Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lampa była :decayed: dyfuzor zribił robotę :D

:mysli::decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Lampa była :decayed: dyfuzor zribił robotę :D

:mysli::decayed:

Zrobił znaczy się :D

Nakładka na lampę, która rozprasza światło :decayed:

Opublikowano

9c759ec927mr2.jpg

w599.png

:D

Opublikowano

Mam pytanko - nie ma ktoś z Was jakiegoś starego, niepotrzebnego, zepsutego reflektora przedniego z plastikową szybką ?

Potrzebuję do testów :wink4:

Opublikowano
  • Autor

kuwa jakie tytuły :shocked:

"nie śpię bo trzymam kredens", "ufo mnie oszukało", "pobił matkę krakowską", "krwiożercze meszki atakują", ale "atak wściekłego bobra" i "dzike świnie zaatakowały wydrę" mnie wykończyły :polew:

Opublikowano

Mam pytanko - nie ma ktoś z Was jakiegoś starego, niepotrzebnego, zepsutego reflektora przedniego z plastikową szybką ?

Potrzebuję do testów :wink4:

a ty nie masz bixów od adama ??

Opublikowano

Chodzik to nie jest dobry pomysł. Źle dla kręgosłupa i prostej postawy ciała. Niech dzieciak sam zacznie chodzić. Krzywdę mu chodzikiem możesz zrobić

Słyszałem takie opinie ale nie wiem czy one sa trafne , ja śmigalem w chodziku , mój brat też , ludzie z mojego otoczenia tak samo wkladały dzieci w chodziki i nic sie nie działo , nie narzekam na kręgosłup.

Moze teraz dzieciaki takie delikatne....

Opublikowano

Chodzik to nie jest dobry pomysł. Źle dla kręgosłupa i prostej postawy ciała. Niech dzieciak sam zacznie chodzić. Krzywdę mu chodzikiem możesz zrobić

Słyszałem takie opinie ale nie wiem czy one sa trafne , ja śmigalem w chodziku , mój brat też , ludzie z mojego otoczenia tak samo wkladały dzieci w chodziki i nic sie nie działo , nie narzekam na kręgosłup.

Nam o chodzikach powiedział masażysta/rehabilitant, który masował moje dzieci. Szczerze odradzał

Dzieciak jak ma chodzić to sam zacznie. Nic na siłę, wszystko w swoim czasie

Opublikowano

Nam o chodzikach powiedział masażysta/rehabilitant, który masował moje dzieci. Szczerze odradzał

Dzieciak jak ma chodzić to sam zacznie. Nic na siłę, wszystko w swoim czasie

chodzi szczególnie o dziewczynki...

Opublikowano

dobry :hi:

teraz jestem w rozterce z tym chodzikiem....

Opublikowano

moskal, w jakim wieku jest dzieciak? Chodzika mozna uzywac, ale nie naduzywac :cool1: Wtedy nic dziecku nie grozi. :hi:

Opublikowano

Zrób wizytę kontrolną u ortopedy i sam zobaczysz. Oczywiście odradzam używania chodziku, krzywią się nóżki dzieciom.

Opublikowano

moskal, w jakim wieku jest dzieciak? Chodzika mozna uzywac, ale nie naduzywac :cool1: Wtedy nic dziecku nie grozi. :hi:

7 miesięcy , nie chce raczkować a jak postawisz ją na ziemi to przebiera nogami jak miś Yogi.

w chodziku nie bedzie od rana do nocy tylko od czasu do czasu, bez przesady...

Opublikowano

Pany szybkie pytanie

W B5 jakie powinny byc dlugosci wycieraczek ?

530/510 czy 530/530 ???

u mnie obydwie sa takie same wiec chyba 530 - ale na aukcjach jest napisane ze zalecenia producenta sa inne (ja mam wycieraczki Valeo a chcialbym zmienic

Opublikowano

U Ciebie katalogowo jest 530 mm z obu stron jak u większości posiadaczy B5 :)

A jakie chcesz te wycieraczki sobie kupić, to może pomogę :gwizdanie:

Opublikowano

7 miesięcy , nie chce raczkować a jak postawisz ją na ziemi to przebiera nogami jak miś Yogi.

w chodziku nie bedzie od rana do nocy tylko od czasu do czasu, bez przesady...

w tym wieku chodzik, w życiu!!! chyba że chcesz zniszczyć panewki stawowe dziecku. Idź do ortopedy w rejonie, niech da skierowanie na rehabilitacje. Panie rehabilitantki dadzą kilka lekcji poglądowych jak ćwiczyć z dzieckiem w domu. Później za 2 miesiące znowu do lekarza i albo dalsza rehabilitacja albo już się dziecko "nakieruje" na prawidłowy tor rozwoju. Moja córka zaczęła chodzić w wieku 1r 9m ale od razu bardzo pewnie przechodząc pierwszego dnia prawie pół kilometra i od tego czasu nie było siły aby dała się wozić w wózku. Też myślałem aby kupić jej chodzik ale byłem u 3 ortopedów, 2 neurologów i polecanej przez wszystkich lekarzy rehabilitantki i każdy mówił żeby mnie bóg bronił przed chodzikiem.

Teraz z synem (11 miesięcy) też mam problemy z książkowym rozwojem motorycznym ale po rehabilitacji idzie mu już coraz lepiej. To że Twoje dziecko nie raczkuje mając 7 miesięcy to nie jest tragedia, bardzo ważne jest aby podnosiła i utrzymywała w górze głowę.

Już niedługo będziesz wspominać piękne czasy gdy dziecko nie było jeszcze mobilne i było łatwo je pilnować :>

Ps. Właśnie żona od 5 minut próbuje namówić Kostję do powrotu do dużego pokoju z eskapady po przedpokoju, łazience i sypialniach :)

Opublikowano

ja sie nie martwie o nią i jej rozwój , na razie jest wszystko git. wiem ze bede przeklinał dzień w którym zacznie śmigac ale cóż.....