Pietro3 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 niee... Wino mamy z własnego importu więc są unikalne na Polskim rynku Nosfer ost. u mnie kupił 4but. wina i jeszcze nic nie słyszałem by mu nie smakowało
Italiano Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 No i zrobiliśta to bez zemnie. Ale gratulacje spamerzy, Korzen stawia piwo, Ragga wystawia fakturę, a Malik płaci
krzyniek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 :> http://www.youtube.com/watch?v=L4b6gc5xBDc
poziek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Dresiarz looknijcie na język dresiarza
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Panowie cycuszkowie ..ma ktoś jakiegoś starego Corela ? Potrzebuje pilnie .. albo jakieś info skąd można zaciągnąć ten shit
poziek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 dobrze, że jest po 23 mam kawał: Babka łapie autostop. Zatrzymuje się facet/ziomal i zabiera panienkę. Po chwili pyta: - Czy nie boi się Pani tak po nocy jeździć stopem z obcymi facetami ?? na co babeczka: -wie Pan, wolę mieć 15cm w d*pie niż 30km w nogach... :kox: :kox: :kox:
Korzeń Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Dresiarz looknijcie na język dresiarza przeczytalem wszystko. Poziek dwukropek Od tej pory masz zakaz używania znaków interpunkcyjnych mogących jednoznacznie świadczyć o Twoim braku poszanowania dla języka polskiego i osób czytających to forum kropka wykrzyknik
Nosfer Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 niee... Wino mamy z własnego importu więc są unikalne na Polskim rynku Nosfer ost. u mnie kupił 4but. wina i jeszcze nic nie słyszałem by mu nie smakowało To prawda.. Pietro wpominasz o tym któryś raz, zły mam humor, bo moja żona śpi po pracy jak zabita, Ja zamiast Ją budzić to siedzę na forum, przespałem wydarzenie na spocikach, to Ci powiem.. że nie słuchasz klienta.. 1) Chciałem 2 but. za 100zł / dostałem 4 po 25 2) Prosiłem o półsłodkie - dostałem 1 półsłodkie i 3 wytrawne Półsłodkie bardzo dobre.. Wytrawnego nie lubię, moja K. też nie.. Teściowa dostała prezent Wiem, że mi mówiłeś na spocie co mi dajesz, ale Ja byłem po 11 godzinach przeglądania źle wystawionych tytułów egzekucyjnych, więc słobo do mnie docierało to co mówiłeś.. _________________________________________________ Idę spać.. dobranoc
Aydaho Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 nie ma to jak customer experience BTW - Witam z samego rana ... SPIOCHY !!!!!!
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 BTW - Witam z samego rana ... SPIOCHY !!!!!! Prymas...nie dasz kurna pospać
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 BTW - Witam z samego rana ... SPIOCHY !!!!!! Prymas...nie dasz kurna pospać ładnie zaszaleliście
malik Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Panowie cycuszkowie ..ma ktoś jakiegoś starego Corela ? Potrzebuje pilnie .. albo jakieś info skąd można zaciągnąć ten shit Ragga: sciagnij sobie jakis programik do torrentow np:utorent i znajdziesz corela w moment.
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 nie tylko ty jestem głęboko rozczarowany rozgoryczony i jest mi z tym źle NIECH KTOS MNIE PRZYTULI :polew:
krzyniek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 chyba trzeba pomyśleć nad zmianą audi na takie z dobrym wyposażeniem http://www.youtube.com/watch?v=KF4maVzPMYg&feature=related
Al_Capone Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 eeee jan naswinily w srodku, widziales dywanik!! :polew: :polew:
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 no ale mojego tez mogły by tak wykopać chetnie bym popatrzył :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi