Gość Tomboy Opublikowano 3 Grudnia 2006 Opublikowano 3 Grudnia 2006 dzisiaj Wy - jutro ja zemsta bedzie słodka.........
Lukas Opublikowano 3 Grudnia 2006 Opublikowano 3 Grudnia 2006 spoko Tomboy zblokuje twoj numerek ale to co Andrzejku od nowego roku zabierasz sie za to auto wkoncu bo bedzie trzeba zebrac tajna narade i wykluczyc cie z klubu bo springery nie wchodza w gre :mrgreen: takze pomysl :mrgreen:
T-żółw Opublikowano 3 Grudnia 2006 Opublikowano 3 Grudnia 2006 W Słomczynie bylismy dzisiaj po garący towar tam to można jechać ale w ...3 karty zagrać :mrgreen: albo na rallycross widzę, że po nowym roku masowa zmiana fur sie szykuje :razz: dla mnie Springer jest OK może podjeżdzać na spota
Gość Tomboy Opublikowano 3 Grudnia 2006 Opublikowano 3 Grudnia 2006 ale to co Andrzejku od nowego roku zabierasz sie za to auto wkoncu ja w sumie jakbym teraz cos wyczaił to bym teraz kupił ale poźniej bede myślał może nad leasingiem
Lukas Opublikowano 3 Grudnia 2006 Opublikowano 3 Grudnia 2006 o leasing cos nowego tomboy zawsze to jakis postep w pracach
poziek Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Tomboy a jeszcze miesiąc temu mówiłes, że nie wyrobisz kolejnego tygodnia bez auta:P a to może już się tak przyzwyczaiłeś :mrgreen: Słomczyn porażka:) Ale śmiesznie było:) ja miałem dobry humor:)
Lukas Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 o Poziek jednak zyjesz bo Kichol to juz list gonczy wyslal za toba :mrgreen:
KICHOL Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Słyszałem w telewizji że nad Magdalenką i Nadarzynem widziano jakieś obiekty latające i nie były to ptaki ni samoloty, więc pomyślałem że Poźka porwali i przeprowadzają na nim doświadczenia...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hugo Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Tomboy a jeszcze miesiąc temu mówiłes, że nie wyrobisz kolejnego tygodnia bez auta:P Tomboy jest jak Chuck Norris.Kopnął chęć posiadania auta z półobrotu i śmiga na kucyku po Wawie
Lukas Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 kucyku po Wawie własnie to sobie wyobrazilem to cos podobnego jak Tomboy w A8 :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Hugo napisał/a: kucyku po Wawie własnie to sobie wyobrazilem to cos podobnego jak Tomboy w A8 :mrgreen: biedny tombuj :/ a co to tak trudno w wawce ladna A4 znalesc?? swoja moge Ci sprzedac
Lukas Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Murzynek nie znasz Tomboya :?: Jak czlowiek marudny to nigdy nie kupi :mrgreen: a ty jak sprzedasz to czym bedziesz jezdzil :?:
Gość Murzyn Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Jak czlowiek marudny to nigdy nie kupi :mrgreen: ja tez swojej szukalem pol roku no i sie udalo kupic ladna, teraz...B6 1.9 Q avant/sedan kolejne pol szukam ...i lipa, wiec postawilem sobie bardziej ambitny cel
Gość Tomboy Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 wiec postawilem sobie bardziej ambitny cel eh coś nas łączy......
Lukas Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Murzyn jak szukasz 1,9 quattro B6 to szukaj 2 sztuki ja tez biore no ale jak tak patrze na to twoje cabrio to :roll:
Gość Murzyn Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Murzyn napisał/a: wiec postawilem sobie bardziej ambitny cel eh coś nas łączy...... to jaki jest plan?? Murzyn jak szukasz 1,9 quattro B6 to szukaj 2 sztuki ja tez biore heh...1/1000 000 szansy na znalezienie ladnej, bezwypadkowej z sensownym przebiegiem ale...moze gdzie przy okazji sie trafi no ale jak tak patrze na to twoje cabrio to :roll: moje...w przyszłości najwyzej poczekam az kolega bedzie sprzedawal A6 2.0 TDI na ladnym wypasie
Gość Murzyn Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Murzyn napisał/a: A6 2.0 TDI chyba 3,0 TDI :twisted: 2.0TDI...a powiem Ci ze smiga (Bog jeden wie dlaczego) duzo lepiej niz 2.0 TDI w A4 :roll:
Gość Tomboy Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 2.0 TDI - musze sie przejechać plastka autem.....
Plastek2 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Opublikowano 4 Grudnia 2006 2.0 TDI - musze sie przejechać plastka autem..... bedziesz miał okazje jutro:)
Rekomendowane odpowiedzi