Reggi Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 ...nie moge doprosić sie Wita o alibi na sobotę .. troszkę o d*pach ..rutyna :polew: Co "nie moge"? Co "nie moge"? Dawaj na PW namiary (nazwisko i adres) cobym zdążył wysłać (w czw o świcie robię spacerek do Szczecina) i tara rara gra gitara. A! Wspominałem coś o warunku? Pisemko chciałbym do ręki spowrotem dostać Wit ...Poooooszło .. Poprosze na datę 29.11.2008 ...godzina 20:00 ! Pisemko zwróce
Korzeń Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 - Dlaczego kobieta po zatankowaniu samochodu nie strząsa ostatnich kropel benzyny z węża? - A niby skąd by miała mieć ten odruch? Pani kupiła szafę. Po przyjeździe do domu złożyła ją, ale gdy przed domem przejechał tramwaj szafa rozpadła się. Zadzwoniła do sklepu aby ktoś przyjechał. Fachowiec przyjechał, złożył szafę i gdy przejechał tramwaj zrobiło się to samo. Fachowiec powiedział: - Ja wejdę do tej szafy i zobaczę co się tam dzieje. Lecz tramwaj nie przyjeżdżał. W tym czasie wszedł mąż. - O! Jaka piękna szafa! Otwiera drzwi i zdziwiony pyta: - Co Pan tu robi? A fachowiec na to: - Może to dziwnie zabrzmi, ale czekam na tramwaj... Mąż wyjechał w delegcję i nie wiadomo było kiedy wróci. Korzystając z okzaji Ziuta zaprosiła kochanka. Zaczynają robić bara-bara. Nagle słychać dzwonek u drzwi. - To mój mąż! Schowaj się w kuchni! Ziuta otwiera drzwi i widzi... swego drugiego kochanka. Zaczynają robić bara-bara, nagle... dzwonek! - To mój mąż! Schowaj się w łazience! Ziuta otwiera drzwi i widzi... swego trzeciego kochanka. Zaczynają robić bara-bara, wtem... znów dzwonek! Teraz, to już na pewno mój mąż! Ziuta myśli: w kuchni jest jeden, w łazience drugi... Gdzie schować trzeciego? Spogląda na średniowieczną zbroję stojącą w rogu pokoju i mówi: - Właź w tę zbroję, tylko szybko! Ziuta otwiera drzwi i wita się z mężem. Zaczynają robić bara-bara. Nagle otwierają się drzwi kuchenne. - Proszę pan, kran już nie przecieka. Biorę forsę i idę. Po chwili ktoś wyłazi z łazienki. - Zreperowałem już tę spłuczkę. Należy się pięć dych i zmykam! Ziuta robi z mężem bara-bara, tylko ten w zbroi zastanawia się, co by tu zrobić, żeby tak jak tamci ulotnić się bez żadnych podejrzeń. Nagle robi krok do przodu i wskazując na drzwi pyta: - Przepraszam, na Grunwald, to tędy?
tomaszu Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Pojebało was? Tyle stron najebać w ciągu jednego dnia? k**wa, NIE CZYTAM...
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 spokojnie nie denerwuj sie dzis dobijemy do 1905
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Pojebało was? Tyle stron najebać w ciągu jednego dnia? kurfa, NIE CZYTAM... Tomaszek ..rozluźnij pośladki :>
krzyniek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Pojebało was? Tyle stron najebać w ciągu jednego dnia? kurfa, NIE CZYTAM... Tomaszek ..rozluźnij pośladki :> chyba postawił focha fachowe ob..... ch.... :gwizdanie:
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Pojebało was? Tyle stron najebać w ciągu jednego dnia? kurfa, NIE CZYTAM... Tomaszek ..rozluźnij pośladki :> lepiej niech tego nie robi bo AL Capone go dopadnie
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Pojebało was? Tyle stron najebać w ciągu jednego dnia? kurfa, NIE CZYTAM... Tomaszek ..rozluźnij pośladki :> lepiej niech tego nie robi bo AL Capone go dopadnie No fakt..ciasna sprawa
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 no więc lepiej takich słów nie pisać :polew: [br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 08:41_________________________________________________http://www.tvn24.pl/0,1573530,0,1,za-dwa-lata-zabraknie-paliwa-diesla,wiadomosc.html no to kupa sie szukuje Coraz więcej polskich kierowców decyduje się na auta z silnikiem Diesla. Skutek? Już za dwa lata może zabraknąć nawet 5 milionów ton oleju napędowego w skali roku - dziennik "Polska" przepowiada drastyczny wzrost cen tego paliwa
tomaszu Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Banda zboczeńców. :doh1: Co do diesla - niedługo wszyscy przesiądziemy się na 1.6
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Banda zboczeńców. :doh1: Co do diesla - niedługo wszyscy przesiądziemy się na 1.6 e tam 1.2 60 PS będa musieli w audi wypuscic na rynek ;P wtedy będziemy szaleć i do tego na LPG [br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 08:56_________________________________________________odrazu zboczeńców :kox:
tomaszu Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Wśród Was jest jeden zboczeniec-dominator, który jest w takim wieku, że ma ciągłą nadprodukcję, a nie ma zbytu... Co do paliw - jestem przekonany, że mimo tych wszystkich ostrzeżeń rządy mają naszykowany jakiś plan awaryjny. Jeśli nastąpi jakaś przerwa w dostawach ropy i zaczniemy pobierać rezerwę to możliwe, że zniosą akcyzę na alkohol i będziemy na tym jeździć. Pewnie jest coś oprócz wodoru, LPG, CNG o czym nie wiemy...
Al_Capone Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 lepiej niech tego nie robi bo AL Capone go dopadnie Kufa pietrek! Rozpuszczasz jakas plote, ktora wymyslil Adaś bo mu bylo przykro, ze on chcial ja nie No co ja poradze Ale dla wszystkich niezdecydowanych:
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 AL wiesz dobrze ze to tylko zarty ;P mam nadzieje ze sie nie denerwujesz a z tym bacikiem wyglądasz SEXI :polew: :polew: :polew: :kox: :kox: czyli ubiegasz sie zeby wystąpić w polskiej edycji takiej reklamy ??? :kox:
wit.s Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 No, z racji dzisiejszej zbiórki kaski na cele charytatywne - wreszcie poznam nicki co poniektórych ... znaczy się ... większości LukaszR!!! Jak jesteś dzisiaj - dopilnuj proszę, zeby nikt nie umknął bez zostawienia jakiegoś datku (zapisuj ile i kto dał). Ja mogę się neco spóźnić.
tomaszu Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 No, z racji dzisiejszej zbiórki kaski na cele charytatywne - wreszcie poznam nicki co poniektórych ... znaczy się ... większości Aa, to już wiem dlaczego Raguś pracuje dzisiaj do 21:00.
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 No, z racji dzisiejszej zbiórki kaski na cele charytatywne - wreszcie poznam nicki co poniektórych ... znaczy się ... większości LukaszR!!! Jak jesteś dzisiaj - dopilnuj proszę, zeby nikt nie umknął bez zostawienia jakiegoś datku (zapisuj ile i kto dał). Ja mogę się neco spóźnić. tak tak wiemy ja nie uciekne pomoge łukaszowi łapać tych co uciekaja kolczatki juz mam pistolet magnetyczny tez wiec spoko :kox:
lukaszr Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 LukaszR!!! Jak jesteś dzisiaj - dopilnuj proszę, zeby nikt nie umknął bez zostawienia jakiegoś datku (zapisuj ile i kto dał). Ja mogę się neco spóźnić. Dobra, wezmę jakąś czapkę i będę zbierał. Potem przejmiesz czapkę ode mnie i będziesz kontynuował. Tylko jak ja zacznę to nie poznasz nicków wszystkich spotowiczów ... aaaaaaaaaaa toś Ty taki cwany, ja najpierw zbiorę od ludzi, a potem Ty zbierzesz od nich jeszcze raz i dzięki temu będzie więcej kasy Widać od razu, że to bankowa główka pomoge łukaszowi łapać tych co uciekaja kolczatki juz mam Nie martw się, nie będą uciekać
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Dziś jest ten dzień PRzychodzę do pracy ..patrze ..a przed moim stanowiskiem stoi inne..stosiko Forda Fiesty ..co oznacza tylko jedno..Hostesssy :drool: Zesłano uroczą brunetnę .. o to oceny ( fotki też będą ) Dupcia : hmm...spojrze raz jeszcze...8 Cycuszki : 6 Nogi : zdecydowanie 7 Twarz: 7 Suma sumarum...brał by TO :kox: :kox: Jak wyłączyć dzwięk robienia zdjęć w Nokii ?? :polew:[br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 10:11:49 _________________________________________________Głos..... 10 !! :kox: :kox: [br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 10:12:34 _________________________________________________ Wśród Was jest jeden zboczeniec-dominator, który jest w takim wieku, że ma ciągłą nadprodukcję, a nie ma zbytu... Zazdrośnik jeden Aa, to już wiem dlaczego Raguś pracuje dzisiaj do 21:00. Panowie ..tak bez ściemniania pałki...do której dziś siedzicie w Arkadii ? Bo jak coś to przyczłapie sie ZTM
A3 Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Ja mam pytanko po co zapisywać ile kto dał??? każdy daje tyle ile chce
Rekomendowane odpowiedzi