lukaszr Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 czy mozna wiedziec czemu mu wszyscy jada ? padlem ... Buahahahahahaha dobre :polew:
malik Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Cholera.. za pierwszym razem przeczytałem: "Damn, tits freezing in here"
tomaszu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ale dałem dziś czadu. -23 a ja dostawczakiem na myjnie pojechałem. Patrzyli się na mnie jak na UFO, bo byłem pierwszym odważnym w ten mróz, ale umyli, bo powiedziałem, że jadę do ciepłej hali. :> Audiczka umyta wczoraj stoi (niestety już w zimnym) garażu...
A3 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ja ciekawe czy odpale po takim mrozie tomaszust to nic że w zimnym garażu ale mi się wydaje że zawsze lepiej w garażu niż tak jak mój scooby na parkingu na powietrzu, w garażu zawsze troche cieplej
lukaszr Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Cholera.. za pierwszym razem przeczytałem: "Damn, tits freezing in here" Głodnemu chleb na myśli P.S. Też się zastanawiałem przez chwilę (oczywiście po dłuższej chwili przed przeczytaniem tekstu, którego szukałem, bo coś mi go przesłaniało) czy to jest IT'S czy TITS - czyli z nami chyba wszystko jest ok
Italiano Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 He, mój po prawie tygodniu stania na świeżym powietrzu odpalił za 1 pierwszym razem, nie ma to jak benzynka i dobry akumulator.
tomaszu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 tomaszust to nic że w zimnym garażu ale mi się wydaje że zawsze lepiej w garażu niż tak jak mój scooby na parkingu na powietrzu, w garażu zawsze troche cieplej To prawda, nie mówię, że nie. Chociaż czuję, że pierwszy raz mogę mieć problemy z odpaleniem samochodu, bo w tym roku zaczął ciężko palić. Mam nadzieję, że to tylko wina świec, które zamierzam wymienić w przyszłym tygodniu. [br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 09:04_________________________________________________Pany, nie wiem jak u Was, ale u mnie to się ociepla...
A3 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Z tego co widziałem na stronie TVN Meteo to tylko dzisiaj ma być taki hardcore jutro ma być do -15 a pojutrze już luzik -10 jeżeli wierzyć tym specom
Aydaho Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 siemasz ciociu to gdzie dzisiaj spotus ??
spanky Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Pany... spryskiwacz mi przestał działać przy tylnej klapie. Znajdzie się jutro na spociku ktoś, umiejący bezszkodowo zdjąć boczek z klapy i i dostać się do środka do tego ustrojstwa :?: Podejżewam że węzyk odpadł albo cuś takiego jezeli juz mial odpasc wezyk to tutaj : http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_avant_tylny_spryskiwacz-t2593.0.html
SebMis Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Potrzebuje pomocy, szukam kogoś kto zna jakiegoś lekarza laryngologa dziecięcego który pracuje w szpitalu, muszę zrobić dzieciakowi mały zabieg a wszędzie terminy są kosmiczne i nie chcą ze mną gadać :/
spanky Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 nic nie widac trzeba miec 18 lat ....
Aydaho Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 trzeba miec 18 lat .... :polew: to było dobre
Rekomendowane odpowiedzi