poziek Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Warszawiak, Ślązak i Kaszub na wakacjach w Egipcie płynąc łódką wyłowili z wody gliniany dzban z dziwną pieczęcią. Złamali pieczęć, no i oczywiście z dzbana wyleciał dżinn. - Dobra, uwolniliście mnie, to macie wasze trzy życzenia. Po jednym na każdego starczy. Kaszub: - Ja tak kocham Kaszuby... niech zawsze woda w jeziorach będzie czysta, ryb pod dostatkiem, a turyści porządni i bogaci. Dżinn: - Nudnawe życzenie, ale jak chcesz. Zrobione. Warszawiak: - Wybuduj dookoła Warszawy ogromny mur, żeby odgrodzić moje miasto od reszty tego zacofanego kraju i żeby żadni wsiowi mi tu nie przyjeżdżali. Dżinn: - OK. Zrobione. Ślązak: - Powiedz mi coś więcej o tym murze. Dżinn: - No, otacza całe miasto, jest betonowy, wysoki na kilometr i szeroki na trzy kilometry u podstawy. Mysz się nie prześliźnie. Ślązak: - To nalej wody do pełna... To dla was przyjezdni :kox:
Korzeń Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 To dla was przyjezdni :kox: Warszafiak sie znalazł
poziek Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 To dla was przyjezdni :kox: Warszafiak sie znalazł z dziada, pradziada
boberek Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 To dla was przyjezdni :kox: Warszafiak sie znalazł przez te Warszawiaki to ja w swojej wsi w sobote mam korki i nad rzeka nie moge sie zatrzymać bo tyle ich jest ;P
malik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 To jeszcze 15 stron i temat zamykamy do końca roku Ja bym sie pokusił o 2222 Dobry plan Pomożecie?
Reggi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ooooo...chyba nowa hostesssa Blondyneczka ..ciemne szaty ..bordo szalik ..fajny uśmiech ..długie włosy mmm
krzyniek Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 i kołbiel stoi w niedzielę bo wracają do warszawy :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2008, 12:35_________________________________________________ Ooooo...chyba nowa hostesssa Blondyneczka ..ciemne szaty ..bordo szalik ..fajny uśmiech ..długie włosy mmm nie pitol tylko fote ładuj :kox:
Reggi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Dobry plan Pomożecie? Na dzień dzisiejszy to juz jest wyzwanie ..bo 2000 to zaraz pęknie :naughty:
lukaszr Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ooooo...chyba nowa hostesssa Blondyneczka ..ciemne szaty ..bordo szalik ..fajny uśmiech ..długie włosy mmm Chyba dzisiaj tam do Ciebie zawitam
lukaszr Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Łukasz - weź dzisiaj ..wiesz co Dobra
poziek Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Łukasz - weź dzisiaj ..wiesz co prostownik do druta ? :naughty:
boberek Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Łukasz - weź dzisiaj ..wiesz co no co no co no weź powiedz no co !!!!!!!!! tez chcemy wiedziec no weź powiedz
lukaszr Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 prostownik do druta ? :naughty: Nie licz na to, że teraz Ty pożyczysz :kox:
poziek Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Kazik od zawsze robił to co lubił : całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok. - "Co ty do k....y nędzy robisz w moim łóżku?...I kim do cholery jesteś?" zapytał facet. - "To nie jest twoja sypialnia. - Jestem Św. Piotr i jesteś w niebie" dodał. - "Że co ??!! Twierdzisz, że jestem martwy?? Nie chcę umierać, jestem na to jeszcze za młody! - Chcę natychmiast wrócić na Ziemię!" - "To nie takie proste" odpowiedział święty. "Możesz wrócić jako kura albo jako pies. Wybór należy do ciebie" Kazio pomyślał przez chwile i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie może być złe. - "Chcę powrócić jako kura" odpowiedział. W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje. Wtedy podszedł do niego kogut. - "Hey! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi Św. Piotr" powiedział kogut - "Jak ci się podoba bycie kurą?" - "No jest ok ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje" - "Ooo, no tak. To znaczy,że musisz znieść jajko" powiedział kogut - "Jak mam to zrobić?" "Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz" Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle "chluś" i jajko było już na ziemi. - "Łoł to było za***iste" powiedział Kazik. Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony : - "Kazik co ty robisz?! Obudź się! Zasrałeś całe łóżko!!!!" :blink:
boberek Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 http://www.tvn24.pl/0,1575599,0,1,wypier8230-stad--bo-ci-zeby-wybije,wiadomosc.html moze ktos z was chce citroena
Rekomendowane odpowiedzi