Reggi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 foty foty! Kurna ..nie da rady ustrzelić bo musiał bym w ciągu sekundy , sięgnąć po telefon, uruchomić aparat ..zrobić zdjęcie i jeszcze zapisać ..a oni az tak długo nie latają :kox: ..niestety Dziś nawet baba wózkiem przetaranowała
Korzeń Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Mam pomysł. Chcesz kamerkę internetową?
Reggi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Mam pomysł. Chcesz kamerkę internetową? Cycu ...gdzie ja se je podłącze ..jak ja nawet nie moge sobie " plug-in'ów" zainstalować ..a z tym Blueconnectem ...to lipa straszna [br]Dopisany: Grudzień 01, 2008, 07:03:22 _________________________________________________ Wiadomości: 2469 Dobre liczby sie mnie trzymają
Korzeń Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Mam pomysł. Chcesz kamerkę internetową? Cycu ...gdzie ja se je podłącze ..jak ja nawet nie moge sobie " plug-in'ów" zainstalować ..a z tym Blueconnectem ...to lipa straszna [br]Dopisany: Grudzień 01, 2008, 07:03:22 _________________________________________________ Wiadomości: 2469 Dobre liczby sie mnie trzymają W Totka graj!
Reggi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 W Totka graj! ..ano Ci powiem , że raz na jakiś czas kreśle kupona .. ..ale tylko raz 3- jke trafiłem .. moja U. grała z 5 razy w życiu ..i 2 trójki zaliczyła .. Co za dżuma dziś
krzyniek Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 W Totka graj! ostatnio grał i wygrał całe 8zł
Korzeń Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 W Totka graj! moja U. grała z 5 razy w życiu ..i 2 trójki zaliczyła ... U. czy M. ? Ja zagrałem i trafilem trojke. Niestety zgubilem kupon
Reggi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 ostatnio grał i wygrał całe 8zł Ja wygrałem 16 zł U. czy M. ? U M. Gdzieś tam po świecie sie kręci ..ale Poziek obiecał to czekam
krzyniek Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 ostatnio grał i wygrał całe 8zł Ja wygrałem 16 zł a to nie było po połowie, zaje... wziąłeś całość
lukaszr Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 M. Gdzieś tam po świecie sie kręci ..ale Poziek obiecał to czekam Ładnie to tak przypisywać zasługi dla tej sprawy tylko szwagrowi ?
Reggi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 ostatnio grał i wygrał całe 8zł Ja wygrałem 16 zł a to nie było po połowie, zaje... wziąłeś całość Cycu ..całość to było 32 zł Uczicwy podział był ... M. Gdzieś tam po świecie sie kręci ..ale Poziek obiecał to czekam Ładnie to tak przypisywać zasługi dla tej sprawy tylko szwagrowi ? DOBRA ! Ty też tam dorzuciłeś swoje "25 cm w zwisie " :polew:
lukaszr Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ty też tam dorzuciłeś swoje "25 cm w zwisie " :polew: Tak to właśnie jest, człowiek pomaga, stara się, a tu z niego szydzą - trzeba będzie to skrócę :polew:
Reggi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 ragga jedziesz jutro na spota? Przydało by sie Jak Ci sie nudzi to możesz zalecieć po mnie
malik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Nooooo.... żuczki! 15 stron i plan wykonany :>
Hugo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Nooooo.... żuczki! 15 stron i plan wykonany :> No i gites.To jeszcze 15 stron i temat zamykamy do końca roku , a fakturę za zużyty transfer wysyłam do Ciebie jako głównego "podjudzacza"
malik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 No i gites.To jeszcze 15 stron i temat zamykamy do końca roku , a fakturę za zużyty transfer wysyłam do Ciebie jako głównego "podjudzacza" Eeeee.. no chyba nie zrobisz nam tego. Zostawisz na lodzie całą rzesze uzależnionych od forum spamerów. Pojawi się syndrom odstawienia. Myśli samobójcze. Poza tym musimy zacząć pracować nad nowym planem. 4000 stron na rok 2010 !!!
Rekomendowane odpowiedzi