Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozioo chciałeś czerwony rancik i czarny środek .. oto co żem wypatrzał :decayed:

469653983

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

(...)chyba ze popiję ostro to mi się moze pomylic :P:polew: :polew: :polew: :polew:

To masz pozamiatane - ze mną to od teraz co najwyżej Pepsi soute sie możesz napić :D

Opublikowano

Tylko przynajmniej byście u mnie w Banku rachunek otworzyli - tak dla uwiarygodnienia :D

Ja mam ... całe 11 lat.

Opublikowano

Pozioo chciałeś czerwony rancik i czarny środek .. oto co żem wypatrzał :decayed:

469653983

no poziek masz jeszcze szanse wygrac zestaw w BK

Opublikowano

Tylko przynajmniej byście u mnie w Banku rachunek otworzyli - tak dla uwiarygodnienia :D

Ja mam ... całe 11 lat.

To dawaj PW na ile potrzebujesz się zerwać z chaty :D

Opublikowano

469653983

no poziek masz jeszcze szanse wygrac zestaw w BK

będzie pasowało jak ulał do mojej dresiarskiej fury :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Kurcze, obawiam się, że jak Ty będziesz chciał mi dać alibi to moja A. tego nie łyknie :polew:

Opublikowano

Kurcze, obawiam się, że jak Ty będziesz chciał mi dać alibi to moja A. tego nie łyknie :polew:

to moja D moze dac sie jeszcze nabrac :P

bo nie ogarnia wszytskich :P

Opublikowano

poczekaj jeszcze z rok i też będziesz kombinował jak tu się choćby na spota urwać :polew:

Juz 8 lat razem :) Nie to zebym czasem "motorowki" w sophii nie robil... ale to nie to samo co skok w bok :)

co to jest spot chłopaki :polew: :polew: :polew: :polew:

To nie zona, to robota :)

Opublikowano

poczekaj jeszcze z rok i też będziesz kombinował jak tu się choćby na spota urwać :polew:

Juz 8 lat razem :) Nie to zebym czasem "motorowki" w sophii nie robil... ale to nie to samo co skok w bok :)

co to jest spot chłopaki :polew: :polew: :polew: :polew:

To nie zona, to robota :)

dobra dobra :P zawe od 18 we wtorki pracujesz tez dobra wymówka :P:polew: :polew:

Opublikowano

Kurcze, obawiam się, że jak Ty będziesz chciał mi dać alibi to moja A. tego nie łyknie

prosze o formułowanie wypowiedzi w sposób mniej dwuznaczny :decayed: ...zwroty typu:

- dać

- łyknie

są dezorientujące a głodnych wilków nie brakuje :decayed:

Opublikowano

Kurcze, obawiam się, że jak Ty będziesz chciał mi dać alibi to moja A. tego nie łyknie

w życiu :polew: :polew: :polew:

ale to nie to samo co skok w bok :)

Są takie co się spojrzeć na inna nie pozwalają :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

dobra dobra :P zawe od 18 we wtorki pracujesz tez dobra wymówka :P:polew: :polew:

nie tylko w wtorki :) I to w miedzeszynie :) Ale nadchodza nowe czasy :)[br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 13:03_________________________________________________

Są takie co się spojrzeć na inna nie pozwalają :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:

Czasem tylko jak przejdzie jakas nastka za***ista i kark mi zwyrodnieje to dostaje z lokcia pod zebro "tez mie sie podobaly te cycki ty pedofilu!" :polew:

Opublikowano

Dajcie znać jak trzeba bedzie to Wam jakieś oficjalne wezwanie wyślę.

Może być nawet poleconym.

Oficjalne wezwanie o godzinie 23 :00 :decayed:

Ja mam ... całe 11 lat.

:polew: :polew: :polew: :polew: :kox: :kox: :kox:

będzie pasowało jak ulał do mojej dresiarskiej fury :kox: :kox: :kox:

Widziałem te kapselki na żywca ...robią swoje ...mało sie nie pomyliłem :wink4:

Opublikowano

Czasem tylko jak przejdzie jakas nastka za***ista i kark mi zwyrodnieje to dostaje z lokcia pod zebro "tez mie sie podobaly te cycki ty pedofilu!"

może to wiesz ...długo ukrywana potrzeba po stronie małżonki, a nie Ty nic nie łapiesz :decayed:

Opublikowano

może to wiesz ...długo ukrywana potrzeba po stronie małżonki, a nie Ty nic nie łapiesz :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

pierdłem przy wybuchu śmiechu :kox:

Opublikowano

Nie to zebym czasem "motorowki" w sophii nie robil... ale to nie to samo co skok w bok

..ale motorówka to chyba też kręci śmigłem :D

Ja to bym podziękował na starcie .. :decayed:

Opublikowano

a too szacun :notworthy: nie lada sztuka kąt pierda zsynchronizować :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Szukałeś dresika :naughty::decayed:

http://www.joemonster.org/filmy/3296/Co_Malina_polski_dres

Opublikowano

..ale motorówka to chyba też kręci śmigłem :D

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Moze... nigdy nie mowila, ze odrzuca taka opcje :)