Pietro3 Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Dobra chce ktoś jeszcze wino kupić?? Nosfer 2but.
Reggi Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Dobra chce ktoś jeszcze wino kupić?? Nosfer 2but. Nosfer wybrał juz "soka" dla siebie ? lansowanie jest w piątek jak wychodzimy na browar...zapraszam...przypomnisz sobie jak to jest w tym okresie życia co to go niby nie mam prawa opisywać :tongue4: :tongue4: Tak ?
krzyniek Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 no czytałem, ale w B5 to jakoś sumuję się chyba te wartości wyposażenia i dopiero wkleja kod. Chociaż mogę się mylić. adrian tego nie mam pojęcia poczytaj na wiki ross tech moze tak cos w prodedurach jest napisane napiszcie co chcecie zakodować co? [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 16:20_________________________________________________ lansowanie jest w piątek jak wychodzimy na browar...zapraszam...przypomnisz sobie jak to jest w tym okresie życia co to go niby nie mam prawa opisywać :tongue4: :tongue4: Tak ? a to dobre jest mimo iż nie mogłem pić
Reggi Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 NEWS Teresy kolezanka dobrze zna Maję z Bierhalle ...Maja pracowała wcześniej w Fitnes Clubie gdzieś tam w M1 Wydało sie skąd to ciało :kox: :kox:
wit.s Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 To się fachowo nazywa lansowanie się cudzym kosztem nie to się nazywa wieczna szydera z twojego wkurwa lansowanie jest w piątek jak wychodzimy na browar...zapraszam...przypomnisz sobie jak to jest w tym okresie życia co to go niby nie mam prawa opisywać :tongue4: :tongue4: Mam Cię! Napisałem "nie powinieneś", a nie, że "nie masz prawa" - to ogromna różnica, równiez w znaczeniu Kombinatorze. Co do wkurwa, to chyba od jakiegoś czasu nie do końca moasz z czego szyderzyć - powinieneś to załapać, nie tylko po naszej wymianie PW, ale przede wszystkim co później napisałem in public . Ale chyba odnośnie tych zmian związanych z wiekiem to przyganiał kocioł garnkowi A co do zaproszenia na piwo, to oczywiście przyjmuję - zobaczysz na co masz szansę wyrosnąć - trzeba mocno popracować, ale jakaś szansa jest
poziek Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 lansowanie jest w piątek jak wychodzimy na browar...zapraszam...przypomnisz sobie jak to jest w tym okresie życia co to go niby nie mam prawa opisywać :tongue4: :tongue4: Tak ? Cicho załatwiam ci wyjście na randkę z Wicia córką [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 16:26_________________________________________________ A co do zaproszenia na piwo, to oczywiście przyjmuję - zobaczysz na co masz szansę wyrosnąć - trzeba mocno popracować, ale jakaś szansa jest RAGGUŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stawiasz kubeł kurczaka w KFC :naughty: :naughty: :naughty:
krzyniek Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 NEWS Teresy kolezanka dobrze zna Maję z Bierhalle no to teraz Teresa się będzie z Ciebie :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Cicho załatwiam ci wyjście na randkę z Wicia córką Rozumiem ...wy pójdziecie na piwo ..a ja zrobie z Witsona córeczką ..przegląd jego AGD :kox: Może pokaże mi kolekcję znaczków :kox: RAGGUŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stawiasz kubeł kurczaka w KFC :naughty: :naughty: :naughty: Najpierw zbadam teren... później będe Cie kubłem kurczaków przerzucał :polew:
Aydaho Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Poziek .... Wiciu ................. Sabo ........ nie idzcie tą DROGĄ !!!! czyli uspokójcie się wkońcu - dajcie spobie po ryju, do ryja albo jak tam lubicie. Szkoda czasu na te przepychanki tuningowane wyszukaną okrasą terminologii słownika polskiego, które defacto i tak specjalnie nie koloryzuje Waszego nastawienia wobec przedmiotu sporu ostatnich 500 stron amen i spokój mi tu
bigos_s Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 oooo to ja może zapodam jakiegoś OT korzystając z okazji którą zafundował adaho :gwizdanie: może ktoś mnie poratować nr. kilku części? bo ciągnie mi się eTkA ale jakoś strasznie wolno
poziek Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Poziek .... Wiciu ................. Sabo ........ nie idzcie tą DROGĄ !!!! czyli uspokójcie się wkońcu - dajcie spobie po ryju, do ryja albo jak tam lubicie. Szkoda czasu na te przepychanki tuningowane wyszukaną okrasą terminologii słownika polskiego, które defacto i tak specjalnie nie koloryzuje Waszego nastawienia wobec przedmiotu sporu ostatnich 500 stron amen i spokój mi tu :polew: Nie rozumiem, w naszych słowach aż kipi od miłości :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 oooo to ja może zapodam jakiegoś OT korzystając z okazji którą zafundował adaho :gwizdanie: może ktoś mnie poratować nr. kilku części? bo ciągnie mi się eTkA ale jakoś strasznie wolno http://www.vagcat.com/
bigos_s Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 oooo to ja może zapodam jakiegoś OT korzystając z okazji którą zafundował adaho :gwizdanie: może ktoś mnie poratować nr. kilku części? bo ciągnie mi się eTkA ale jakoś strasznie wolno http://www.vagcat.com/ Tego się obawiałem jakoś mi nie idzie na tej stronce ale jeszcze z nią powalczę
Al_Capone Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Sorry za OT Dzis zjezdzajac z kraweznika przepoterznie zakurwilem czyms co jest jakies 30cm za kolem. Co to bylo? i czy bedzei zyl?
krzyniek Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 zależy za którym kołem powinien żyć
Al_Capone Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 centralnie Kraweznik ucierpial
krzyniek Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 centralnie Kraweznik ucierpial e to nic mu nie jest zrobiłeś tak jak kolega Korzen u mnie w garażu
Pietro3 Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 jeju ile razy ja zawadziłem I jakoś autko jeździ
Rekomendowane odpowiedzi