Lukas Opublikowano 25 Listopada 2006 Opublikowano 25 Listopada 2006 hehe i tak by go nikt nie poznal niech on tu tylko wpadnie to zrobi porzadek :mrgreen:
T-żółw Opublikowano 25 Listopada 2006 Opublikowano 25 Listopada 2006 niech on tu tylko wpadnie to zrobi porzadek na razie nie wpadnie bo się z nim niedawno mijałem :razz: jechał do A
Lukas Opublikowano 25 Listopada 2006 Opublikowano 25 Listopada 2006 ale on nie pojechal nad W tylko do A a tam to mu nie trzeba sily
Gość Tomboy Opublikowano 25 Listopada 2006 Opublikowano 25 Listopada 2006 aaaaaaaaaa...............zapomnialem - nie zaczaiłem.....
Lukas Opublikowano 25 Listopada 2006 Opublikowano 25 Listopada 2006 no chyba ze chlopaki tam wiecie tiu tiu tiu
Gość Tomboy Opublikowano 25 Listopada 2006 Opublikowano 25 Listopada 2006 tiu tiu tiu ..kurde, biedny Adamoo....chciałbym zobaczyc rozmowe (albo coś więcej) adamoo z tą postacią co mu sie wpie......a w auto
SebMis Opublikowano 25 Listopada 2006 Opublikowano 25 Listopada 2006 ale muszę Wam powiedzieć że w złej kolejności ustwiliśmy auta, bo strzałka "Strefa niskich cen :arrow: " była nie w tym kierunku :twisted:
Lukas Opublikowano 25 Listopada 2006 Opublikowano 25 Listopada 2006 hehe wszylo ze ono ma najtansza fure dobre sebmis Żółw masz najbardziej wartosciowe auta ja zaraz po tobie
ono Opublikowano 25 Listopada 2006 Opublikowano 25 Listopada 2006 A no byłem u A Jak zwykle było milutko I fotki widze jak zwykle za***iste qwa hehe Fajna fotka Kunia z mokrą d*pą , na uj siadał na spryskiwacze hehe. Byłem dzisiaj u Mastersa w poniedziałek jade dłubać X3 .... sie będzie działo
Lukas Opublikowano 25 Listopada 2006 Opublikowano 25 Listopada 2006 Jak zwykle było milutko a fuj ty swintuchu :razz: dzisiaj u Mastersa w poniedziałek jade dłubać X3 .... sie będzie działo to jednak masters sie tego podejmie a co z gwarancja BMW wyrazilo zgode :?:
ono Opublikowano 25 Listopada 2006 Opublikowano 25 Listopada 2006 Stary powiedział że ma w d*pie bmw Masters nie robił jeszcze tego silnika ale da rade
Lukas Opublikowano 25 Listopada 2006 Opublikowano 25 Listopada 2006 Stary powiedział że ma w d*pie bmw ale to duza firma nie wiem czy wejdzie Masters nie robił jeszcze tego silnika ale da rade zawsze jakies nowe wyzwanie no to czekam na efekty :roll:
spanky Opublikowano 25 Listopada 2006 Opublikowano 25 Listopada 2006 Stary powiedział że ma w d*pie bmw Masters nie robił jeszcze tego silnika ale da rade kiedys musi byc ten pierwszy raz .... :twisted: oby byl nie do zapomnienia ;-) P.S kiedy odstawisz swoje padło w rece które lecza ... :?: :twisted:
ono Opublikowano 25 Listopada 2006 Opublikowano 25 Listopada 2006 A qwa już sam nie wiem , znalazłem teraz oferte firmy z niemiec dają gwarancje na silnik i podzespoły za 300 euro na 3 lata po programie , fakt program tyś euro ale to dość ciekawa sprawa . pomysle jeszcze
T-żółw Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 w poniedziałek jade dłubać X3 .... sie będzie działo już za mała moc :?: :roll: dopiero kupione :neutral: podziwiam fakt program tyś euro oj tam, brzmi jak okazaja :razz:
Lukas Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 ale ono Masters to Masters i zawsze masz go pod nosem takze pomysl dobrze
Gość Tomboy Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 Skoro nowy silnik X3 robicie w Mastersie to 3.0 nie oddasz????? Nie rozumiem - myślisz że w Helmutowie lepiej zrobią??
ono Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 Myślałem o tej gwarancji a nie że lepiej czy gorzej , w poniedziałek zadzwonie do tej firmy i sie wypytam o wszystko. X3 bedzie jezdzilo jakis rok i do sprzedania swoim chce troszke wiecej polatać , zobaczymy. Znając zycie z tą gwarancja to pewnie jakaś ściema.
Rekomendowane odpowiedzi