Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aha a co McD działał szybko jak ACTIVIA ;) i boisz sie ze jeszcze przychudniesz :P

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja też poproszę PW na temat kablówki

Poszłoo :wink4:

aha a co McD działał szybko jak ACTIVIA ;) i boisz sie ze jeszcze przychudniesz :P

Nie ..czuje sie ten duszek Casper..co zje to mu spodem wypadnie ..a jak głodny był tak jest :gwizdanie: :wink4:

I fakt...flaki gniją od tego syfu :sick3:

Opublikowano

no to masz przecie na przeciwko pizze lazanie pierogi i hamurabiego :P

Opublikowano

I od dziś nie tykam Syf Donalda ...od dziś dobre żarełko ..sałatki ..ciasta ..witaminki .. :naughty::lol1:

Noo, czyli jutro pójdziesz z nami do BK. :naughty:

Opublikowano

od dziś nie tykam Syf Donalda ...od dziś dobre żarełko ..sałatki ..

i bardzo dobrze :decayed: Trza dbać o swój ładunek genetyczny :decayed:

Ragguś pytałeś się o muzykę w siwym...to było Orishas - Antidiotico :gwizdanie:

Opublikowano

To bordowe Volvo to ja.. :gwizdanie: :D

Czyżbyś miał litewskie korzenie :cool1:

Odwalisz sie odemnie ? :decayed:

Opublikowano

no to masz przecie na przeciwko pizze lazanie pierogi i hamurabiego :P

Pizza ... danie dnia ..pizza serowa ..któa wygląda jakby trzebało sie na nią stado napalonych Chindusów :polew:

Trattoria .. owącham sie tych smrodów dzień cały ..także nawet nie mam ochoty w menu zaglądać .. :tongue4:

Hamurabi ..Sfinksy ..nie jadam ...Szormy odgrzewane tysiące razy ..po czym na koniec dnia ładowane do lodówy ..po to by następnego dnia znów odgrzać i zaserwować jakiemuś batonowi pod krawatem ..tak samo jak jabłecznik z lodami ... Jabłecznik syf..a lody z "1" made in carryfour :sick3: ..nie wspomne ryżu który stoi w kotłach pare ładnych godzin .. a te sosy z bułeczkami na przystawkę...mmmmm...

Karwa nie pogada... dają Ci trzy sosy ..zjesz jeden ..dwa Ci zostaną .. zamiast wywalić ..no to chlup do wiaderka z sosami ..albo dadzą odrazu komuś innemu :sick3:

Nie ma to jad dobra szama :decayed:

Opublikowano

Ragga myśli o powiększeniu rodziny :mysli::decayed:

Podobno na kilka miesięcy 'przed' warto zmienić dietę na zdrową, rzucić fajki, nie stresować się, wysypiać - wszystko żeby dziecko było zdrowe i silne :naughty:

Opublikowano

Noo, czyli jutro pójdziesz z nami do BK. :naughty:

Jutro kończę prace o 21:00 ..wiec nie wyrobie sie dojechać do Arkadii ..bo juz Was nie będzie :kwasny:

Poziownik ..uwielbiam Cie ...czas reakcji na pytanie ..1,5 tygodnia ..lub 30 stron ..jak kto woli :polew: :polew:

Thx :wink4::good:

Opublikowano
  • Autor

Czyżbyś miał litewskie korzenie :cool1:

No nie pier**l, że przeczytałeś tablice z tego zdjęcia. :D

Było na forum już jakiś czas temu.

Kierownik Litwin, wyprzedzał Rosjanina, który wyprzedzał autobus w okolicy Białegostoku :zyzol:

Korzen bez urazy :cool1:

Opublikowano

Ragga myśli o powiększeniu rodziny :mysli::decayed:

Podobno na kilka miesięcy 'przed' warto zmienić dietę na zdrową, rzucić fajki, nie stresować się, wysypiać - wszystko żeby dziecko było zdrowe i silne :naughty:

No to prawie by sie zgadzało ...ale nie mysle o powiekszeniu niczego prócz objętości mojego portfela :wink4:

W taki cyrk to sie będe bawił jak znajde materiał na kobiete idealną ...i kupie RSa...czyli nie wcześniej niż przed 30 :lol1:

Opublikowano

Poziownik ..uwielbiam Cie ...czas reakcji na pytanie ..1,5 tygodnia ..lub 30 stron ..jak kto woli

Sorki...pisałem wtedy z Wiciem :naughty: Musiałem uspokoić jego szalone nerwy i wkurwa :kox::naughty:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

oj ragga :) to raczej do 40 poczekamy :P

Opublikowano
  • Autor

K...wa jaki jest sens dać ogłoszenie, podać numer telefonu i wyłączyć telefon :?:

Opublikowano

Poziownik ..uwielbiam Cie ...czas reakcji na pytanie ..1,5 tygodnia ..lub 30 stron ..jak kto woli

Z tego co widzę to 30 stron to nie 1,5 tygodnia tylko 1,5 dnia :polew:

Opublikowano

taki ze nie chce sie sprzedac tego co sie ma :):polew:

Opublikowano

K...wa jaki jest sens dać ogłoszenie, podać numer telefonu i wyłączyć telefon :?:

Jak ktoś już sprzedał coś to wyłączył telefon. Tak najlepiej nikt do Ciebie nie dzwoni więcej o pierdoły których już nie masz.

Opublikowano

Jutro kończę prace o 21:00 ..wiec nie wyrobie sie dojechać do Arkadii ..bo juz Was nie będzie :kwasny:

Przyjedź przyjedź, poczekamy na Ciebie. BK też poczeka. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

taki ze nie chce sie sprzedac tego co sie ma :):polew:

no taaaaaak, nie pomyślałem o tym :polew:

Jak ktoś już sprzedał coś to wyłączył telefon. Tak najlepiej nikt do Ciebie nie dzwoni więcej o pierdoły których już nie masz.

Ogłoszenie można usunąć, a wątpię, że ktoś wynajął mieszkanie 30min po ukazaniu się oferty :disgust:

Opublikowano

Sorki...pisałem wtedy z Wiciem :naughty: Musiałem uspokoić jego szalone nerwy i wkurwa :kox::naughty:

Było kupić litre..ustawić sie w laskach Bielańskich ..wypić ..dać se po razie..albo po parę razy i problem z czapki :D

oj ragga :) to raczej do 40 poczekamy

Piotruś ...nie martw sie .. jeszcze zdążysz sie najebać na moim weselu...i potańczyć na stole miedzy pieczonym świniakiem ...a kaszanką na gorąco :polew:

Tylko bez kręcenia śmigłem :polew: :polew: :kox: :kox:

Dziczyzna :cool1: