Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie co do studiowania - moro, dobra decyzja. :good: Nieważne co, ważne żeby studiować - imprezy, kontakt z ludźmi itd. Ja w tym roku robię mgra i myślę, żeby dalej iść jeszcze na jakąś podyplomówkę, żeby pobyć jeszcze studentem... :decayed:

Co prawda zaocznie, ale to też dobre jest. :wink4:

To idź na jakąś Politechnikę na kierunek typowo techniczny, a nie do jakiejś "Wyższej Szkoły Pieśni i Tańca w Falentach" to wtedy zobaczymy czy będziesz miał chęci na imprezy, kontakt z ludźmi itp itd. Pominę zrytą psychę, nerwy, chorych ludzi zaabsorbowanych wyścigiem szczurów i stracony czas :naughty::kox::tongue4:

Po takich studiach jest mało znajomych.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mój brat w tej chwili przez coś takiego przechodzi :sarcastic: Tyle, że nie na polibudzie a na polsko - japońskiej technik komputerowych :cool1:

Opublikowano

Bedzie dobrze Panowie :)

Wszystkim studentom - NAJLEPSZEGO :)

Pewnie, że będzie dobrze, bo wszystko zależy od własnego nastawienia. :th:

Łukaszer, czy to miał być dla mnie wrzut..? :cool1:

Faktycznie Politechniki nie przerobiłem, bo odpadłem po pierwszym roku, :embarrassed: ale w sumie może to dobrze. Teraz mam lekkie "studiowanie" - to też jest dobre. Przecież imprezy rozwijają :naughty: i dzięki nim można naładować baterie na zapie*dol od poniedziałku do piątku. A wiedza ze studiów to tylko produkt uboczny.. :wink4:

Opublikowano

No ja coprawda nie na polibudzie ale tez nie w wyzszej szkole lansu i bansu :D

Jak juz mowilem

DAMY RADE !!!!

no chyba ze nie damy :P

Opublikowano

Ja zrobiłem licencjat dziennie w Wyższej Szkole Handlowej.. :embarrassed::decayed:

A teraz jestem na Uniwersytecie MCS, więc też nie muszę mieć kompleksów. :decayed:

Opublikowano

Łukaszer, czy to miał być dla mnie wrzut..? :cool1:

Tak też Tomciu myślałem, że odniesiesz to do siebie.

Nie nie nie, absolutnie nie było to w Twoim kierunku - pisałem zupełnie ogólnikowo :wink4:

Faktycznie Politechniki nie przerobiłem, bo odpadłem po pierwszym roku, :embarrassed: ale w sumie może to dobrze. Teraz mam lekkie "studiowanie" - to też jest dobre. Przecież imprezy rozwijają :naughty: i dzięki nim można naładować baterie na zapie*dol od poniedziałku do piątku.

Może dziwnie to zabrzmi ale może i dobrze, że odpadłeś, bo teraz za wiele by to nie dało, a tylko podupadłbyś na zdrowiu :tongue4:

A wiedza ze studiów to tylko produkt uboczny.. :wink4:

Szkoda, że nie doszedłem do tego w średniej szkole wybierając kierunek i uczelnię.

Poszedłbym sobie na coś lżejszego :tongue4:

Moja wcześniejsza wypowiedź tyczy się ludzi, którzy strasznie się potrafią wywyższać, bo mają tytuł mgr, a po pytaniu co to za uczelnia słychać odpowiedź w stylu właśnie "Wyższej Szkoły Pieśni i Tańca w Falentach" - wkurza mnie to strasznie, bo po 1 studia nie świadczą o człowieku, a po 2 po cholerę się chwalić i wywyższać. A już najbardziej wkurzają mnie Ci, którzy używają tytułu typu mgr przed nazwiskiem - chyba mają jakieś kompleksy.

Opublikowano

Moze tak

Nie wszystkie prywatne uczelnie sa "gorsze" od panstwowych

Mialem okazje przerabiac taka i taka i musze powiedziec ze zupelnie co innego sie robi tu i tu na TYM SAMYM kierunku.

prywatna (w moim przypadku) to praktyka praktyka praktyka a panstwowa teoria teoria teoria

Po 2 podobno mgr z uczelni panstwowej znaczy wiecej niz prywatnej - nie wiem - wg mnie wszystko zalezy od pracodawcy, jego podejscia, stanowiska, sytuacji...

A ludzie ktorzy sie wywzszaja tu sie zgodze z lukaszem to musza miec jakies kompleksy :D W moim przypadku robie mgr bo chce go miec a 2 ze pomoze mi to w jakichs tam awansach w pracy :)

Opublikowano

Prawda jest taka, że studiować mogą najgorsze tłumoki. Inaczej chyba bym nie był studentem... :decayed:

A to jakim się jest człowiekiem zależy od innych rzeczy.

Opublikowano

Zna ktos ceny hamowni 4x4 w wawie i okolicach (do 100km) ?

Super Masters jedyne 400 złociszy, Kreator Mocy Młodnicka obecnie promocja 150 zeta, a jak się uśmiechniesz do mła to stówka. :naughty: Daj znak, sygnał kiedy chcesz jechać :)
Opublikowano

Ja tam skonczylem PJWSTK(dawno temu ;() i nie dlatego, ze nie dalem rady gdzie indziej, bo na UW sie dostalem, ale dlatego, ze chcialem. I na prawde nie zaluje. Bez teoretyzowania znanego z UW i bez frustracji z PW. Bylo minelo. To tyle do mnie w temacie :)

Opublikowano

Mój brat tam obecnie studiuje i powiem Ci, że klimat "troszeczkę" się zmienił :no4:

Opublikowano

Mój brat tam obecnie studiuje i powiem Ci, że klimat "troszeczkę" się zmienił :no4:

A właśnie przez dłuższy czas myślałem czy nie zacząć tam drugiego kierunku.. Ale tez opinie słyszałem nienajlepsze :disgust:

Opublikowano

Ogólnie co do studiowania - moro, dobra decyzja. :good: Nieważne co, ważne żeby studiować - imprezy, kontakt z ludźmi itd. Ja w tym roku robię mgra i myślę, żeby dalej iść jeszcze na jakąś podyplomówkę, żeby pobyć jeszcze studentem... :decayed:

Co prawda zaocznie, ale to też dobre jest. :wink4:

To idź na jakąś Politechnikę na kierunek typowo techniczny, a nie do jakiejś "Wyższej Szkoły Pieśni i Tańca w Falentach" to wtedy zobaczymy czy będziesz miał chęci na imprezy, kontakt z ludźmi itp itd. Pominę zrytą psychę, nerwy, chorych ludzi zaabsorbowanych wyścigiem szczurów i stracony czas :naughty::kox::tongue4:

Po takich studiach jest mało znajomych.

Łukaszek nie każdemu nauka przychodzi z trudem żeby musiał zakuwać po nocach :decayed:

Opublikowano

Dobry.... :hi:

No ja na swoich studiach to miałem różnie (UMCS Lublin). Czasem było łatwo - vide Historia ekonomii - a czasem zakur...ście ciężko. Studia były fajne nie powiem, ale jeśli miałbym wybór to chyba nie chciałbym wracać do tego rozdziału jeśli bym nie musiał... - mimo wszystko sesja to były najbardziej stresujące czasy w moim życiu :decayed:

Opublikowano

u mnie na UW sesja to mi się kojarzyła tylko i wyłącznie z ostrym chlaniem ... :polew: i brakiem świadomości w akademikach :naughty:

Opublikowano

cześć wszystkim,

ja kończe dziennikarstwo na UW i jest za***iście :)

Opublikowano

fakin szit , dzień dobry wszystkim :hi:

Opublikowano

No to mój wydział .... Kowal :kox:

Opublikowano

Ja zaczynalem 2-krotnie studia i rezygnowalem... zadne mi nie przypasily. Poki co nie ma w PL kierunku dla mnie :confused4:

Opublikowano

Super wydział, super ludzie :> Studia powinny być przyjemnym etapem w życiu a nie katorgą.