Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

adamooo,

hehe jakbyś zostałe jeszcze dłużej to zobaczyłbyś rytualne palenie gumy w Cali :D

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

poziek program spoko bedzie za troche,najpierw trzeba start potrenować bo potem było równo :)

Opublikowano

a ty jesteś pewien, że to fidanza a nie np. fidanzee ??? :lol::lol:

Opublikowano

A to Poziek na ile jedziesz bo na AKP jakis gosciu zostawia auto chyba na 1,5 roku i jest tam kilka rad ale i tak suma sumaru wyszlo ze lepiej zeby ktos go odpalil raz na miesiac i sie przejechal

Opublikowano

jade od maja do wrzesnia

a na stadionie jest tez caly silnik slyszalem V6 biturbo po 2 tysiaki chodzi plus 4 mapy :D

Opublikowano
jade od maja do wrzesnia

prawie pol roku ostatecznie moglbys schowac dowod to szwagier by daleko nie zajechal (może) a by przepalil

Opublikowano

Eh .... tez wyjezdzam teraz - do hiszpani na 2,3 miesiące....a potem wracam i jak wszystko dobrze pojdzie to szybka zmiana auta:)

Opublikowano

hej.Jak to??dopiero co kupiles??jeszcze miesiac nie minał :grin:

Opublikowano

jakbys byl na spocie u nas to bys wiedzial dalczego jedna rada nie siadac do innych fur niz swoja :mrgreen:

Opublikowano

dokładnie...masz lukas23 racje.....az nie moge o niczym innym myślec...a wszystko przez Pozka!!!!!!!:)

Opublikowano

spokojnie tomboy musisz sie z tym przespac kilka nocy i bedzie dobrze wiem to po sobie :mrgreen: a co do twojej fury to tez ma niemaly silnik

Opublikowano

Chłopaki poradźcie..

BYłem wczoraj u wulkanizatora zeby zmienił mi fele i w 2 zeby wymienił opony bo w zeszłym sezonie troche się spaliły..

-podjechałem powiedzieli ze nie mają maszyny z dociskiem wiec zebym zostawił wymienią wieczorem w innym warsztacie gdzie mogą to wymienić..powiedziałem zeby uważali na ranty..powiedzieli ze spoko dadzą rade..

-dzisiaj rano podjechałem na założenie felg..i nie dość ze porysowane ranty na tych dwóch felgach to i zapodziali gdzieś pierścien centrującą..

- czekałem z 1,5 godziny (dzownili po ludziach, szukali w samochodzie- pierścienie się nie odnalazły)

- musiałem już jechać bo do roboty na 11..

- jutro mam podjechać około 13 i teraz nie wiem czy w ogóle płacić czy reklamować niech naprawiają uszkodzone ranty..czy zapłacić normalnie

Doradźcie prosżę :grin:

Opublikowano

no pewnie ze nie plac normalnie co oni se w trabe leca jak nie potrafia felgami sie bawic to niech placa

wlasnie z takich powodow ja bywam przy jakichkolwiek zabiegach przy aucie zeby pozniej nie bylo niespodzianek :evil:

Opublikowano

no człowieku....to masz zagwozdke....ja bym ich pociagnal do odpowiedzialnosci - niech ci to jakos rekompensuja:)

Opublikowano

przykra sprawa z tymi felami, no ale o swoje trzeba walczyć

a tak dla ONO mam ciekawy wykres:)

http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=31437&postdays=0&postorder=asc&start=0

myśle stary, że nie masz się co dłużej zastanawiać :twisted:

Opublikowano

adamooo ja na Twoim miejscu bym nie zapłacił i na pewno żądał rekompensaty :!:

moze napisz jeszcze gdzie taki "zdolny" :evil: wulkanizator", no wiesz w ramach ostrzeżenia

fakt...też nie zostawiam fury pierwszemu lepszemu "fachowcow" :twisted:

Opublikowano

adamooo a moze musimy sie zebrac i podjechac do tego wulkanizatora :twisted: zrobimy spota w wulkanizacji

Opublikowano

Przemyśle przez noc co z nimi zrobić..

Wulkanizator na Ul.Conrada 7 ==>NIE POLECAM !!!

No Ono zarzucisz program i wciagasz wszystkich :cool: