poziek Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 adamooo, hehe jakbyś zostałe jeszcze dłużej to zobaczyłbyś rytualne palenie gumy w Cali
ono Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 poziek program spoko bedzie za troche,najpierw trzeba start potrenować bo potem było równo
bartte Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 No mi za Fidanze 700zł wyszło ale to tak mocno po znajmosci, poprostu jak w kazdej pracy i ta ma swoje profity
poziek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 a ty jesteś pewien, że to fidanza a nie np. fidanzee ???
Lukas Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 A to Poziek na ile jedziesz bo na AKP jakis gosciu zostawia auto chyba na 1,5 roku i jest tam kilka rad ale i tak suma sumaru wyszlo ze lepiej zeby ktos go odpalil raz na miesiac i sie przejechal
bartte Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Na stadionie mówili, że to to samo , jestem pewien
poziek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 jade od maja do wrzesnia a na stadionie jest tez caly silnik slyszalem V6 biturbo po 2 tysiaki chodzi plus 4 mapy
Lukas Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 jade od maja do wrzesnia prawie pol roku ostatecznie moglbys schowac dowod to szwagier by daleko nie zajechal (może) a by przepalil
Gość Tomboy Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Eh .... tez wyjezdzam teraz - do hiszpani na 2,3 miesiące....a potem wracam i jak wszystko dobrze pojdzie to szybka zmiana auta:)
Wihajster Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 hej.Jak to??dopiero co kupiles??jeszcze miesiac nie minał
Lukas Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 jakbys byl na spocie u nas to bys wiedzial dalczego jedna rada nie siadac do innych fur niz swoja :mrgreen:
Gość Tomboy Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 dokładnie...masz lukas23 racje.....az nie moge o niczym innym myślec...a wszystko przez Pozka!!!!!!!
Lukas Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 spokojnie tomboy musisz sie z tym przespac kilka nocy i bedzie dobrze wiem to po sobie :mrgreen: a co do twojej fury to tez ma niemaly silnik
adamooo Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Chłopaki poradźcie.. BYłem wczoraj u wulkanizatora zeby zmienił mi fele i w 2 zeby wymienił opony bo w zeszłym sezonie troche się spaliły.. -podjechałem powiedzieli ze nie mają maszyny z dociskiem wiec zebym zostawił wymienią wieczorem w innym warsztacie gdzie mogą to wymienić..powiedziałem zeby uważali na ranty..powiedzieli ze spoko dadzą rade.. -dzisiaj rano podjechałem na założenie felg..i nie dość ze porysowane ranty na tych dwóch felgach to i zapodziali gdzieś pierścien centrującą.. - czekałem z 1,5 godziny (dzownili po ludziach, szukali w samochodzie- pierścienie się nie odnalazły) - musiałem już jechać bo do roboty na 11.. - jutro mam podjechać około 13 i teraz nie wiem czy w ogóle płacić czy reklamować niech naprawiają uszkodzone ranty..czy zapłacić normalnie Doradźcie prosżę
Lukas Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 no pewnie ze nie plac normalnie co oni se w trabe leca jak nie potrafia felgami sie bawic to niech placa wlasnie z takich powodow ja bywam przy jakichkolwiek zabiegach przy aucie zeby pozniej nie bylo niespodzianek
Gość Tomboy Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 no człowieku....to masz zagwozdke....ja bym ich pociagnal do odpowiedzialnosci - niech ci to jakos rekompensuja:)
poziek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 przykra sprawa z tymi felami, no ale o swoje trzeba walczyć a tak dla ONO mam ciekawy wykres:) http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=31437&postdays=0&postorder=asc&start=0 myśle stary, że nie masz się co dłużej zastanawiać :twisted:
T-żółw Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 adamooo ja na Twoim miejscu bym nie zapłacił i na pewno żądał rekompensaty :!: moze napisz jeszcze gdzie taki "zdolny" wulkanizator", no wiesz w ramach ostrzeżenia fakt...też nie zostawiam fury pierwszemu lepszemu "fachowcow" :twisted:
Lukas Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 adamooo a moze musimy sie zebrac i podjechac do tego wulkanizatora :twisted: zrobimy spota w wulkanizacji
adamooo Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Przemyśle przez noc co z nimi zrobić.. Wulkanizator na Ul.Conrada 7 ==>NIE POLECAM !!! No Ono zarzucisz program i wciagasz wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi