Al_Capone Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 A z ta RS4 to cos jest. Myslisz, ze skad mailik ma tyle kolegow? Heh, bez przesady. Wcześniej jeździłem B6 TDI i też miałem mnóstwo kumpli Chyba dlatego, że nie miałem nigdy problemu z wkręceniem się w towarzystwo. Każdy w sumie musiał przejść przez tego pierwszego spota. Nie no looz. zartowalem Pamietam jeszce te b6tke. Swoja droga śliczna była. S-ka s-ką, ale jeszcze do poprzedniczki b6ki wizualnie jej brakuje Pracuj chopie w pocie czoła.
Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 A ja nie lubię jak pier*olicie głupoty! Tomek ..wpadłyś na spota ..poszliby my na KejEfsi .. i popier@#@lili trochę głupot jak za starych dobrych ..na promce czasów
malik Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 postaw sie w mojej sytacji przyjechałem o 19 i od tej godziny do 21 cały czas Eeee... no to kiedy tą paczkę fajek wyjarałeś? sam sie zdziwiłem jak wórciłem dodomu i zobaczyłem ze mam 3 szt ;P Nerwy, nerwy.. wykończysz się przez te spoty mówię Ci :gwizdanie:
spetsnaz Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Też pamiętam swój.. Jak dziś.. Ja (żalę się) – Coś mi stuka i hałasuje.. bla bla.. Człowiek dąb o dłoni większej niż łycha łopaty: na 99% wahacze, no i przegub.. jakieś 1500-1600zł bez robocizny ( Spec ) Ja: Achaa.. dzięki. .........(Kur*a mogłem nie przyjeżdżać..) oj tam, oj tam.. źle mówiłem?? :>
Flyer Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ile moze kosztowac pomalowanie GRILLA + kratki w zderzaku na czarno? Maja teraz seryjne chromowane obwodki.
spetsnaz Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Wie ktoś z Was gdzie można się pozbyć głębokiej rysy na masce? Koleżance z pracy ktoś przejechał czymś ostrym po masce, nie chce lakierować całego elementu.
boberek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 40 zł jak sie ma zdolnosci manualne u lakiernika max 150
spetsnaz Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 40 zł jak sie ma zdolnosci manualne u lakiernika max 150 rysa głęboka do samego podkładu, lakier czarny metalic, serio da radę to zrobić tak tanio?
kokos Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 nooo dzisiaj rzeczywiscie jakis dzien cisnieniowy Nosfer chyba mi jeszcze nie mowiles gdzie jedziesz na ferie i jak bylo na sylwestra :polew: a co do kolegi Piotrka to fakt,zapier...lal wczoraj calego spota od fury do fury (w mojej tez siedzial,dzieki jeszcze raz,spalanie milsze oku) chcialem z chlopakiem o interesach pogadac to musialem do niego dzwonic jak juz pojechal bo w Arkadii nie bardzo mielismy czas,takze jestem w stanie zrozumiec jego delikatne wkurw...nie dlatego tyle fajek wyjaral :gwizdanie:,jeszcze raz dzieki i pzdr.
Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 ptaki obsrały Ci samochód ? To bardziej wygląda jak krowie placki
Italiano Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Chyba mamy wygranego w konkursie najbrudniejszy samochód tego roku [br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 19:38_________________________________________________No i wiemy też że jakiś palacz robił zdjęcia
tomaszu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 No i wiemy też że jakiś palacz robił zdjęcia To nie palacz - po prostu padał deszczyk i była lekka mgła. Poza tym obiektyw zaparował.
Italiano Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ty już nam kitu nie puszczaj. Tak i tak wiemy że palisz, tak jak i ja, Spetnasz, Malik i paru innych. Klubowe rzucanie nałogu nie pomogło.
Rekomendowane odpowiedzi