tomaszu Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Noo, gratuluję. Jeszcze nie ma Wigilii, a tu już 2011 strona. :oklaski: Powiedzcie mi czy warto to wszystko czytać? Rzućcie jakieś ostatnie ciekawostki.. Poziek, a może chcesz ADRa na gaz? Zapewniam, że niespodzianek nie będzie i wyjdzie ekonomicznie...
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Powiedzcie mi czy warto to wszystko czytać? Rzućcie jakieś ostatnie ciekawostki.. d*py ..d*py...i raz jeszcze d*py..możesz śmiało zagłębić sie w temat.. Tylko dorbre piwo se weź
tomaszu Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Tylko dorbre piwo se weź Nie piję do odwołania.. Jadę na basen. Później może przekartkuję te wasze wyMIociny...
tomaszu Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Tomek skąd masz foty ????? :kox: :gwizdanie: Zapomniałem umieścić info, że wczoraj dostałem kopertę z płytą... Przywieze na spota.
Pietro3 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Poziek a poco Tobie dizel??[br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 18:04_________________________________________________dobra juz wiem...[br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 18:12_________________________________________________zyje tu ktos??
poziek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Ragga ja biorę te gumy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Ragga ja biorę te gumy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Luz bracie mojej przyszłej kobiety którą będe całował , tulił i pieścił :polew: Nastaw sie na dzban w Bierhalle duuuży dzban
lukaszr Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 ŁukaszRy ma doświadczenia niech się podzieli Tak, a skąd Ty wiesz takie rzeczy ?
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 ŁukaszRy ma doświadczenia niech się podzieli Tak, a skąd Ty wiesz takie rzeczy ? Z internetu tyle co podsłuchał
krzyniek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 pany jak ktoś ma tv pod ręką to polecam TVP3warszawa jest fajny program. dla zachęty dodam że pani co dmucha we flet ma duże/fajne płuca [br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 19:15_________________________________________________Poziek możemy się wymienić ten niebieszczak Ci się wysypie po drodze
lukaszr Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Z internetu tyle co podsłuchał Coś ma kiepski słuch w takim razie, co mi się średnio podoba.
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 dla zachęty dodam że pani co dmucha we flet ma duże/fajne płuca :naughty: Kurna ..ja to ostatnio oglądam średnio TV ok 30 minut dziennie... i to tak po 23 :00 :doh1:
letallec Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Poziu Moj stoi na parkingu, wiec jak chcesz to bierz 800 km zrobi z palcem w doopie.
Italiano Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 A ty tylko o jednym nawet w Pani która gra na flecie widzisz erotyczny sentyment Czyż byś jakiś niewyżyty był
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 ten niebieszczak Ci się wysypie po drodze ..ale Szwagier nie bierze mojej Viagry Z internetu tyle co podsłuchał Coś ma kiepski słuch w takim razie, co mi się średnio podoba. Chj ze słuchem...jego trzeba grupowo z Piedro zapisać na kurs czytania ze zrozumieniem
Italiano Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 A ty tylko o jednym nawet w Pani która gra na flecie widzisz erotyczny sentyment Czyż byś jakiś niewyżyty był
krzyniek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 A ty tylko o jednym nawet w Pani która gra na flecie widzisz erotyczny sentyment Czyż byś jakiś niewyżyty był oj czepiasz się.... ma ładny ....dekolt i..... niewyżyty po ostatnim to nie prędko teraz będzie bo przesadziliśmy
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 po ostatnim to nie prędko teraz będzie bo przesadziliśmy Przepołowiłeś kobietę ? Czy będziemy wujkami ? :kox:
Rekomendowane odpowiedzi