Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Blondynki się lepiej tną niż brunety No właśnie też to zauważyłem.... :kox: Dlatego je tak uwielbiam
poziek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Dlatego je tak uwielbiam :decayed BRAT nie szwagier :gwizdanie:
Korzeń Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Blondynki się lepiej tną niż brunety No właśnie też to zauważyłem.... :kox: Dlatego je tak uwielbiam Kurcze wiemy o Tobie wiecej niz napisane na NK
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Nie mówię żebyś atakował psycholożkę góra dwa, trzy razy Guombku :tongue4: Aaaa... kurna bo ja tu nawiazałem o M..a Ty mnie tu psycholożką pociskasz Wysłać Ci tylko na kurs cytowania ...bedziesz siedział z Boberkiem w jednej ławce :polew: albo przyjdzie jakiś pasztecik i będziesz musiał wystawić kartkę "AWARIA SYSTEMU" Sie zobaczy sie ..może sie upoluje foto ... ....Dupska [br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 02:52:33 _________________________________________________ Nie ma kobiet idealnych są tylko takie, które swoje wady potrafią przysłonić, swoimi cyckami. Wytatuuje sobie to na......... plecach
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 już nie czytam - tylko przewijam strony i szukam zdjęć od Raggasa do zobaczenia wieczorem
Kaśka Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 jak mam to rozumieć ?? Kasiu to znaczy że im większe cycki tym więcej wad ?? Chyba mam problem Nikt nie jest idealny hornecik, tylko ilość wad widzisz często przez pryzmat zalet.
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Dlatego je tak uwielbiam :decayed BRAT nie szwagier :gwizdanie: Kurcze wiemy o Tobie wiecej niz napisane na NK NK to przykrywka Ok..psycholożka ma na imie Teresa ..jest stara.. kiepskie poczucie humoru....lednwo idzie mi udawanie śmiechu :naughty: Wolny czas poświeca oglądania głupot na youtubie Kobieta na raz jeden ..jechanie ...klasp w posladek na dowidzenia :kox:
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Nikt nie jest idealny hornecik, tylko ilość wad widzisz często przez pryzmat zalet. i to jest babka z klasą - piękna riposta Kate :polew: ps. faceci lubią mieć pryzmat - dlatego nasze życie jest różowe ...aczkolwiek krótkie
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 już nie czytam - tylko przewijam strony i szukam zdjęć od Raggasa do zobaczenia wieczorem TY..somsiad..tylko Ty nie zawijaj sie ze spota za wcześnie .. Foty jeszcze sie jakieś strzeli Jesli jedna fajna kobietka gdzieś ok. 32-35 lat..przychodzi zawsze o 15 :00 do Tratorii ..zmysłowa. dziana ..a raczej dziany mąż ..widać , że jest z nim dla kasy ..widać też ...że jest ostra...zjawiskowa i zmysłowa .. Fotek nie bedzie ...za daleko siedzi .. :kox: ..blondynka
hornet Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 jak mam to rozumieć ?? Kasiu to znaczy że im większe cycki tym więcej wad ?? Chyba mam problem Nikt nie jest idealny hornecik, tylko ilość wad widzisz często przez pryzmat zalet. Wady też widzę ale akceptuję. A cycki swoją drogą :gwizdanie: ( też je lubię )
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 rodzina zobowiązuje - ale zrobię co się da zamykaj kramik - spzredaż i tak Ci sie nie zawali - przyjade po Ciebie po 18:00
wit.s Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Blondynki się lepiej tną niż brunety No właśnie też to zauważyłem.... :kox: Dlatego je tak uwielbiam Qrna. Normalnie zaraz zaczniecie kebab z pizz'ą porównywać Toż to trzeba urozmaicać - na samym kebabie to byście długo nie pociągnęli
Kolkov Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Opublikowano 18 Listopada 2008 Ragga, ja ok 20 będę leciał z Bródna także jakby co mogę Cię zgarnąć, ew. poczekać...
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 rodzina zobowiązuje - ale zrobię co się da zamykaj kramik - spzredaż i tak Ci sie nie zawali - przyjade po Ciebie po 18:00 No Way...wodzu Śmigaj śmiało ..ja sobie jakoś poradze
poziek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Toż to trzeba urozmaicać zgadza się, czasami trzeba zjeść pizzę, żeby docenić smak kebaba :kox: :tongue4: :tongue4: Wiciu a tutaj tak dla ciebie specjalnie: rozmawia dwóch kumpli : - co byś wolał miec żone brzydką i paskudną ale za to wierną i kochającą? - czy zajebistą dupe za która by sie wszyscy oglądali z tym ze pierdzielila by sie ze wszystkim Twoimi kolegami - gośc myśli i myśli i odpowiada : a Ty co byś wolał siedziec w domu i wpierdzielać samemu gówno czy jeść Tort z kolegami??
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Toż to trzeba urozmaicać - na samym kebabie to byście długo nie pociągnęli Racja Tylko ja mam tak ..że jak mam blondynkę..to mnie do brunety z pięknym długim kucykiem ciągnie ...a jak mam juz wyśnioną brunetkę to cały czas prześladują mnie mysli o pięknej blondynce której końcówki włosów smagają delikatnie plecy :drool: :decayed: Ragga, ja ok 20 będę leciał z Bródna także jakby co mogę Cię zgarnąć, ew. poczekać... Stary ...jak Ci sie chce ..to zaparkuj auto na Targówku pod MC donald i wbijaj do mnie na stanowisko UPC ..
poziek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Tylko ja mam tak ..że jak mam blondynkę..to mnie do brunety z pięknym długim kucykiem ciągnie ...a jak mam juz wyśnioną brunetkę to cały czas prześladują mnie mysli o pięknej blondynce której końcówki włosów smagają delikatnie plecy :drool jesteś całkowicie zdrowy i normalny
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 jesteś całkowicie zdrowy i normalny To to akurat wiem ... Tylko to rzutuje na pewne ..kwestie życiowe..ect. :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Opublikowano 18 Listopada 2008 Stary ...jak Ci sie chce ..to zaparkuj auto na Targówku pod MC donald i wbijaj do mnie na stanowisko UPC .. Spoko http://uk.youtube.com/watch?v=15S0g8pG6HU&feature=related padłem
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Spoko Pewnie zajedziemy i juz połowy nie bedzie... [br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 03:51:30 _________________________________________________Adrian ...Czyta Ciekawe jak zareaguje na tą ilośc stron ..Tomasz . SZ .
Rekomendowane odpowiedzi