszust (22:50) napiszesz wiadomosc ode mnie? Korzen (22:50) no tomaszust (22:51) Napisz tak: ODBLOKUJTA MNIE !
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 tomaszust (22:50) napiszesz wiadomosc ode mnie? Korzen (22:50) no tomaszust (22:51) Napisz tak: ODBLOKUJTA MNIE ! :polew: To to chciał na Naszej Klasie :D:D:D
krzyniek Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 tomaszust (22:50) napiszesz wiadomosc ode mnie? Korzen (22:50) no tomaszust (22:51) Napisz tak: ODBLOKUJTA MNIE ! :polew: nie wytrzymał do dziś tak jak pisałem :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Listopad 2008, 08:07_________________________________________________ tomaszust (22:50) napiszesz wiadomosc ode mnie? Korzen (22:50) no tomaszust (22:51) Napisz tak: ODBLOKUJTA MNIE ! :polew: To to chciał na Naszej Klasie :D:D:D to to chciał na gg tomaszust (7-11-2008 22:16) Panie, jezdeś tomaszust (7-11-2008 22:21) PANIE, POWIEDZ ZE JESTEŚ!![br]Dopisany: 08 Listopad 2008, 08:09_________________________________________________to już chyba desperacja była bo i na NK się dobijał [br]Dopisany: 08 Listopad 2008, 08:14_________________________________________________właśnie rozmawiałem z Tomaszust_em i jest zadowolony z bana, powiedział że w następną sobotę jak już go odblokujecie podzieli się z nami wrażeniami jak to jest "bez forum" :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 :polew: :polew: Temat: Data i godzina: wczoraj 22:25 Heej, jesteś? Temat: Data i godzina: wczoraj 22:28 k**wa, co z wami? Gdzie wy jesteśta? Data i godzina: dzisiaj 09:01 Napisz na forum co ode mnie: Odblokujta mnie koło 15:00. Nie obrażę się jeśli to będzie wcześniej. Jak na pierwszy raz to mi wystarczy... Nie moge z niego
Rekomendowane odpowiedzi