poziek Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Spoko, akurat dobry moment na refinasowanie kredytu PL na CHF dokładnie
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 http://warszawa.gumtree.pl/c-Przyjaciele-Randki-poszukuj-pewnej-osoby-POZNAM-PANI-Z-ZEZEM-ROZBIERZNYM-MAM-44L-MAM-S-ABO-DO-TEJ-W0QQAdIdZ107221653
tomaszu Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Skończta już z tym BRY i BRY. Ktoś zaczął nowy zwyczaj i teraz każdy naśladuje. BTW wy to umiecie pociskać na granicy nerwów.. Dla chcących wiedzieć - w Wawie będę, ale nie wiem czy dam radę na spota dojechać, bo obiad może się przedłużyć...
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 tomaszust http://warszawa.gumtree.pl/c-Przyjaciele-Randki-poszukuj-pewnej-osoby-a-mo-e-Ci-zwi-za-W0QQAdIdZ107428459
lukaszr Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 w Wawie będę, ale nie wiem czy dam radę na spota dojechać, bo obiad może się przedłużyć... Może się przedłużyć do obiadośniadania ?
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Może się przedłużyć do obiadośniadania ? Do takiej sytuacji nie można dopuścić Akcja ewakuacja zalecana
Mariooo Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Nagra mi ktoś else PL + bazy audi chętnie bym odebrał na spocie , oczywiście zwrócę czystą DVD ??
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Nagra mi ktoś else PL + bazy audi chętnie bym odebrał na spocie , oczywiście zwrócę czystą DVD ?? Czy mógłby mi ktoś przegrać Else PL ..jeśli można to dodatkowo prosiłbym o bazy Audi. Jeśli istnieje taka możliwość odebrałbym na spocie. Oczywiście zwrócę czystą płytę DVD i butelkę dobre wódki W ten sposób może zadziała
AndyN Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Nagra mi ktoś else PL + bazy audi chętnie bym odebrał na spocie , oczywiście zwrócę czystą DVD ?? To spot A4-klub czy Piratebay.org?[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 13:52_________________________________________________ Nagra mi ktoś else PL + bazy audi chętnie bym odebrał na spocie , oczywiście zwrócę czystą DVD ?? Czy mógłby mi ktoś przegrać Else PL ..jeśli można to dodatkowo prosiłbym o bazy Audi. Jeśli istnieje taka możliwość odebrałbym na spocie. Oczywiście zwrócę czystą płytę DVD i butelkę dobre wódki W ten sposób może zadziała Oczywiście wielokrotnie bywałem na spotach i bez problemów mnie rozpoznacie
Mariooo Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 szczerze mówiąc to mogę sobie ściągnąć z RS tyle co będę musiał trochę poczekać bo puki co mam tylko 6 stałych ip i żadnego zmiennego, no ale cóż. Ps. Buteleke wódki chetnie przywioze ale pod warunkiem że wypijemy razem oraz że drivera jakiegoś znajdę.
moskal Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Czy mógłby mi ktoś przegrać Else PL ..jeśli można to dodatkowo prosiłbym o bazy Audi. Jeśli istnieje taka możliwość odebrałbym na spocie. Oczywiście zwrócę czystą płytę DVD i butelkę dobre wódki W ten sposób może zadziała ci mówie , ta dzisiejsza młodzież , wszystko jak najmniejszym kosztem. a na spota przyjada po płyte , potem znowu pół roku nieobecni zeby za chwile wyskoczyć z jakąś prośbą. [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 13:57_________________________________________________ Dla chcących wiedzieć - w Wawie będę, ale nie wiem czy dam radę na spota dojechać, bo obiad może się przedłużyć... zastanów sie kto jest ważniejszy koledzy czy nowa przyjaciółka , wybór wbrew pozorom jest baaaardzo trudny
franio Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 ci mówie , ta dzisiejsza młodzież , wszystko jak najmniejszym kosztem. a na spota przyjada po płyte , potem znowu pół roku nieobecni zeby za chwile wyskoczyć z jakąś prośbą. aleś się zawzioł
Pietro3 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 szczerze mówiąc to mogę sobie ściągnąć z RS tyle co będę musiał trochę poczekać bo puki co mam tylko 6 stałych ip i żadnego zmiennego, no ale cóż. Ps. Buteleke wódki chetnie przywioze ale pod warunkiem że wypijemy razem oraz że drivera jakiegoś znajdę. Mariooo nie ma sprawy moge byc kierowca ale musisz po mnie wpasc
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Mariooo nie ma sprawy moge byc kierowca ale musisz po mnie wpasc Brzmi jak ohydna homo-randka :polew:
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Wam tylko świństwa w głowie . . . To Pedro trzaska propozycje
Rekomendowane odpowiedzi