Kowal Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 tylko spokój może nas uratować to jest to
boberek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 tak podejrzewam, ze jakbym nowym RS4 wpadl sami byscie do mnie przybiegli przyjedz przyjedz pojezdzimy i wtedy będziesz miał duzo kolegów kazdy będzie skakał w koło Ciebie zastanów sie co ty piszesz wogule bo smieszny jestes na początku zawsze jest trudno z czasem moze wkońcu uda ci sie cos powiedziec
Kowal Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 co za wątek wogóle tak jest przecież we wszystkich grupach. co tu rozkminiać
Al_Capone Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Nie no czocher wyluzuj i nie skacz na swiezaka Ja jestem raz na dwa miesiace i tez zawsze czuje sie jak nowy Nawet mi sprawdzali gdzie był bity A z ta RS4 to cos jest. Myslisz, ze skad mailik ma tyle kolegow? :polew:
MRoger Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 noo tak się zajarali że nawet vaga nie chcieli udostępnić ... może to był taki specjalny tylko do rs4 qr** nikt mnie nie lubi ... idę się powiesić
krzyniek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Wenta: "mamy jeszcze 15 sekund... a za chwile spokojnie panowie to dużo czasu" Coś jak ten pilot Czopika z filmiku: "Nie pękamy, jedziemy dalej .." kiedy prawie dzwona by zaliczyli nom http://interia360.pl/artykul/z-pamietnika-hipokrytki-czyli-katolickiej-narzeczonej,17051[br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 11:47_________________________________________________MRoger następnym razem wezmę vaga....
tomaszu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Jaki Waszym zdaniem moje auto ma kolor (pytanie szczególnie do tych, którzy widzieli moją A4 na żywo) ? Nie wiem czy w ogłoszeniach pisać grafit czy czarny, dlatego piszę "grafit (prawie czarny)".
Nosfer Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ciemny grafit.. -- WULKANICZNY :naughty:
Al_Capone Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 ja bym powiedzial, ze czarny Ale grafit brzmi bardziej fancy
reikeb Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 A moze taki kolorek jak moja czyli grafitowy metalik
Nosfer Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ale na żywo widać, że to nie jest czarny.. Grey Wulcano Funky Fresh A masz kod lakieru ?? ---> http://www.vwgolf.pl/?page_id=498
boberek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 co do VAGa to przepraszam ze czoraj wszytskim nie pomogłem ale też chciałem pogadać ze znajomymi a nie 2 godziny latac z kompem i diagnozowac auta a nie wyskakujecie z prejetnsjami albo BOBER - chodz, sprawdz, podepnij no bez jaj (po pierwsze to nie po nazwisku prosze bo za takie cos to napewno nie pomoge, jesli ktos cos chce to wie jak sie nazywam dla zapominalskich PIOTREK nick z forum BOBEREK a nie BOBER niektórzy chyba tego nie kumają) wszystko jest dla ludzi ale z umiarem i podejsciem odpowiednim pozdrawiam
lukaszr Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 co do VAGa to przepraszam ze czoraj wszytskim nie pomogłem ale też chciałem pogadać ze znajomymi a nie 2 godziny latac z kompem i diagnozowac auta A śmiałeś się ze mnie
Korzeń Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 noo tak się zajarali że nawet vaga nie chcieli udostępnić ... może to był taki specjalny tylko do rs4 fajans nikt mnie nie lubi ... idę się powiesić ale to nie o Tobie? http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6208456,Samobojstwo_na_czacie.html?skad=rss
Nosfer Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Boberek dzisiaj ma kiepski dzień.. To na 100% przez kobitę !! Zawsze maczają we wszystkim swoje wszystkowiedzące palce !!
boberek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 juz wcale mi nie jest do śmiechu teraz bede przyjmował prośby na PW max 3 a 4 samochody na spot i koniec nie robie logów bo mi sie nie chce i nie umiem itp moge jedynie posprawdzać jak sie zapala jakas kontrolka i juz nic wiecej ja tez mam swój wolny czas i mam ochote spędzać go gadając z kolegami ja siedzie w pracy 8 do 9 godzin na dzień i też nie mam ochoty patrzec kolejne 2 godziny w monitor [br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 12:30_________________________________________________ Boberek dzisiaj ma kiepski dzień.. To na 100% przez kobitę !! Zawsze maczają we wszystkim swoje wszystkowiedzące palce !! z kobieta akurat nie mam problemu jest wszytsko OK ale wczoraj sie troche poddenerwowałem szczególnie jak ktos drze sie do mnie BOBER BOBER co mnie wk***ia nie miłosiernie
lukaszr Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Co za dzień ... jakieś ogólne wkur... chyba panuje.
SebMis Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 troszkę przeginka aleś mnie wypatrzył morda mi się nie zamykała i prawie na MO się wpakowałem ( nigdy ich tam nie ma o 6:30 ) właśnie się miałem pytać czy o tej porze stoją gdziekolwiek, bo leciałeś bezpardonowo hardcore, a ja jak debil stałem na wiadukcie ale widzę że i oni czasem lubią zaskoczyć, albo chcieli się pochwalić nowym odblaskowym radiowozem zanim słońce wzejdzie
MRoger Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Spoko bober wyluzuj ... damy se po razie na następnym spocie i będzie Gdym miał takie ciśnienie to bym Cię wczoraj zdominował Poza tym ja wolę jak mi Krzyniek robi a wy nic nie kumacie EDIT: ups ... Boberek oczywiście
tomaszu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ale na żywo widać, że to nie jest czarny.. Grey Wulcano Funky Fresh A masz kod lakieru ?? ---> http://www.vwgolf.pl/?page_id=498 To może już zostańmy przy tym ciemnym graficie..
Rekomendowane odpowiedzi