Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany, chętnie przyjede na impreze do Was. :)

BTW ale napieprzacie te posty. :D

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moze... nigdy nie mowila, ze odrzuca taka opcje

:decayed: no to trzeba było tak odrazu - dobierana "trójka" nigdy się nie znudzi :good::decayed:

Opublikowano

Moze... nigdy nie mowila, ze odrzuca taka opcje

:decayed: no to trzeba było tak odrazu - dobierana trójka nigdy się nie znudzi :good::decayed:

Widzę że pierwszy chętny już jest :naughty:

Opublikowano

Ja to bym podziękował na starcie .. :decayed

wiesz problem jest w tym, że na starcie to wcale tak się nie zachowują...dopiero z czasem skracają łańcuch :kox: :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

Widzę że pierwszy chętny już jest :naughty:

jak mi zdejmiesz pare lat i dorzucisz fajne cycki to może się zakwalifikuję :decayed:[br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 13:16_________________________________________________

wiesz problem jest w tym, że na starcie to wcale tak się nie zachowują...dopiero z czasem skracają łańcuch :kox: :gwizdanie: :polew:

to się nazywa Rezanko Mężusia :decayed:

Opublikowano

Ja to bym podziękował na starcie .. :decayed

Oj poprawię Cię Dresik.... są takie co luzują :kox: :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

To dawaj PW na ile potrzebujesz się zerwać z chaty :D

Kurcze, obawiam się, że jak Ty będziesz chciał mi dać alibi to moja A. tego nie łyknie :polew:

to moja D moze dac sie jeszcze nabrac :P

bo nie ogarnia wszytskich :P

Kaman Chłopaki, jak poleconym przyjdzie oficjalne pismo poleconym, z przeprosinami za cośtam i zaproszeniem na cośtam jako rekompensata z 3-ma pieczątkami, nadęcie brzmiącym stanowiskiem i nieczytelnym podpisem?

Znam takiego co 2 lata na fikcyjne szkolenia jeździł :D

Opublikowano

Moja na razie sukcesywnie popuszcza. Ciekawe kiedy rozpedze sie na tyle ze fikne do tylu jak jamnik na koncu smyczy automatycznej :polew:

Opublikowano

Fajnie, a co było po tych 2 latach ?

Napisałeś "jeździł" czyli można się domyślać, że chyba już nie może, albo nie jest w stanie po tym jak żona się dowiedziała co i jak :polew:

Opublikowano

pierdłem przy wybuchu śmiechu :kox:

a too szacun :notworthy: nie lada sztuka kąt pierda zsynchronizować :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Oj..spotykałem takie co na starcie pokazywały rogi ...jak sie dło przypiłować to ok..jak odrastały to był rzut monetą :decayed::kox:

W każdym łańcuchu jest słabe ogniwo :tongue4: ..wiadomo kiedy można sie zerwać :kox: :kox:

[br]Dopisany: Listopad 17, 2008, 01:22:15 _________________________________________________

Kaman Chłopaki, jak poleconym przyjdzie oficjalne pismo poleconym, z przeprosinami za cośtam i zaproszeniem na cośtam jako rekompensata z 3-ma pieczątkami, nadęcie brzmiącym stanowiskiem i nieczytelnym podpisem?

Ja sie pisze :decayed: .. :naughty:

Opublikowano

[br]Dopisany: Listopad 17, 2008, 01:22:15 _________________________________________________

Ja sie pisze :decayed: .. :naughty:

rozsądniej będzie jak poczekasz na odpowiedź Wicia w sprawie tego cfaniaka co przez bite 2 lata na szkolenia lewe jeździł :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

Słuchajta !! Piąte zdjęcie od lewej !! Przy okazji możecie przeczytać artykuł.. :decayed:

Angela sprzedałaś prawa autorskie do zdjęcia ?? :cool1:

http://images.google.pl/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&hl=pl&q=audi%20a4%20b5&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Opublikowano

Słuchajta !! Piąte zdjęcie od lewej !! Przy okazji możecie przeczytać artykuł.. :decayed:

http://images.google.pl/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&hl=pl&q=audi%20a4%20b5&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

angela juz o tym wie.. :wink4:

Opublikowano

To artykuł kolesia z Forum..., przy okazji zapier..olił zdjęcia Angeli nie pytając jej o zdanie :gwizdanie:

Opublikowano

To artykuł kolesia z Forum..., przy okazji zapier..olił zdjęcia Angeli nie pytając jej o zdanie :gwizdanie:

Skubaniec :kox: Sławek czy ty masz napisany skrypt, powiadamiający na hasło Angela ? :decayed:

Opublikowano

Naet w rogu Malikowóz się załapał .... żeby blach nie pozakrywać do końca ehhhh

Opublikowano

Skubaniec :kox: Sławek czy ty masz napisany skrypt, powiadamiający na hasło Angela ? :decayed:

Dostaje powiadomienie sms-em jak jest pisane Angela na Forum :naughty::polew:

Opublikowano

Dostaje powiadomienie sms-em jak jest pisane Angela na Forum :naughty

To chyba jakaś opcja dla VIPów :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

Poziu

Dzwoniłem do Cię w sobotę :naughty:. Byłeś w teatrze czy filharmonii, że nie mogłeś odebrać :mysli: ;(

Opublikowano

Poziu

Dzwoniłem do Cię w sobotę :naughty:. Byłeś w teatrze czy filharmonii, że nie mogłeś odebrać :mysli: ;(

pijany byłem :gwizdanie: