Reggi Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Praktyka musi być udokumentowana w postaci zdjęć..filmów..albo przynajmniej jednych majteczek zwiniętych z pola bitwy ..żony sie nie liczą.. ..kochanki tez Nie cwaniakuj - udokumentowałeś Terenię ??? Ja Teresy nie tykam ...żadne wyzwanie Opatrzyła sie .. Ja juz mam obiekt... M . To jest dopiero wyzwanie
lukaszr Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Ja juz mam obiekt... M . To jest dopiero wyzwanie Już Tobie to tłumaczyłem - to żadne wyzwanie w tym momencie - poziek i jak zrobiliśmy odpowiedni PiaR i teraz to już pikuś. Poza tym nie należy M. traktować jako obiektu do zdobycia ... kultury trochę i szacunku dla przyszłej kobiety Twojego życia oraz siostry przyszłego szwagra
Reggi Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Ja juz mam obiekt... M . To jest dopiero wyzwanie Już Tobie to tłumaczyłem - to żadne wyzwanie w tym momencie - poziek i jak zrobiliśmy odpowiedni PiaR i teraz to już pikuś. Poza tym nie należy M. traktować jako obiektu do zdobycia ... kultury trochę i szacunku dla przyszłej kobiety Twojego życia oraz siostry przyszłego szwagra No to jaka to radocha ze zdobywania ..jak juz zrobiliśta pół roboty M. nie jest tylko obiektem do zdobycia ... myśle , że bedzie długoterminową inwestycją emocjonalną Przyszły Szwagier to niech AGD wymieni ... pralka ma być w trybie auto z dobrym trybem wirowania ...bez zbędnych gadżetów ..ładowana od boku ..( w tych ładowaych od góry ..uchwyt sie może wbijać ) Boberek polecał BEKO
franio Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 http://daria24.wrzuta.pl/film/eUI338Vl6f/zamkniete_drzwi_takiego_kretyna_zadna_przeszkoda który to był?
lukaszr Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 My zrobiliśmy tylko porządną podstawę do Twoich przyszłych poczynań - teraz Ty musisz pokazać swój urok osobisty Ragga, wszystko będzie na pewno na miejscu - pralka też
Reggi Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 teraz Ty musisz pokazać swój urok osobisty Najpierw trzeba go odkryć My zrobiliśmy tylko porządną podstawę do Twoich przyszłych poczynań - Spoko 25 cm w zwisie ...tylko to karwa nawet Napoleon nie miał ...nawet King Konkg i Chuck Norris i Denis Rodman razem wzięci :polew: :polew:
krzyniek Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Praktyka musi być udokumentowana w postaci zdjęć..filmów..albo przynajmniej jednych majteczek zwiniętych z pola bitwy z tego co widziałem to on już ją prawie po uszku [br]Dopisany: 24 Listopad 2008, 19:17_________________________________________________ Spoko 25 cm w zwisie ... a to nie ty krzyczałeś że właśnie tak masz :gwizdanie: no chyba że byłeś pijany itd...
Reggi Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 a to nie ty krzyczałeś że właśnie tak masz :gwizdanie: no chyba że byłeś pijany itd... To chyba kolega siedzący obok tak Ci szeptał do ucha ..albo coś dolali Ci do Red Bulla
krzyniek Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 my (boberek, adrian i ja ) gramy w wolf ET tyle że mnie znów wyrzuciło ale dziś już trochę postrzelałem
Aydaho Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 my (boberek, adrian i ja ) gramy w wolf ET tyle że mnie znów wyrzuciło ale dziś już trochę postrzelałem no to włazcie dla urozmaicenia na COD4 - czekam na Was 'panienki'
boberek Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 no ja gram w wolfa nie mam COD4 a moze ktos ma FEARa bo mom to zainstalowane
boberek Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 no to w FEARa mozemy pograc duzo lepsza COD se jutro KUPIE
Aydaho Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 kupuj - będzie manto to wystawiaj serwer i daj znać a ja ściągam Wolfa cały czas
boberek Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 nie wiem mniejsza o to wracamy do wolfa
Italiano Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Wolf is good [br]Dopisany: 24 Listopad 2008, 21:11_________________________________________________Padła bateria, pisz na gg
Rekomendowane odpowiedzi